Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wall-e

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt én nem merem, légyszíves mondjátok meg ti Bergab83-nak, miért kell tökegyedül vísítoznia egy 10 fős társaságban. Én most voltam tudósítani egy interdiszciplináris humorkonferenciáról, ezek után erről képtelen lennék beszélni. nem is olyan régen augusztus közepén…..
Most tényleg kapaszkodjon meg mindenki, mert nagyon fárasztó dolog következik. A szóviccáldozatok a bőrükön, pontosabban az agyszövetükön tapasztalják, hogy a viccek, fizológiai hatásukat tekintve, alapvetően kétfélék lehetnek: fájdalmasak és fárasztóak. A fájdalmas alfaj…..
Még mindig enyhén remegő kézzel nézem ezt a híresemberfejű rettenetet, ami igen erős inger (könyvelés) hatására szakadt ki Tamásból. Egyszerű, mellbevágó, iszonyatos, bravó! Ma fél napig a tankonyha raktárkészletéhez kellett számlákat rendszereznem. Az egyik tételről ez…..
Imádjuk a zsidóvicceket, mert sok rettenetes van közöttük, de ez a képvicc, nagy klasszikusunk, Bisztő Gyalla alkotása, túl van jón és rosszon. Na azért inkább a rosszon. Talán a nagy meleg teszi, de Gyalla igazán nagy (=idegesítő) formába lendült, gratulálok! Otelló…..
A Napi Borzasztó Szóvicc olvasói eleve szerencsések, ma pedig még inkább, hiszen a világon ők láthatják először ennek a frissen felfedezett állatfajnak a fotóját. A felfedező sereG, a ritka faj neve alávaló..
"A szemét briteknek szőnyegbombázás járna ezért, a csatolt gusztustalanságot (Bread Pitt, Tuna Thurman és tsai) egy brit reklámügynökség követte el, és tudomásom van (kép nélkül) egy Cake Winsletről is. Még gondolkodom rajta, hogy visszavágjak-e a rohadtaknak egy Konta…..
  Még a tél vége fölött érzett örömemet is képes volt elrontani az örökmozgó Té Rolandinho ezzel a képpel és a hozzá tartozó levéllel. Kegyetlen alkotása némi késleltetéssel lép működésbe, hirtelen lüktető fájdalmat okoz, majd jön az akkor már megváltónak…..