Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PicsogPanka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Yves Rocher, Organic és Bio feliratokkal ellátott kézkrémében találtunk parabéneket. Bár a bio/organic felirat nyilván a krém növényi összetevőire vonatkozik, azért nem túl elegáns megoldás három féle hormonkárosító parabént tenni egy bio-nak címkézett termékbe. Ahogy azt a korábbi cikkünkben…..
Ilyen jol mar reg nem aludtam mint este. Eloszor fordult elo, hogy kitakaroztam mert melegem volt.Este meg at tudtam kuldeni a kepeket es nemsoka jott is a telefon, hogy "hivatalosan" is poloska csipesunk van. Ez jo hir!!!!! Sokkal nyugodtabb vagyok. Lassan de gyogyul :)Most epp…..
Nem volt kedvem posztot irni mert beteg vagyok, pontosabban betegek vagyunk az Andrassal. Valszeg Leonban hazafele faztunk meg. Mondjuk az is vicces, hogy Spanyolorszagban junius kozepen meg lehet fazni. De igen. A torkunk fajt az elmult ket napban, meg az orrunk folyik. San Martinban kabatban es…..
Kicsit folytatom tegnaprol................Lacival elsetaltunk az eiffel toronyig, megcsinaltuk a giccses kepeket :) persze mindenki a hatizsakos emereket keri meg hogy csinaljanak roluk kepet....nyilvan en nem fogok elfutni a geppel :)Aztan meg rohantunk a sportboltba de nem talaltuk meg, de mondjuk…..
Kicsit izgulok, de hát mit lehet tenni.... :) pár éve kitaláltam most meg megyek, bár csak minden álmom így megvalósulna....Asszem most kezd leesni mindenkinek, hogy mibe is vágtam bele, mondjuk jó nektek én még most sem látom :) minden barátom, családtagom felhívott vagy…..
Megvan a hiányzó pár zokni, egyenesen Párizsból:)Na és talán még fontosabb, hogy a vonatjegyem és a buszjegyem is megérkezett, így már tuti, hogy eljutok Párizsból StJPDP-ig :)Csupa öröm ez a mai nap :)   ..
Szóval az történt, hogy tegnap este állok a konyhában és miután annyira fáradt voltam, hogy háromszor elütöttem a pin kódom a telefononban, ezért kénytelen voltam a puk kódot előhalászni, teljesen lemattulva az éhességtől kizsigerelve, kínomban sárgarépát…..
Megyek, mert mennem kell... Cuccok 2010.02.26 09:24:00
Már megint vásároltam pár cuccot, egy gyorsan száradó rövidgatyát meg egy hosszú ujjas pólót. Nem volt drága a kettőért fizettem, 2490Ft-ot.Azon gondolkodom, hogy milyen kevés cucc elég ahhoz, hogy végigjárjam a Caminot, szinte alig kell hozzá valami, pont elég ami elfér a…..
PicsogPanka 2010.03.17 23:29:54
Folytatódik az út szervezése, megvettem a vonatjegyet jegyet Párizsból St Jean Pied De Portig, hát nem volt könnyű, köszönöm a segítséget.Itt sikerült lefoglalni: http://www.voyages-sncf.com/A repülőm Május 26-án érkezik meg Párizsba az Orly Déli termináljához, és innen…..
Megyek, mert mennem kell... Hegyek 2010.02.22 19:57:00
Nem kapcsolódik közvetlen a Caminohoz, de talán mégis, én már nem tudom eldönteni, hogy hol kezdődik ez az egész zarándokút, vagy éppenséggel, hol fog végetérni, már ha egyáltalán végetér valaha....Szóval....fent voltam egy hegyen csúsztam pár napot, mert hát csúszni jó,…..
Fura, hogy nem érzek semmi nagy izgalmat az indulással kapcsolatban, mióta megvettem a repjegyet, teljes béke költözött belém. Eldőlt, megyek...Előtte, még mikor csak beszéltem róla, bár akkor sem volt kétségem afelől, hogy ne mennék, azért egy halvány gondolatfoszlányra mindig…..
Megvan a repjegyem! Easy Jet-nél foglaltam, 2010. május 26-ra 10,30-kor indulok! Rég kinéztem a dátumot, és most elérkezett az idő, hogy megvegyem, ezer köszönet a Visa Electronért! Így drága sem volt mindösszesen: 12700Ft ..
Régóta tervezem már ezt az utat, évek óta csak a gondolattal játszadoztam, de most úgy tűnik nyílt egy időablak 2010 nyarán, mikor is útra kelhetek....őshazafelé... ..