Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tikó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibivel nem hittük volna, hogy ilyen hamar megtaláljuk az elveinkkel szimpatizáló kemény magot, ezúton is köszönjük, hogy olvastok!Ugyanakkor elég sokan vetettetek fel kérdéseket és szóltatok be, például:  Csúszkálunk a rossz ízlés, a tahóság és a modorosság között. //…..
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..
tikó 2009.11.04 13:54:50
@GaZe: És akkor mi van, ha különbségeket választok alapul az állításaimhoz? Semmi. Ez egy tény, a sima emberi gondolkodás alapja. Te is ezt csinálod hidd el. Minden egyes gondolat alapja a különbség. Ezt nem lehet kikerülni. Ha valakiről nyilatkozol, ha nem is csoport, de egyénalapú különbségeket veszel alapul. Ez jobb? Sztem nem.
tikó 2009.11.04 14:19:30
@GaZe: ok, egyetértünk:))
tikó 2009.11.04 14:29:09
@GaZe: egyébként én sem azt mondtam h a különbség a gond, hanem h az általánosítás különbség alapú:)
Forrás: www.bortarsasag.hu Míg évszázadokkal ezelőtt Mátyás udvarában döbbent utazók szörnyülködtek azon, hogy a hazai nemesek tisztán isszák a bort, mára a bor hígításának az ókori Rómáig visszavezethető hagyománya szinte kizárólag e térség sajátosságává vált.…..
tikó 2009.04.01 12:59:07
:)