Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smnl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Helyén kezelve 2010.04.30 13:30:00
Nem néztem utána (nem is érdekel) milyen párt támogatja Kál község (nagyközség?) polgármesterét, de ideje, hogy egészséges egyensúlyt találjunk végre a jogok és kötelességek között.Ez a mondata különösen szimpatikus:"Énhozzám jöhet az ombudsman is, neki is meg fogom…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
smnl 2010.02.05 12:58:58
@zsoltix: hulladék csatorna hulladék emberekkel...
Az Extreme Digital vagy egy  egyszerű trükkel kozmetikázta meg az ASUS Eee Pc 700X 7"-os kijelzőjét, vagy a weboldaluk képes arra, hogy kitüremkedjen a rendelkezésre álló területről. Mindenesetre a netbook az oldalukon egy előnyösebb oldalát mutatja, vajon miért. Kedves…..
 Mit tesz egy hatalmi pozícióban lévő politikai csoportosulás, ha látványosan alkalmatlan a feladatára? Ha amihez hozzányúl, az szarrá válik? Ha évek óta annyi a sikerélménye, hogy sikerül elérnie a tojásdobálás büntetőjogi szankcionálását?  Hát természetesen…..