Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Breadface

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
A Juventus egyelőre igencsak kétarcú teljesítményt nyújt, hiszen míg a Bajnokok Ligájában mindkét csoportmérkőzését megnyerte, a hazai színtéren mindössze egyetlen győzelemre futotta erejéből. Így az a szokatlan helyzet állt elő, hogy a zebramezesek eddig több pontot…..
Breadface 2015.10.04 19:13:18
Elérkezett a nap, elérkezett a pillanat, elérkezett a mérkőzés, amelyre olyan régóta, pontosan tizenkét esztendeje várunk. A Juventust ismét csak az utolsó, egyben legnagyobb csata választja el attól, hogy Torinóba szállítsa a Bajnokok Ligája-serleget, amelyre legutóbb tizenkilenc…..
A Juventus múlt héten 1:0-ás győzelmet aratott, s ezzel szűk előnyt gyűjtött, így nagy reményekkel vág neki az AS Monaco elleni franciaországi visszavágónak, s reális esélye van arra, hogy a Bajnokok Ligája 2002-2003-as szezonja óta először beverekedje magát a legrangosabb…..
Történelmének 33. scudettóját lényegében a zsebében tudva, a Juventusra már csupán a Bajnokok Ligájában, valamint az Olasz Kupában vár komolyabb erőpróba. Ez utóbbi sorozatban a zebramezes csapat az elődöntőig jutott, ahol az első mérkőzésen elszenvedett hazai vereséget…..
Breadface 2015.04.07 22:06:20
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Védi a térdeket, kíméli a hátat és a nyakat, cserébe seggünkbe vág a biomechanikus cápanyereg. A Shark nevű dizájnos kiegészítő lényege, hogy a fenéknél finoman jelzi, egyensúlyban van-e az ember biciklizés közben, és egyenlően osztja-e el súlyát a két farpofáján.…..
Breadface 2014.02.26 22:10:31
@hegeza: :) erre én is kiváncsi lennék. Ez kb. olyan, mint a svéd tudósok szerint... illetve a norvég tudósok szerint.... kezdetű cikkek.
Antonio Conte kijelölte keretét a Galatasaray elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is továbbléphet a sorozat legjobb tizenhat csapata közé. A tét óriási, s a csapategység rendkívül fontos tényezőnek bizonyulhat,…..
A Juventus a válogatott szünet után jó hangulatban készülhetett a vasárnap kora délutáni meccsre az ellen a Fiorentina ellen, amelyet tavaly szeptemberben Firenzében pontvesztésre kényszerített, illetve amelyet februárban Torinóban 2-0 arányban legyőzött. A bajnokcsapat mellett…..
Stevan Jovetić végre meglépte, amire a legtöbb Bianconeri-szurkoló vágyott már régóta: kiállt, és szót ejtett az őt akaró Juventusról. A Zebrák régóta érdeklődnek a támadó iránt, de a Viola többször kinyilvánította, hogy 30 millió euró alatt nem hajlandóak megválni a…..
A múltban a Juventust erősítő védő, Cristian Molinaro szerint egykori csapata még nem áll készen arra, hogy győzelmi esélyeket táplálhasson a Bajnokok Ligájában. A huszonkilenc éves játékos, aki jelenleg a Stuttgart mezét viseli, úgy nyilatkozott, hogy egyértelműen látható…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Breadface 2012.03.27 14:26:34
@Lencsés István: "Nem , az hanem TÉNY ! :) ;) " Mi van? Ennek a mondatodnak semmi értelme.
Szerintem így nézne ki, amire te gondoltál: Nem az, hanem tény! Főnevet pedig nem írunk csupa nagybetűvel nyelvszaki.
Te magyarázol itt helyesírásról és megfogalmazásról? Jobb lenne ha lelépnél innen te felsőbbrendű pojáca, csak magad égeted.
Breadface 2012.03.27 14:32:21
@Lencsés István: Ember! Te tényleg orvosi eset vagy! Azt a mondást nem ismered, hogy "bagoly mondja verébnek.."? Amúgy mit rövidítettem mester? Taníts! :D
Breadface 2012.03.27 14:33:26
@Lencsés István: Mester! Mit rövidítettem? Taníts! :D
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Breadface 2011.03.02 17:44:44
@Reggie: A kerékpárra felszerelt folyamatosan világító hátsó lámpa mellett, a táskára, sisakra vagy ruházatra erősített villogóra nem vonatkozik a rendelet, mivel nem a kerékpárt szereli fel vele a járművezető.

Tanacsodat megfogadva es az autosok altal is nagyon gyakran leszart KRESZT kovetve ezek utan ugy fogok kozlekedmni, hogy a vazra erositett fog folyamatos fenyforrast biztositani, a taskamon levo pedig villogni fog.
Breadface 2011.03.02 17:52:40
@Goompah: Bruder, olvass mar vissza, mielott feleslegesen okositasz!!
A Critical Mass (CM) három éve szervezett először olyan bringás demonstrációt, ami valójában nem felvonulás, hanem a biciklisek nagy közös közlekedése. Az évente kétszer megrendezett CM ezzel közelebb kerül az eredeti célkitűzéshez, amely a demonstrációt úgy határozza…..
Öt körül még a teljesen elérzékenyült Argyelán Kriszta ült a mikrofon mögött, neki jót tett és kicsit összerántotta a "Kicsi lány szólalj meg, kérlek ne sírjál." szövegű bíztató sms. A zenelistán különösebben nem érződött a szitu, az óránként egy Video…..
Ha már múltkor beszóltunk Vágó István Párbaj című műsorának egy pontatlanul megfogalmazott kérdés miatt, nem hagyhatjuk szó nélkül A széf bakijait sem. Amikor tehát tegnap este kommentelőink jelentették, hogy rossz választ fogadtak el az RTL Klub hétfőn újraindult…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...