Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuskó Hopkincs

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon lassan állt össze a kisszakács konyhája, nem volt semmi koncepció a fejemben (nem mintha az gyorsítani szokott volna a dolgokon), csak gyültek, gyültek a témába vágó ajándekok és örkölött dolgok, és kellett nekik egy keret. De most már nyár óta elég vállalhatóan néz…..
Előretolt helyőrség 27 hónapos 2014.08.31 21:37:49
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a poszt arról, hogy 3265 hónapos. Végre egészen masszív listát sikerült írnom a hónap folyamán, mit is kell megemlíteni róla. Még így is sok van, ami valahol úton-útfélen történt, és nem jegyeztem le, de erre inkább nem gondolok (igen, kicsit…..
Egyébként nem azért vagyok elkényeztetve, amiért a tesóim állítják, miszerint nekem bezzeg már mindent megengedtek, hanem azért, mert napok óta nincs se fütésünk, se melegvizünk, és igaziból egészen jól elvagyunk így is. Jó, nincs az a szibériai hideg kint sem, de azért csak…..
ma 19:00-től Idomeneo élőben a Theater an der Wienből http://myru.tv/online/mezzo, csak rá kell bökni, hogy Allow ..
Előretolt helyőrség 13 hónapos 2013.07.07 10:00:06
Hát, majdnem elmaradt ez a poszt. Nyár van,egész nap a kisbirkát legeltetem, vagy ha alszik, akkor meg horgolok, (újra)nekiálltam a 2013-as év takarójának, majd mesélek. Szóval bár még a szülinapi bulijáról sem írtam, máris elmúlt egy hónap. Közben kinövesztett még két fogat…..
Előretolt helyőrség 7. hónap 2012.12.31 23:56:00
Már négy napja meg kellett volna írnom, csak nem vagyok jó gép közelében, így nehézkes a képbeillesztés. Pedig olyan gyönyörű, legszívesebben mutogatnám mindenkinek. Mondjuk inkább élőben, a fénykép, ahogy Perger Laci barátunk szokta mondani,nem hiába…..
Nos, Táltos Bandi szerint nem az a főzés, ha abból csinálok vacsorát, ami otthon van, hanem az, mikor azt mondom, paprikás csirke lesz, és a végén tényleg. Persze ilyen sokkal ritkábban van. Pedig ma olyan finomat főztem. Hagymát pároltam, meglocsoltam mézzel, felkockáztam egy nagy…..
Nem tudom, ki emlékszik arra, mikor Lili nindzsásat játszott a hasamban, és csak akkor ugrált, mikor nem néztünk oda (mármint a hasamra), akkor hívtam ninja nyuszinak. Most megint rászokott erre: lustán heverészik a hátán, ügyet sem vet a körérakott játékokra. De ha egy pillanatra…..
Tuskó Hopkincs 2012.09.29 21:52:23
Mostanában leszoktam a hánytatásról, elég macerás volt. Vendégségben meg mindig vigyázni kellett, hogy nehogy meghallják. Nem beszélve a nyilvános vécékről. Oda az ember még hányni se szívesen megy be.Szóval áttértem a szőlő+víz+kávé kombóra, ami eddig meglepően jól…..
Nem szoktam kávézni. Soha. Akik velem életvitelszerűen egy háztartásban laktak, laknak, azok pontosan tudják ezt. Nálam nincs olyan, hogy reggeli kávé, meg melóhelyre megérkezünk kávé, meg cigiszünet kávé, meg ebédszünet kávé, meg mindjárt vége a melónak kávé, meg…..
Hogy csinálja a mosógép azt, hogy a kifordítva belerakott 2x2 méteres paplanhuzatot visszafordítja és belepakolja az összes többi, a mosógépben megtalálható cuccot kivétel nélkül? ..
Előretolt helyőrség Nehézség 2011.06.08 08:40:48
Mostanában minden csak összeszorított foggal megy. Így kelek felek, így öltözöm, így indulok, így dolgozom.Így sem vasalok, így sem haladok, így sem keresek munkát.Könnyebbség lenne, ha kicsit magától menne legalább pár dolog. Tegnap megint fogadkozós napom volt,…..
Belépek a liftbe, az ujjam magától nyomja a második emeletet. Rögtön kiszúrom a sarokban a csikket. Mekkora paraszt aki a liftben dobja el a csikket, hiszen vagy éppen hazaérkezik, vagy most jött el otthonról és akkor is lesz egy kuka maximum hetven másodpercen belül.A fejemben…..
Tuskó Hopkincs 2011.05.10 08:04:03
N.H.-né Valentin-napi ajándéka az volt, hogy meghívott engem egy kalandparkba Sopronba, és férfiasan bevallom, kicsit tartottam tőle, hogy gagyi lesz. Nem mintha öregnek érezném magam az ilyesmikhez, csak valahogy attól féltem, hogy túlságosan könnyű lesz, vagy…..
Végülis tegnap, enyhe külso nyomásra (TB hívogatott kétpercenként), írtam ezeknek a svihákoknak egy emailt, hogy nekem mindegy, hogy széna-e vagy szalma, de hétfore ígérték a választ. Visszaírt a no, hogy hát még nem tudtak dönteni, mert mindenféle húsvéti szabadságon vannak,…..
Tuskó Hopkincs 2011.04.21 22:03:36
Elmentem a szabómhoz, (N.H.-né szerint egy igazi férfinak saját szabója van), hogy csináljon nekem egy frakkot, húgom esküvőjére. Újra le kellett venni a méreteimet, mert a gatya olyan bő volt, hogy az tarthatatlan. A főnök egyébként nem a szabó, hanem az öreg nő akit Oscarra…..
Lejöttem az ősi családi birtokra, ahol idős szüleim tengetik nyugdíjas napjaikat. Mielőtt elmentek színházba, csak annyit kértek tőlem, hogy hétkor zárjam be a tyúkokat.Szerintetek?Basszus.Most mit csináljak?Elvileg van kint lámpa, de nem gyulladt fel, akármit csináltam. Vaksötét…..
Tuskó Hopkincs 2011.04.18 09:27:22
@Nils Holgersonné: az hagyján, de mi van, ha egy szem kakasra támad gusztusuk (mit hozzak, tyúkot vagy libát? Vuk: tyúkot, meg libát ... és kakast is!)
...sütöttem kenyeret, de olyan gyorsan elfogyott, hogy le sem tudtam fényképezni.De lesz még...! (és ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek is) ..
Tuskó Hopkincs 2011.04.12 05:50:53
Néhány skypeolást is elmentek az éppen aktuálisakból. [16:04:54]  -  Figyelj csak, a nejem kérdezi, hogy jó-e neked ma este a szvinger vagy sem?[16:06:13] - Lájder verséje ih niht[16:07:21] - Izgi a vizsga?[16:08:41] - Inkább segítsél, hogy R-ben hogyan kell gamma…..
Tuskó Hopkincs 2011.04.09 09:36:36
Éjjel (talán kettő körül?) TB bátyja jött hozzánk, majd némi tanakodás után a két fiú együtt távozott Németországba. Állítólag ma délután hazajönnek. ..
Előretolt helyőrség Ájfonfrík 2011.04.05 01:00:00
Próba van a színházban, állunk a színpadon egyszer csak odalép hozzám az egyik szólista és azt mondja: -Úgy hallottam valakitől, hogy iPhonemániás (így fordítottam magamban az iPhonefreaket) vagy, tudnál segíteni néhány dologban?Persze tudtam, pikk-pakk megszereltem amiket…..
Kedden kondibamenet betértünk TB-vel a szépnevű Klangfarbe boltba, ami több emeleten kínál kb mindent, ami hangszerekkel kapcsolatos. Eddig mindig úgy tűnt, hogy inkább a rocker célközönségre számít, de most zongorák voltak az előtérben. Elektromos zongorák, amikre eddig csak…..
Ez az én különprojektem. Egy regény, egy egérről aki élt, halt a nárciszért.Viktornak hívták egyébként, (de ez nem derül ki a regényben, csak a belőle készült animációs filmben, mert a Disney őrjöngött, hogy mit írjon akkor a plakátokra?) és annyira meg volt bolondulva a…..