Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szűcs Edina

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiderült: cigány asszony gyerekének nem volt hely, de az egy hónappal később jelentkező nem roma asszony akár már aznap beírathatta volna unokáját a szarvasi evangélikus általános iskolába. A beiratkozás hetén apák álltak sorba: az először jelentkező roma férfit helyhiányra…..
Szűcs Edina 2009.04.23 17:34:58
@mavo:
Félretéve a primitív basztatásodat, lássuk hát:
A világon kétféle elnyomó szervezet létezik: az állam és az egyház. Egymásnak riválisai, ideiglenes szövetség alapján osztoznak meg a pénzen és lelkeken.
Nem jól fogalmaztam: mi fizetünk a Református egyháznak. Még az 1%-ot is. A nagyobbik gyerek állami iskolákba járt ( na jó, volt köztük alapítványi is - az a legalja) úgyhogy tudjuk értékelni az egyházi sulit. Minden pénzt megér.
Az államtól csak a FEJKVÓTÁT kapják. Azt megkapja az utolsó, rühös alapítványi iskola is - függetlenül attól, hogy milyen szar. Más állami támogatást nem kap. És kész. Akkor se, ha bakot ugrasz. az összes többi pénzt a szülők és a hívők adják össze. Uff.
Szűcs Edina 2009.04.23 19:33:31
@mavo:
Nagyon okos vagy, ugye tudod?

Szerinted az a korhadt agyú szülő, aki esetleg igazad ad neked, az nem adhatná az ő rühös 1%-át a saját iskolájának? Másrészt bebizonyosodott, hogy az állami iskolák pont annyit érnek, amennyire népszerűek. pedig évtizedeken át locsolták beléjük a pénzt. de ott nem pedagógusok voltak, hanem kommunista káderek.
***********
Jó helyen példálódzol az apáddal - az én nagypapám meghalt az orosz fogságban, meg két testvére is, egy rokon menekült meg, ő sem kapott semmit.
És jobb is ez így - legalább elmondhatja, hogy nem kapott semmit.
Pont a kommunisták fojtották el az egyházakat és vették el a vagyonukat - mert annyira féltek a hatalmuktól.
Az a vagyon nem az egyház munkájának, hanem jó marketingjének és a jó termékének a gyümölcse. de ez nem jogosítja fel az államot arra, hogy elvegye, uralkodó tagjainak zsebeibe áthelyezze. Igenis, a birtokok, épületek, egyéb vagyontárgyak visszajárnak. Piacgazdaság van, ha valaki úgy dönt, hogy a pénzéért lelki békét vásárol, akkor ez szíve joga.
**********************
Azt mondtam, hogy a hívők pénzzel támogatják az iskolát.
Te, retardált barátom, erre azt állítod, hogy ők jogtalan előnybe kerülnek emiatt. Adjál te is a kommunista csökevény iskolátoknak a fizetésedből és akkor kiegyenlítődnek az esélyeid.
Tényleg úgy gondoltam, hogy összeházasodunk, gyerekeink lesznek, és élünk boldogan, míg a világ s még két nap. A kép innen Kedves Szakítósok!   Nemrég kezdtem el olvasni a blogot, de mostmár mondhatom, hogy állandó olvasótok lettem. Na de térjünk a tárgyra.…..
Szűcs Edina 2009.04.23 11:11:44
@The King:
Ehun, la. égre valaki. Tinédzserek párválasztási problémái. Veress Pali bácsi asztala ez. Mikor már úgy kezdődik:? 16 vagyok, a párom 17........Édes istenem! Óvodások nem írnak?
A magyar pszeudokapitalizmus újabb hőse került kellemetlen helyzetbe. A szocialistáktól teljesen független szakértői kormány még a többinél is szakértőbb belső, válságkezelő csoportjába tartozó körbe érdekesnél érdekesebb figurákat szeretett volna beválogatni az új…..
Szűcs Edina 2009.04.17 00:03:51
@Kettes: Ez nem adóelkerülés ,hisz adót így is kell fizetni.Csak éppen nem mindegy hogy 100 Ft-ból 65 marad vagy 40.A multik se csinálják másképp mégse kiáltják ki őket adócsalónak.Van rá megoldás is ,olyan törvényeket kell hozni,hogy a vállalkozások itt maradjanak.De ameddig a hetedik bőr után egy nyolcadikat is le akarnak nyúzni róluk ne csodálkozzon senki,hogy elmennek.
 Ne szépítsük a dolgot: az új kormány még el sem kezdte tevékenységét, a válságűzést, még valójában meg sem alakult, máris „odakozmált” a miniszterelnök főztje egy kissé. Még nem égett le teljesen, maradtak érintetlen területek, de a szag már érezhető,…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
Szűcs Edina 2009.04.13 21:04:20
@andrazs:
Nem a nyavalyás papír költségeit kell behajtani rajtad/rajtatok - hanem az egész procedúra költségeit. Az nem 10 forint. Hanem legalább az x milliószorosa.
Szűcs Edina 2009.04.13 21:05:34
@flegman:
Spammer vagy te is.
Januárban adtad be Magdi? Akkor várjál még!Most azt hagyjuk, hogy Magdi a Blikkben mondja el... Nem lényeges. Kellett valami kis sztorika a negyedik oldalra, aztán ez lett belőle. A magyar állapolgárság megszerzése nem egy sétagalopp. Ilyen Magdi eseteknél mindig kiakadnak a népek,…..
Szűcs Edina 2009.04.11 08:38:24
@PremiumLager:@KopaszMercis: @ és nem folytatom tovább a sort:

Szégyen, hogy ilyen honfitársaim vannak. Magyar az, aki magyarul beszél, magyar érzelmű, magyar ősökkel. Nektek ebből a második pont hiányzik. Szavazás: Adjunk enni az éhezőknek, vagy ne? ( lehet, hogy némelyek többet esznek majd, mint amit az asztalra tesznek, lehet, de nekünk nem jut kevesebb) És Ti mire szavaztok: Ne adjunk enni nekik! Undorító...Én tőletek elvenném az állampolgárságot. aztán kuncsorogjatok érte. Fogalmatok sincsen arról, milyen magyarnak lenni külföldön. Külföldön úgy, hogy soha el nem költözött Magyarországról. Százszor, ezerszer magyarabbak nálunk - milliószor nálatok. Aljanép vagytok.
Szűcs Edina 2009.04.11 08:40:22
@Admiral William Adama:
A primitívség lemérhető a zsidózásban, meg a Magyarok " külföldi"-ként emlegetésében. Is.
A holland Piet Hein Eek stúdió munkája ez a remekbeszabott, minimalista csocsóasztal, melyet a bádogosszakma művészi manifesztumának is tekinthetünk. Ha Hitler bunkerében bárkinek lett volna kedve játszani, valószínű egy hasonlóan militarista egységen vezette volna le a…..
Szűcs Edina 2009.04.10 09:08:16
@Gery04:
akkor lesz szép világ, mikor az ilyen blogspameket meg sem jelentetik és örökre kitiltanak, a kikúrt blogodat meg eleszi a penész.
2011-ben újra megint 50%-os SZIGET!!!A korábbi években nálunk mindenki féláron kapta meg a Szigetjegyét! Csatlakozz!!!A csapat adatlapja, ahol rögtön tudsz csatlakozni is:http://sziget.meex.hu/csapat/diak50vagy,Csapatnév: diak50Csapatkód: DIAK50Gyere velünk idén…..
Szűcs Edina 2009.04.10 07:08:09
@predikator:
Hát mi az Isten haragjából, Maaaargit?
Milyen bevétele van még az államnak?
Baromgartner sem a mi pénzünkből tette nevetségessé magát, mi? " Eddie bácsi megdicsért, nagyon elégedett velem, jól végeztem a munkámat, nem kockáztattam feleslegesen..." ( Monte Carlóban attól tartottak, hogy kénytelenek lesznek ráereszteni a forgalmat. Akkor rajtolt, mikor a füst már elült.) Remek rálátásod van a világra.
Józsefnek 2x2 óra alatt sem sikerült nullás igazolást kapnia az APEH egy zugfiókjában, ahol hatan voltak előtte, mert az alkalmazottak elszabotálták az ügyintézést. Őt például 2x hajtották el új céges meghatalmazásért teljesen kamu ürüggyel, csak hogy ne kelljen (mintegy 2…..