Regisztráció Blogot indítok
Adatok
háromfejűdisznyólábú

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus összhang van a butikos posztolók között anélkül, hogy ennek tudatában lennének. Amíg Mimi a H&M pulcsikon bukott ki, addig, mint kiderült, ezzel egy időben Rufufu a C&A-ban kereste kétségbeesetten a választ arra, miért is gyűlöli a bolt a felnőtt nőket.…..
„A pasas finoman szólva is egy bunkó. A kolléganőm szereti őt. Látom. A pasas meg nem értékeli, de tényleg nem” – Levélírónknak nagyon tetszik a kollegina, aki bár házas, mindig kedves és figyelmes vele, sőt, még munkán kívüli telefonokat is lezavarnak olykor. A…..
A Dal című, méltán népszerű énekes műsorban az indulók, köztük a Megasztár korábbi versenyzői gyanúsan ismerős dallamokkal borzolták a nézők kedélyeit, de úgy látszik, a hazai zeneszerzők nemcsak a Tv2, az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzőit is ellátják külföldi…..
A Csillag születik 3. szériájából származik következő Petró Katával kielemzett öltözékünk is, de hát mit lehet tenni, Ördög Nóra jól néz ki, ráadásul a szériában egészen hordható szereléseket adtak rá. De már most ígérjük, hogy az egyenlőség…..
László nem igazán érti, miért nem kapcsolják át 5 Mbites csomagra, ha már egyszer az előfizetett 15-ös nem működik. A T-Home ügyfélszolgálata ehelyett 4 hónapja azt játssza, hogy felveszik a panaszt, majd másnap közlik, hogy elhárul a hiba, pedig nem is:Engem már hónapok óta…..
Apa születik Alapgondolatok 2011.04.25 19:18:00
A jövőre, és a jelenre. Büszkék vagyunk arra, hogy Szent István királyunk ezer évvel ezel őtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, és hazánkat a keresztény Európa részévé tette. Büszkék vagyunk a magyar emberek nagyszerű szellemi alkotásaira. Büszkék…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog! El szeretném nektek mesélni a legutóbbi vicces kalandomat: A múlt héten történt, hogy behívtak egy állásinterjúra. Minden álláskereső tudja: ha az ember munkát keres -és már ráadásul nagyon sürgős neki- mindenhová elküldi az önéletrajzát.…..