Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efery

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van valaki, akinek ma kis hazánkban miniszterelnöki fizetés jár (ez jelenleg valamivel több, mint másfél millió Ft) ehhez járul még cirka 232000 Ft képviselői alapilletmény. (Ezt már eleve nem értem. Ha valaki a köz szolgálatában valamiért kap egy magas fizetést, miért vesz fel…..
Kispesten az ötös számú választókörzetben ismételték meg a választást. Bár október 3-án 4 szavazattal Kránitz Krisztián, az MSZP jelöltje megnyerte, mandátumát a helyi Fidesz megtámadta. Bár a választási bizottságok nem hagyták helyben a felebezést, zavaros körülmények…..
efery 2010.10.31 00:12:35
@orbánmentesítő: én sajnálnám a nyálamat...
Paleo konyha Ananászos pulyka 2010.08.18 00:16:00
Vasárnap a zöldségesnél járva gyönyörű ananászokat fedeztem fel a polcon. Bevallom töredelmesen, hogy nem tudtam ellenállni a csábításnak.... Már akkor tudtam, hogy nagyon finom lesz, de az ízért meg kell küzdeni. A küzdelem nálam az ananászpucolás. Tényleg, arra van…..
Az utolsó pont valószínűleg nem fog megvalósulni, mert nem fért ki. Ha szimpatikus önnek Mogács Dániel programja, kérjük, támogassa kopogtatócédulájával!..
efery 2010.08.16 15:07:30
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
A még gördülékenyebb, tökéletesebb, és kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében ismét bővítjük a Blog.hu szervereit. A teljes leállással járó munkálatokat augusztus 12-én, csütörtök 23h és péntek hajnali 3h között igyekszünk elvégezni.A reggeli kávé…..
Most már muszáj lesz nyerni. http://valasztas.hu/hu/onkval2010/509/509_1.html És ráadásul külön megtiszteltetés, hogy olyan vicces nevű csapatok közé kerültünk a névsorban, mint a Phralipe Független Cigány Szervezet Országos Szervezete - Központi Szervezet és a Nemzeti…..
Most pedig egy darabig választásosat fogunk játszani igaziból, mert pártunk elkötelezett a nemzet és persze a szegedi űrhajók felemelkedése mellett, és ismer egy csomó olcsó szóviccet.Van visszautasíthatatlan programunk és ennek megvalósítására tökéletes jelöltjeink.Épp rá…..
És még egy vendégrejtvény, ezúttal Városjárótól. Ezelég kell hogy legyen  vasárnapig:) ..