Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gazuzem

0 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joggal végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, tulajdonképpen csak miatta, Peter Sramek és Tóth Gabi kedvéért volt érdemes nézni az évadot, amiben azért volt mellényúlás bőven (Nyári lányok, Csobot Adél, Varga Győző, stb.), de így is az év - egyelőre - legnézettebb műsora…..
Gazuzem 2015.11.30 06:39:35
@Gyogyós Attila: 1 millió Ft, amit természetesen GL felajánlott jótékony célokra. Ez biztosan előre egyeztetve volt, Tilla direkt azért kérdezte Gáspár Lacitól, hogy mit kezd a pénzzel, hogy az bejelenthesse, hogy a pénzt az egyik rákellenes alapítvány kapja.
A fődíj a reflektorfény, hetente 1,5 millió néző, több, és jobban fizető hakni a következő időszakban.
Tíz éven át szórakoztatta a retró iránt fogékony nézőket a Kívánságkosár, a köztévé egyik kedvelt műsora, amiben még lehetett klasszikus Antal Imre-klipet látni, és nem volt olyan adás, amiben Karel Gott vagy Máté Péter ne búgott volna a tévét árgus szemekkel…..
Eddig azt hittem, a nálunk viszonylag későn, 1985-ben mozikba kerülő, '81-es kalandfilm gyöngyszemnek, Az elveszett frigyláda fosztogatónak csak A Jedi visszatérhez hasonló Storybook-verziója jelent meg itthon magyarul, de kiderült, hogy volt belőle az IPM magazinban folytatásokban…..
Nemzetállam szlovák módra?   A csehszlovák revíziós törekvések és az erőszakos asszimiláció célpontjává vált magyar, illetve sváb kisebbség embertelen és kíméletlen körülmények között kényszerült elhagyni otthonát a második világháború után. A kollektív…..
Gazuzem 2014.07.24 12:03:29
@maxval, a gondolkodó birca: A szlovákiai magyarok aztán megkapták a kitelepített németek házait.
Gazuzem 2014.07.24 12:16:45
@látens liberális: Pontosan tudom, hogy nem volt egyszerű, mert ismerek ilyeneket. Pl. olyan is volt, hogy a sváboknak a saját istállójukba kellett költözni, amikor megérkeztek a felvidéki kitelepítettek. Nem kell nagy fantázia hozzá, hogy elképzeljük, hogy mit érzett a két család egymás iránt.
Így szól Hajós András jelmondata, akit dobozba zárnak az új műsorában, ezért azt a címet kapta, hogy Hajós a dobozban. Az nem világos, hogy ilyen vallomásos rész lesz minden epizód elején, vagy csak a premier miatt kaptunk betekintést a szomorú középkorú férfi mindennapjaiba,…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Gazuzem 2014.02.25 11:42:02
@gabcigirl: Ő inkább a hitgyüliben énekel minden vasárnap. Ez az ő döntése volt.
Visszatért a TV2 egyik zenés showműsora, az, amiben amatőrök és profik állnak párba, majd ismert slágereket énekelnek el jól-rosszul, azaz a Nagy Duett. És ha lett volna bármiféle kétsége a kedves olvasóknak a saját gyártású műsorok értelméről (lásd még: miért adnak ennyi…..
A kezdeti óvatoskodás és útkeresés után a TV2 saját fejlesztésű (értsd: nem vették, hanem lemásolták a formátumot) sztárénekeses műsora, a Sztárban sztár (egy mondatban háromszor is sztár, sőt, négyszer, booyah) a legutóbbi adásban végre teljesen elengedte magát, és egy…..
Gazuzem 2013.11.09 18:38:45
@Is: Bereczki már volt Jacko a Csináljunk fesztivált-ban, jobb volt, mint az eredeti!
A TV2 új showműsorának második adása jóval gördülékenyebben zajlott, mint az első, kevesebb volt a baki, Friderikusz Sándor is rátalált a ritmusra, és a zsűritagok szerepe is kezd letisztázódni, Liptai Claudia a kedves, meghatódó, Lakatos Márk a bohém, Hajós András a…..
Az idei évben lett 30 éves a magyar kultúrtörténet egyik legfontosabb darabja, az István a király, melyet sajnálatos módon Alföldi Róbert egyszerűen a földbe tiport, meggyalázott és bemocskolt. A tegnapi előadás után egyből jöttek a lehúzó kritikák, és a kérdések, hogy…..
Ez most már hivatalos, hogy minden férfi biztonsági őrnek születik csak van aki tovább tanul. Történt, hogy az állami vagyon megóvása végett halálos fegyverré kiképzett öcsém belenézett a blogba, meglátta Bucit képét és olyan megjegyzést tett, hogy "még mindig Vikidál a…..
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
         Szlovákia és térségünk további 9 országa 2004. május 1-én vált az Európai Unió tagjává. Az eltelt kilenc év után vizsgáljuk meg, vajon milyen pozíciót vívtunk ki magunknak? Hogyan tekintenek ránk, az unió új tagjaira azok, akik évtizedek óta…..
Gazuzem 2013.05.06 14:33:27
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
Gazuzem 2013.01.11 08:40:11
@Magnat: Szerintem az atomerőmű hőközpontja, amely valószínűleg továbbra is szolgáltat némi gőzt, hőenergiát az egyes objektumok fűtésére.
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
A második Orbán-kormány talán legvitatottabb külpolitikai vonzatú, valójában belpolitikai párbeszédet is meghatározó lépése a határon túli magyarok számára biztosított kettős állampolgárság intézménye volt. A kormánypárt határokon átívelő nemzetegyesítést, míg az…..
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
A megvásárolható álommal végre elérhetővé válik a régi vágy: a világ olyan, amilyennek akarjuk. Csak ki kell fizetni. Isten hozott a Rekallnál, annál a cégnél, amely az álmokat emlékekké változtatja! Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás - bár szereti…..
Gazuzem 2012.08.17 22:30:02
Gerta Rauss bolygó Így kéne 2012.08.01 21:43:14
Kééééész! Szerelmes vagyok!! ..
Gazuzem 2012.08.02 11:33:09
@Zébácsi: Dávid folyamatosan hamiskásan mosolyog, szerintem még egy temetésen is.
Jó néhány nap eltelt Csatáry László nyilas tömeggyilkos elfogása óta. Érdekes fejleményre lettem figyelmes, mintha a szlovák sajtót jobban érdekelné Csatáry által elkövetett bűnök szemtanúinak vagy azok leszármazottainak felkutatása, történeteik feljegyzése. A magyar…..
Gazuzem 2012.08.01 14:48:41
@Sanda gyanu: A szlovákok nem akarják még egyszer elitélni, csak érvényt akarnak szerezni az itéletnek, mivel már nincs halálos, ezért életfogytiglan.