Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunnycheeba

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen írtam a Preziről, pedig az utóbbi hónapokban több olyan funkciót is bevezettek, amik mindenképpen említésre méltóak. Az egyik, hogy végre be lehet importálni ppt fájlokat is a Prezibe, amit slide-okra bontanak, és így prezisíthetővé válnak a…..
Akik voltak múlt héten a SUPERWEEK konferencián és tudtak a sorok között olvasni, azok számára világos, hogy a Google idén tényleg teljes erőbedobással készül tolni saját közösségi szolgáltatását, a Google Plus-t. Ez nem csak azt jelenti, hogy a Google keresőjének találati…..
sunnycheeba 2012.01.24 15:43:43
@Gery Greyhound (project ELE^EN): "En meg azt is megkockaztatom, hogy a Google ma mar azt se erezne meg, ha a keresoje egyik naprol a masikra leallna."

Szerintem a bevétel 90-át a kereső és a hozzá kapcsolódó hírdetési rendszer adja, nem amit felsoroltál, a kereső hiánya konkrétan egyenértékű lenne a Google megsemmisülésével.
Persze kicsit inkább eye candyről van szó, de azért kétségtelen, hogy élményszerűbb így a termékválasztás és vásárlás, mint mondjuk végtelen hosszan emailezgetni egy support@cég.hu-val. A szolgáltatást itt lehet tesztelni. ..
Mint bizonyára már hallottatok róla, a Nokia frissen kinevezett vezetője, Stephen Elop őszinteségi rohamával sokkolta a cég alkalmazottait, belső felhasználásra készült memójában.Elop valójában semmi olyat nem mond, amit ne gondoltunk volna eddig is: az Apple zseniálisan…..
Nos, véget ért az idei Sziget Fesztivál, úgyhogy itt az ideje összefoglalni egy kicsit a hobbiprojektünkkel, a Szig.it-tel kapcsolatos tapasztalatainkat. Mindenekelőtt örömteli, hogy a felhasználók többsége megértette, hogy egy "mobil web app" (mobilböngészőre…..
Épp néhány napja akadtam ki Twitteren a Facebook androidos alkalmazására. Mert egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy hogyan képes egy ennyire fapados mobilalkalmazást felválllani egy olyan cég, melynek nyilvánvalóan számolatlan mennyiségben áll rendelkezésre erőforrás…..
Ma a metróban futottam össze a Samsung egyik hirdetésével. A cég új telefonját, a Montét reklámozza. A pontos reklámszövegre már nem emlékszem, de a lényeg, hogy a gyártó szerint a telefon fő erőssége, hogy segítségével nagyon kényelmes és egyszerű használni a közösségi…..
Az eddig elsősorban az amerikai piacra koncentráló Ustream.tv év elején kapott a Softbank japán befektetőtől 75 millió dollárt, kedden pedig kiélesedett a lokalizált japán verzió is, ami nem csak nyelvesítést, de a helyi tartalmakra épülő nyitóoldalt is jelent. Vagyis a cég…..
Nos tehát, pénteken reggel 10 órakor átvettem a HTC Desire-t az MGSM-nél. Gondoltam, leírom az első benyomásokat, és majd jövő hét elején jön egy átfogó teszt. Akár több postban. Nem fogok köntörfalazni: a HTC Desire minden bizonnyal az egyik legjobb, ha nem a legjobb…..
Ha egyszer Steve Jobs a fejébe vesz valamit, akkor a jóisten sem fogja lebeszélni róla. Ebben majdnem biztosak lehetünk. Úgyhogy amikor az Apple vezére elkezdett olyanokat nyilatkozgatni, hogy a flash egy "elavult technológia", egy "CPU pióca", ami ráadásul "tele…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Oszkárság APU! Buksi kiszökött! 2008.11.12 09:57:00
Kislányom! Ha Buksi még egyszer kiszökik, elaltatjuk a gecibe. Sipítozó kis hülye! Aztán majd azt hazudjuk, hogy a Millnerék farmjára küldtük Connecticutba, ahol sok-sok állatka között él és kedvére kergetheti a nyuszikat, és csak 15 évvel később ébredsz rá, mint Ross Geller a…..