Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrnyzltn

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gerincem vizsgálata során bekerültem a mókuskerékbe és természetesen más betegséget is találtak, amibe kis híján beledöglöttem. Erről itt olvashattok. Ahogy már írtam az utolsó hatos című posztomban az orvostudomány a kezdődő gerincsérvvel (előboltosulás) nem tud sok…..
Tiszabő egy 2000 fős község Jász-Nagykun-Szolnok megyében. "A lakosság közel 80 %-a cigány származású, fiatalabb korosztályban ez az arány még ennél is magasabb.  A település lakóinak megélhetését sokáig a mezőgazdaság jelentette, még akkor is ha település az…..
mrnyzltn 2011.01.05 16:28:10
@Sátán meg a Jocó: Hogyan rakott rendet?
Subba Menet az állatkert felé 2010.12.14 07:59:00
A videón látható viselkedés nem munkahelybarát.  ..
mrnyzltn 2010.12.14 14:05:48
@nyuszilurkó: De. Sőt, azt is éreztem már, hogy valakit agyonlőnék. Mégsem tettem.
Ferenczi Gábor és Szávay István (Jobbik) tegnap benyújtott egy törvénymódosítást az Országgyűlésnek. Nem nevezném az ország legfontosabb ügyének, kész szerencse, hogy van egy olyan párt, amely segítene az "érintetteknek". Nem könnyű az ellenzéki pártoknak az…..
mrnyzltn 2010.12.14 10:02:35
@John Preston: Én például ezért nem nézek híradót már évek óta.
Subba Topogjáá! 2010.12.03 14:48:00
Ilyen amikor be vagyok katizva! (Rovat azoknak akik nem olvassák a napiszar.com-ot)..
mrnyzltn 2010.12.03 17:18:48
@Ju$t an0th3R $taR^: "Töröld ki a videót, most."
Szerintem nem tette meg. :)
Ha ez egy Kevin Smith filmben lenne, még akkor is azt mondanám, hogy ez viccnek kicsit erős ... de ez bizony egy valódi hír ebből a csodálatos országból: Sorban megbuknak a nyelvvizsgán a siketek, mivel nem nagyon sikerül nekik a magnóhallgatás, azaz a hallás utáni szövegértés ...…..
mrnyzltn 2010.12.03 10:54:28
@Sörömpőőr: "ellenkező irányban olvassa"
Na, megy a burkolt zsidózás. :D
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
mrnyzltn 2010.11.24 15:08:22
@ziza133: Ha jobban végiggondolod, nem sok értelme van párhuzamot vonni e kettő között. Bár, ha neked egy előtted lassabban haladó ember fizikai fájdalmat okoz, akkor nagyon tudlak sajnálni. Stílusodból viszont jól látszik, hogy a toleranciának, a békés egymás mellett élésre való hajlandóságnak egy cseppje sem szorult beléd.
mrnyzltn 2010.11.24 15:57:53
@ziza133:
1. Ez probléma? Az a baj, hogy ma Magyarországon mindenki tele van elfojtott feszültséggel és az emberek jórésze ezt az utakon éli ki. Meg ilyen fórumokon.:) És igen, bevallom töredelmesen engem is zavarnak a tötymörgők, de emiatt nem kelek ki magamból és nem baszom el a saját és a környezetemben élők napját.

2. Nem feltétlenül az a helyes, amit a többség annak gondol.
Én nem mondtam, hogy nekem van igazam, csak elmondtam a véleményem. Nem állok senki oldalán, csak az zavar, hogy képtelenek vagyunk normálisan együtt élni, elfogadni más hibáit vagy hiányosságait, de ez nem csak az utakon van így, hanem az élet bármely helyzetében.
Egyébként pedig, ha az utakon semmi keresnivalója ezeknek az embereknek, akkor azt a rendszert kellene újragondolni, amely ezt számukra lehetővé teszi.

A stílust te keverted ide, nekem eszem ágában sem volt.
Októberben 10 napon belül volt szerencsém 4-4 napot Prágában és Brüsszelben eltölteni, és az ottani tömegközlekedést használni. Hát igen, ég és föld ... Az új fővárosi közgyűlés lassan neki fog állni a BKV 2011-es jegy és bérletárairól szóló döntésnek, és…..
Vastagbőr A jogállamért! 2010.11.03 08:31:00
Az Index fotóját máris jelölném az Év sajtófotója címre: Gyurcsány Ferenccel és a háttérben figyelő Nagy Imrével a jogállamért! A Charta újra akcióban lépett, mert most már tényleg itt a diktatúra, nem lopakodik, ott ül a miniszterelnöki székben! A Fidesznek azonban…..
mrnyzltn 2010.11.03 08:51:32
@eszkep: Szeretnél te ilyen önzetlen lenni, hisz ők csak az unokájuk jövőjéért aggódnak, a sajátjuk már nem is érdekli őket. ;)
A legjobb kamu bizonyító erejű felvétel, amit valaha is láttam.  Pár pihent elme kitalálta, megszervezte, leforgatta, megvágta és feltöltötte ... és nem, nem így adta le a HírTV, csak össze van vágva. Draskovics mester büszke lehetne a készítőkre, ahogy hasra vágják…..
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
A Human Rights First amerikai emberijogi szervezet 2010-es díját megosztva kapta meg Mohácsi Viktória magyar romajogi aktivista, volt liberális európai parlamenti képviselő és Julius Kaggwa ugandai melegjogi aktivista. A Human Rights indoklás szerint "Julius és Viktória bátor…..
A lényeg 0:37 és 0:41 között látható egy kivillanó bimbó formájában.  ..
Szeptember 1-én indult a tanítás, és hamar meg is lett az első tanuló, akinek meglett az 50 igazolatlan óra. Ami ugye nem is olyann sok, napi 6 tanítási órával számolva 8 és fél nap alatt megvan az az 50 óra ... Nézzük, hogyan is változott a folyamat: "Ha egy diáknak…..
mrnyzltn 2010.09.24 11:12:39
@darkwertoo: Többek között ennek megváltoztatására lett kitalálva a segílykéért közmunka program. Hogy a gyerek azt lássa, hogy a szülőkneki is vannak kötelezettségeik és lássák, hogy apa, anya megy hétköznap reggelenként dolgozni. De ugye a fajvédők és védelmezettjeik emiatt is csak ugattak, hogy hogyan képzelik mán azt, hogy ami amúgy is jár azért mostmár dolgozni kelljen.
Subba Facepalm: Katy klipje 2010.09.21 11:04:00
Itt a többi is.    ..
Minek nekünk Kétfarkú Kutya párt? Nem tudott olyan vicces-elképesztő programpontot kitalálni az ország összes Showder-klubbos bevonásával, mint amivel a valódi politikusok elő tudnak állni. Kétfarkú Kutya? Minek, mikor itt van nekünk Horváth Csaba és Schmuck Andor? Csaba…..
Utoljára elnökölt Sky Kapitány a Fővárosi Közgyűlésen. 1990 óta nyomja. Egy liberális Terminátor. Húsz év. Akkor 13 éves voltam, most 33. Ha erre gondolok, akkor talán megfontolnám, hogy egy polgármestert csak egyszer lehessen újraválasztani, ahogy az amerikai elnököket. 8…..
Hétfőn éjféltájt különleges esemény volt Siófokon. "– Vendéglátós kollégákat hívtam a rendezvényre, mellyel így a szezon vége felé azt akartam demonstrálni: valamit tennünk kell, attrakciót nyújtani a népnek, mert komoly veszélyben érzem a balatoni turizmust…..
Május 28. péntek déli 12 óra ... Utolsó nap a bársonyszékekben, mindenki már az óráját nézi, és bánatosan pörgeti meg utoljára a szolgálati Audi A6-os kulcsát. Az iratok összepakolva várják egy szép emberes gúlában az új gazdájukat, a személyes tárgyak egy kartondobozba…..
Subba Fotosop krém 2010.05.19 16:22:00
Nagyban..
mrnyzltn 2010.05.20 15:25:35