Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warriorseby

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor nyertese roma származású, így különösen aljasnak tekinthető az az áprilisi tréfa, amiben arról írtak a bolondok napján lelkesen álhíreket gyártó internetes népművészek, hogy Oláh Gergőt kábellopás miatta tartóztatták le a rendőrök. Az énekes persze kiakadt…..
warriorseby 2013.04.04 03:50:04
@utalokmindent: ott a pont!
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
warriorseby 2013.01.08 20:15:22
A Jobbik tv-javaslata:

Ma megtartotta Sneider Tamás az általam tegnap beharangozott sajtótájékoztatót. Ennek két lényeges eleme van:
1. Először is a lehetőségek szerint le kell fegyverezni a visszaesőket. Egészen elképesztő, hogy agyatlan állatok szabadon hordhatnak maguknál bármilyen fegyvert. Akit egyszer már elítéltek erőszakos bűncselekmény miatt, azt ha az utcán vagy bárhol közterületen, szórakozóhelyen stb. úgy találnak meg, hogy veszélyes eszköz van nála, az kapásból három évet kap.

2. A másik, és ez a lényegesebb feladat: megszüntetni azt az abszurd helyzetet, hogy azok, akiket a közösség a saját munkájából eltart, azok úgy "hálálják meg" a megélhetést, hogy a közösség életét is tönkre teszik. A javaslatunk lényege dióhéjban: ha a családban van bűnözés, az egész családtól megvonjuk a segélyt. Aztán lehet menni a magas minisztériumba háborogni. Gondoljunk bele! Aki más munkájából eszik, még jól bele is rúg abba, akinek köszönheti, hogy van kenyér az asztalán. Na, ennek véget vetünk. El kell végre dönteni mindenkinek, bőrszíntől függetlenül, ami azt jelenti, hogy magyarnak is, de a cigánynak is, hogy mit akar. Ha valaki tartja a markát, amikor a hónap elején jön a közpénz, akkor persze jó neki a társadalom, az legalább azt a minimumot tartsa és tartassa be a családjában, hogy a társadalmi szabályokat betartjuk. Ez egyébként arra is jó, hogy végre ne csak megszüljék a gyereket, hanem neveljék is, mert ha bűnözni kezd valamelyik, az egész család pénze ugrik.
Egyik sem. Az elüldözött szórakozóhelyek helyén gaz, szemét, hajléktalanok; a korábbi bevétel, 80 millió forint viszont magánzsebekbe vándorol. Lágymányosi séta. A nyári szezon vége felé közeledve megnéztük, hogy milyen állapotban vannak az egykor kedvelt és sok…..
warriorseby 2012.08.23 17:54:45
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
warriorseby 2012.08.22 20:47:12
@¡Viva La Onda!: elolvastam. és?
warriorseby 2012.08.22 20:54:17
@¡Viva La Onda!: Lehet figyelemfelkeltésként, kellett a címlap, de egyáltalán nem találok semmilyen kivetnivalót ebben a szalagcímben. A cigányokkal igenis kurva nagy gond van, és ha ezt nem látod az bizony a Te vakságod és szemellenzősséged.
Jah, hogy a hétvégén is a nácik provokálták szegénykéket Cegléden...
Csak ők a melegben locsolták a fesztiválozókat, hogy ne legyen bajuk. Valószinűleg megállapodtak a fesztiválal, ha pedig nem akkor csak simán voltak jó fejek. Ők így értelmezték a szolgálunk és védünkőt. Videó lent.   ..
a Tisztelt Ház Cenzor néni 2010.09.18 20:43:00
Újra gyomrozzák az ülésteremben LendvaitÉs amire annyi, e blog szerzőihez hasonló parlament-junkie várt: elkezdődött az őszi ülésszak! Mivel mással kezdhetnénk meg a szeptember hónapot, mint egy ötcsillagos Novák-Ujhelyi csörtével (ami egyébként áthajlik néha multiplayerbe…..
warriorseby 2010.09.19 13:09:10
  Kiss Róbert a Gárda eddigi parancsnoka a nyilvánosságra került botrányvideója után lemondani kényszerült. A videóról és a lemondásról szóló vita erősen megosztotta a széljobbereket: míg a kuruc.info röhögött a markába, addig sokan zsidó konspirációt láttak a…..
Óriási lehetőség előtt állnak, annak ellenére, hogy a Jobbik csak "nemzeti radikális".Tény, hogy a Jobbik még mindig túl puhán fogalmaz a finomságokra érzékeny náci választók számára. Ez persze nem olyan óriási probléma. Első lépésként meg kell honosítani a…..
Hogy is van ez? Orbán Viktor Lamperth Mónikával cseverészik önfeledten egy ifista mérkőzésen 30 percen keresztül? Nem egészen 2 héttel a választások előtt? Hasonló a hasonlóval? Valóban komolyan kell vennünk Bajnai Gordon vagy Kövér László szavait? Egy felfújt kerékbilincses…..
Sokan írtak már erről a témáról, sok helyen. A liberális fröcskölődéseket nem olvasom, nem érdekelnek. Nekik egyértelműen érdekükben áll minden fűszálat megragadni, ami a Jobbik lejáratásához hozzásegítheti őket. Viszont nagyon megdöbbentem azon, hogy a Kuruc.info is napok…..
warriorseby 2010.03.31 00:38:23
@Bemmbemm: Valóban ez a pornós téma nem olyan nagy kaliberű dolog, hogy napokig kelljen rágódni rajta a fél országnak.

Ez az igazi manipuláció és figyelemelterelés. Rohadtul sajnálom ezt a kampányt, pedig január 16-án nagyon jól indult, csak sajnos rá kell(ett) jönnünk, hogy olyan óriási erők dolgoznak a Jobbik ellen ami(k) ellen még nincs felkészülve.

Önkormis választásokra lehet okulni,készülni, még jobban megszűrni a tagokat, normálisan parkolni :) stb....
Fogytán a balos, jobbközépes, liberális, demokratás, meg ilyen-olyan  gittegyletes puskapor a radikálisokat lejárató kampányban.Már csak az óvodásoknál lehet hírértéke, a Morvai Krisztinával kapcsolatos legújabb szenzációs felfedezésnek."Morvai az MSZP-nek…..
warriorseby 2010.03.30 14:32:11
@Arma Gedeon2: Morvai csak formailag nem párttag, de a köztudatban Ő jobbikos.

Örülnék neki ha a maradék 2 hétben valamennyire a háttérbe vonulna.

Vona sztem is nagyszerű politikus, az ő megnyilatkozásai hozzásegíthetnek a következő 2 hét mocsokáradatának a túléléséhez.

Orbán külön téma...amúgy a Szijjártó bejelentette a kampánykörútját, de a pontos dátumokat csak 1-2 nappal előtte jelentik be, ezt nagyon furcsállom.
Nemzeti Radikál 1/6- Rossz arány 2010.03.27 16:43:00
Több alkalommal is a Jobbik szemére vetették, hogy nevetséges a programjuk, a jelöltjeik, és úgy cakompakk „szégyenteljes” az egész párt. A választások előtt rengeteg lehetősége lenne a rivális pártoknak, hogy szakmailag szétszedjék a Jobbik programját és…..
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
warriorseby 2010.03.27 04:43:49
@tahógráf: ott a pont!
warriorseby 2010.03.27 12:28:42
Mit szóltok ehhez a Dell laptophoz? Core2Duo T6570 (2100) proci, 4GB ram, 500 GB merevlemez, DVD-író, wifi ... szép. Nettó 129 ezer forint a kicsike. Nos, a képviselőknek nem ilyen lesz. Nem is nagyon szaporítanám a szót: a leendő képviselők nettó 300 ezer forintos laptopot kapnak.…..
warriorseby 2010.03.23 14:42:17
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr) és bizony a meleg…..
Vastagbőr Választási körkép 2010.03.17 17:15:00
Nézzünk körül, mi hír a pártok háza táján. MDF, LMP: Versenyt futnak a kopogtatócédulákért, az LMP egyelőre jobban áll a fővárosban, mint Ibolyáék. Még két nap! Nagyon izgulok, hogy összejön-e bármelyiknek is. MCF Roma Összefogás, Kolompár Orbán: A "mentelmi jogért…..
warriorseby 2010.03.18 00:36:17
@System failure. :): sztem április 11-ig ne zsideszezz, utána tőlem mehet ami a csövön kifér :D
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
warriorseby 2010.02.25 15:31:50
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
warriorseby 2010.02.16 02:10:00
@szobatars: Képzeld el normálisnak mondható munkám van, de utána mégis képes vagyok a koszos mocskos lakótelepen kopogtatni. Önzetlenül.
Igen, Jobbik.
A blog szerkesztői nagyon várják már, hogy a pártok elkészítsék és publikálják kampányfilmjeiket, mert ez lehetőségek minden korábbinál szélesebb tárházát nyitná meg a kreatív alkotók számára. Egyelőre a kampányfilmek még váratnak magukra, viszont a blog első…..
warriorseby 2010.02.04 20:49:26
@Sün! balázs: Balázska, én nem kreténeztem senkit, és nem is zsindexeztem. ezt kikérem magamnak b+.

nem látom a blogokat pl: a Mesterházy-s csepeli kampánnyitóról.
érdekes mód viszont köszönhetően a faszfej kurucnak és a budaházys faszkodásnak szétspammeli minden boldog boldogtalan az indexet a jobbikkal.
a video szar, valóban.
A hátunk mögött hagyott (?) szocialista rendszert egyebek között azért szoktuk szidni, mert működési elve a kontraszelekció volt. Vagyis nem az volt a rendszerben sikeres, aki jobb, okosabb, tehetségesebb, elszántabb és ötletesebb volt, hanem épp ellenkezőleg: minél szürkébb,…..
A Heti Válasz ezen a héten a Jobbik egyéni indulóival foglalkozik (az összes jelöltről többet a Jobbik honlapján: meglepően professzionális munka, informatív választókerületi térképekkel - különösen összehasonlítva a Fidesz minimalista vagy az MSZP általam sajnos meg sem…..
warriorseby 2010.01.31 21:12:22
@flugi_: nem lesz attól se rosszabb se jobb az országnak, hogy ezzel a témával tépitek a szátokat. unalmas.
60 évvel a háború után ez miért téma? sose tudtam felfogni.
az igazi rasszista, kirekesztő állam pedig tényleg ott van a Közel-Keleten
warriorseby 2010.01.31 21:16:30
@flugi_: nem dedó.

a dedó az index amiért felkapta a nagy kib@szott semmit.
tök egyszerű az egész. Biztos jelölésnél a nagy frakciók egymás közt leosztják a kérdéseket, semmi spontaneitás.
Morvai kérdezni akart, de nem adtak neki szót... erre begorombult.
Ő legalább dolgozik.
warriorseby 2010.01.31 21:20:59
@flugi_: tessék akkor rettegni. hajrá.
"Amíg a gyerekek megdolgozták a Gödör mentális klímáját, és érezhetően feltöltötték szeretettel, addig a felnőttek a szokott beszélgetéseikbe merültek. Kerekasztaloztak a rendőr, emberi jogi harcos és cigány önkormányzati bácsik, utána a pedagógus és képző bácsik…..
warriorseby 2010.01.28 19:07:36
@==T==: számból vetted ki a szót
Vallomással tartozunk. Amikor először írtunk a Societas netkampányáról, kínosan éreztük magunkat, mert egyáltalán nem voltunk meggyőződve, hogy ez nem valami lejáratóhadjárat a túloldalról irányítva. Egyszerűen nem tudtuk elképzelni, hogy valaki magától ilyen hülye legyen.…..
warriorseby 2010.01.21 16:02:25
@seratonin sunrise: tényleg? akkor mi nem egy országban élünk. sztem meg pont hogy a fidesz töketlenkedése miatt is tartunk ott ahol.