Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faragob

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
faragob 2018.10.22 23:35:37
@ideasz: Nekem a 7. rész volt a legérdekesebb. Az tényleg kilóg az epizódok közül de nem véletlen. Az egy igazi kamaradráma egy kis szinházi élmény, ahogy szinte végszóra nyillik az ajtó, érkezik valaki stb. Kiderülnek nagy titkok, konfliktusok, motivációk stb. Kis lélektani utazás.
+ a műfaj kötelező eleme vesztegzár és áramszünet.

Nagyon jó ahogy az epizód elején vágás nélkül pinpongozik a kamera a színészeken ahogy mindenki szint vall.
Egy ilyen kamaradrámában pont az az érdekes hogy csak a színészi játék kell elvigye.
Kicsit kizökentett a szülésnél béna műláb meg hogy a szülés után is pont ugyanolyan nagy a hasa mint előtte. Ott a kevesebb több lett volna talán.
ködpiszkáló mire való a maca? 2013.12.06 08:38:54
Bárki játékos fantáziáját beindíthatja ez a kérdés, és a legmerészebb ötletek nem is esnek messze a valóságtól, hiszen az Andok országaiban őshonos maca (ejtsd: maka, magyar neve: perui zsázsa, latinul Lepidium meyenii) nevű növény Európában potencianövelő hatásáról…..
Mi is az a fekete fokhagyma?Egy fermentálással, avagy erjesztéssel előállított delikatesz, amit 20-60 nap alatt ellenőrzött hőmérséklet (40-90 Celsius fok) és magas páratartalom mellett készítenek, ami elősegíti a természetes erjedést. Ezáltal a gumók a fehér színből…..
Nem kicsit voltunk lefáradva immáron évek óta a Zeatax reklámtól. Talán nem véletlenül pillantottuk meg ugyanott, ahol annak idején a Klapka reklámot... Az a szegény kövér ember annyira borzasztóan hangsúlyoz, mint én az óvodában, amikor a vadász és Piroska történetét adtuk…..
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
faragob 2011.06.11 17:31:30
@Gyáli úr:
A vitainditó első bejegyzésedben lévő két kérdésedre a válasz:
"miért nem oldja meg a helyzetet például enyhe kanyarodással, kikerüléssel, fékezéssel? " Mert ez a vido lényege, ezért vicces, ha megoldnaná az nem ez a video lenne. (bár később mondtat hogy ezt érted)

A második kérdés:" ezt megnézi pármillió ember a youtube-on, akik majd esetleg jogosnak fogják érezni, hogy bárkit elgázoljanak, bármibe belehajtsanak?"
Nem a világ nem igy működik. Ha véleményed szerint igen akkor csinálj egy kuka alrébbrakós, rendőrrel lelkizős videót és akkor mindenki igy fogja csinálni aki megnézi.
Eléggé nagy vihart kavart (persze a jó értelemben) a juharszirupos kúra, sokan érdeklődtetek iránta, úgyhogy én is utánanéztem egy kicsit, hátha találok olyan információkat, amelyet még nem írtak le a kedves kommentezők.A juharszirupos diéta - egyébként nem szeretem ezt a szót…..
Poratka-allergia poratka-allergia 2007.09.27 17:37:00
Gondolta volna, hogy az Ön saját lakása az allergia forrása?  Itt van az őszi allergia: PORATKA - ALLERGIA  Most kezdődik az ősz, a pollenallergiások végre fellélegezhetnek... – viszont az őszi hónapokban sem maradunk allergia nélkül. Ez az időszak ugyanis az…..
Mindenki ismeri az emeltdíjas betelefonálós hülye TV játékokat, régebben az retekklub üzleti modellje az volt, hogy könnyű feladványokat adott fel. (Pl.: Mi a kutya? A)Macska B)Kutya) alacsony nyereménnyel. A mostani ATVs játékok 2 modellel dolgoznak. 1. szintén nagyon könnyű a…..
Emlékeznek a Chappi-botrányra? Két hete volt, hogy a Versenyhivatal 48 millióra büntette a Masterfoods-ot, amiért a marhúsosnak hirdetett kutyakajájában mindössze 4 százaléknyi marhahús van, azaz még az sem, hanem marhavér. Na, ehhez igencsak hasonló stiklit leplezett le Andi, aki a…..