Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezq1988

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 10:45Már minden második ember köhög/krákog/náthás az intézményben. Én eddig első vagyok, de az is maradok, mert pitbull vagyok. Bár Nemkerestek rémisztgetett reggel, hogy azért fázom, mert beteg leszek. Véletlenül sem azért, mert nyitva volt a társalgóban az ajtó,…..
Imre a hiteleit szerette volna egy külön számláról tovább fizetni, de az OTP ügyintézői ezt 3 hónap alatt sem tudták megoldani:2011 május hónapban, szerettük volna az összes összes hiteltörlesztésünket átrakni egy másik számlára ami csak arra van fenntartva, hogy a hiteleinket…..
kezq1988 2011.09.08 15:50:10
?
A fülhegyesítésen túl a cimpát is kisebbre szabta a művész, így a gyógyult eredmény még jobban hasonlít a tündék fülére! Ezzel az eljárással még érdekesebb eredményt lehet elérni, és a fület a kívánt formájúra lehet vele alakítani. Efix Roy munkája!   ..
 Nem nagyon múlik már el nap anélkül, hogy ne derülne ki, hogy az éppen valami egészen jelentéktelen dolog világnapja. A naptár 365 napja így szép lassan feltöltődik piros betűs ünnepekkel, persze a valóságban biztos nem fog senkit se különösebben megrázni, ha észreveszi,…..
kezq1988 2010.11.29 20:00:34
Elég nagy jóindulat kell ahhoz, hogy elismerjem Kozi igazát abban, hogy a lenti képen látható tábla ki volt takarva, nagyon olyan szögből kell nézni, de még úgy is látszik. Lehet, hogy hülyén helyezték el, de nem vagyok benne biztos, hogy jól jár azzal, hogy a feljelentést…..
Tovább folytatódik a londoni élménybeszámoló, a sokszínű és fantasztikus Borough Market világa után egy egy Michelin-csillagos indiai következett a sorban. A nagyon magas színvonalú büfék és egyszerű éttermek mellett Londonban szinte minden konyhából megtaláljuk a legmagasabb…..
Most indul a következő túra, a cél nem túl egzotikus ezúttal, de annál több izgalmat rejt: Bécs. Aki most lekicsínylően legyintene az osztrák főváros hallatán, fontolja meg még egyszer. Szeretjük ugyan szidni az osztrák konyhát, de ez semmit sem változtat azon a tényen, hogy…..
kezq1988 2010.11.09 12:09:53
@Csirke72:

a bécsi szeletet nem sertésből, hanem borjúból kell készíteni.
persze a paprikás krumplis, ( serpenyős burgonya )
babgulyásos éttermek ezen is spórolnak...
egyél ott !

ha érdemben nem tudsz hozzászólni valamihez akkor mi értelme van ?

" Világevőt " nem hatja meg, mások meg kiröhögnek...
Az angolok köztudottan nagy rajongói a délutáni teázásnak, persze ennek a hobbinak is lehet különböző színvonalon hódolni. Az afternoon tea legelegánsabb és legnívósabb élvezete a Sheraton Park Lane Hotel Art Deco stílusú The Palm Court nevű helyiségében valósul meg.   A…..
Amióta Bejrútba készültem (az eddigi posztok a témában: 1. rész, 2. rész), alaposan átkutattam a netet libanoni specialitások témájában. Így akadtam rá Anissa blogjára (angolul), és abban is egy Lamb testicles című bejegyzésre....  Anissa birkaheréje A dolog nem hagyott…..
Egy stadionnyi emberrel interaktív játékot játszatni nem kicsit jó, és minden hirdető álma, hogy több ezer ember az óriáskivetítőkre tapadva kövesse a brandingelt játék instrukcióit. A svájci Uplause pontosan ezt teszi lehetővé megrendelői számára: interaktív közösségi…..
Subba Fórumajánló: Masztiparty! 2010.04.07 11:00:00
Nem egy pörgős topik -azt sem hiszem, hogy túl sok party szerveződött volna az oldalon- de évente egyszer-kétszer biztosan megéri betérni egy kicsit borzongani, ha másért nem, az olyan kérdésekért, mint ez. Azt gondolom felesleges mondani, hogy a "kis doboz" csakis Nokia…..
kezq1988 2010.04.07 11:26:29
@Whoo: azt nem az ember hátára kell ? :)
kezq1988 2010.04.07 11:30:23
@Whoo: de a hátamon nagyobb felület áll rendelkezésre :)))
Mindig is szerettem volna egy névre szóló bowling inget. Hogy hol hordtam volna, azt nem tudom, mert állítson bármit is Charlie Sheen, a bowling ing hülyén néz ki, ha az ember nem bowlingozás közben hordja. Márpedig én ritkán bowlingozom.Kriszta pár hete szólt, hogy a szomszédban…..
Nem, nem az elmúlt napok ónos esős, havas, jeges útviszonyairól írt Laposmacska, hanem egy száraz, fedett parkolóház bejáratáról, ahol karácsony előtt bizony belépéskor is sor van a sorompó előtt, természetesen az emelkedőn is. Ha jól emlékszem, akkor már a rutin vizsga egyik…..
kezq1988 2009.12.23 13:33:12
@newtehen: miért égetnéd ki akárki retináját ?
egyszer már volt ilyen téma.
basszus, ha valakit ingerel csupán az, hogy ég a féklámpa, akkor mit reakciót vált ki belőle egy nagyobb feszültséggel járó eset?

az ilyen ember inkább ne üljön autóba...
Biztos mindig emlegetem ilyenkor, de az egyik kedvenc témám a külföldi beszámoló, nagyon érdekes tud lenni, hogy nem is olyan messze tőlünk mennyire más a közlekedési kultúra, legyen az jobb, rosszabb, esetleg egyszerűen más. Don Blasius Tunéziában járt és feltérképezte nekünk…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
kezq1988 2009.07.29 10:29:00
@Matheo:
ezt szerettem volna én is írni :)
azt hittem,hogy durvábbak lesznek a kommentek.

én is meleg vagyok,eszembe nem jutna kölköket molesztálni.
de felvonulni sem,legalábbis itthon.
más városokban voltam már Pride-on,persze azokon a helyeken teljesen másképp megy,de erről felesleges beszélni,nem lehet Magyarországot más országokhoz hasonlítani.

felvállalta.csak rossz helyen,rossz időben.
én sem szeretek titokban élni,bár ahhoz nagyon sok időt el kell valakivel töltenem,hogy elmondjam neki,hogyan is élek.

nem szidok senkit,mindenkinek meg van a saját véleménye,ezt tiszteletben tartom,itt veszekedni meg teljesen felesleges.

szép napot
Azt a marha nagy hibát követte el Lantraman, hogy amellett, hogy ott lakik ahol, még autója is van. Azon a környéken amúgy sincs túl sok parkolóhely, de most a Vízművek és egy társasház felújítása miatt az egész utca szét van kapva. De legalább arról az egy házról nem fognak…..
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..
autózz! Gnóm törpe támadt nekem 2009.06.22 16:54:00
Döme alábbi sztorija ismét ékes példája annak, hogy a sztereotípiáknak igenis van alapjuk. Emberünk úgy tűnik, tapadós közlekedési stílusával próbálja ellensúlyozni aprócska méretét. Ti mit gondoltok? Tényleg vannak olyanok, akik így élik ki mindennapi…..
kezq1988 2009.06.23 14:20:06
@Torpe_gnom: persze,hogy a posztoló :)
mivel jóval magasabb a kocsid,úgy tűnik,h ráállsz.
ha meg nem tud elindulni,ne üljön kocsiba.
örüljön,h nem kapott az arcába :)

én kb. a rutin vizsga óta nem alkalmaztam kézifékest,igaz nem is nagyon járok olyan helyen ahol durvább emelkedőn kéne dekkolni a dugóban,max Filatorigátnál a felüljárón,de ott sem olyan meredek.De valahogy idáig mindig sikerült megoldanom úgy,hogy nem menjek neki a mögöttem lévő emberkének...
Legalábbis annak a Citroen tulajdonosnak mindenképpen, aki a nagy sietség közepette szakított arra időt, hogy ráfékezgessen Ferenc autójára, miközben ő épp egyben szerette volna hazajuttatni az új csempéit. A példa ismét megerősíti, hogy nem csak nagyon olcsó és nagyon drága…..
kezq1988 2009.06.22 12:06:02
autózz! Fotosoppolt sün 2009.06.17 11:45:00
Az utóbbi idők legpihentebb sztoriját fogjátok mindjárt Rocko jóvoltából olvasni. Írt ő eleget, nem is rizsázok hozzá. Esetleg csak még annyi, hogy nagymamája egyébként szerintem nem a létráról esett le, hanem szülni vitte. Olvastam a felhívást, hogy hangszórót lehet nyerni,…..
Lehet valaki akármilyen óvatos motorral, attól még életveszélyben van az utakon. Lacaca nem hívja ki maga ellen újra a sorsot, miután másodszor csapta el autós Budapesten. Tavaly ott szakadt meg a történet, hogy megtörtént a baj. Később kiderült, hogy a kedves autósnak nincs fél…..
kezq1988 2009.06.16 16:55:31
@metal: egyikük lakott területen kívűl,másik autópályán halt meg.ahol azért lehet menni.
nem tudom mennyire lépték át a sebességhatárt
és azt sem tudom,hogy ki(k) volt hibáz(tak)ott.
meghaltak,ennyi.ettől kezdve semmi értelme azon rágódni,hogy mennyivel mentek.
Ha valaki ideges, feszült, nem találja önmagát, az csak egyen meg egy Margheritát és minden kerek lesz. Ha más nincs, akkor az illető csak gondoljon erre a pizzára és rögtön másképp fogja látni a világot. Mellé egy kis bor, és ha lehet, még kerekebb lesz minden. Próbáljuk meg…..
kezq1988 2009.06.11 21:15:05
@settapesoundoff: de jóóó,valaki ismeri az Il Terzo cerchio-t :)
igaz ez is tele szokott lenni,de olaszokkal :)

a pomo doro tényleg szar,egyszer voltam,de nem igazán jött be.
kezq1988 2009.06.11 22:05:42
@cpandacsoki: köszönöm szépen,ezt idáig nem tudtam :)
nem vagyok annyira nagy szakértő.:)

de nem a pizzára rakott mozzarellára gondoltam,hanem,h az emberek azt sem tudják,hogy mi az,h bivaly mozzarella.
amivel nincs is semmi baj,csak ne írjanak ekkora baromságokat...

jó nekik a trapista a pizzára "kecsöppel"
pfuj :)

Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
Gábor, amint azt majd az epilógusából látni fogjátok, az anyatejet is homárcsecsből szívta magába, így már alig várta, hogy az ő életét is kockáztassa valaki. Mivel nem valami bank vagy távközlési cég szivatta meg, hanem egy mazdás balfasz, akinek vagy nem volt gyerekszobája,…..
A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot. Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999…..