Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Best of the best

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval egy reggel kanadai zászlót lobogtatva elhajtunk Florian szüleitol, és visszaindulunk a Loire völgyébe. Megnézzük Angers-t, mert a túlfeszített tempójú esküvo (ha-ha) alatt nem mentünk be.Körbejárjuk a belvárost, megnézzük a várat…..
Szóval. Tegnap voltunk strandon, (diákigazolvánnyal hatszáz forint a belépő) és N.H.-né, magát, (a múltját, és saját elképzeléseit önmagáról) meghazudtolva felkelt reggel, és sütött palacsintát, (gesztenyekrémeset és kakósat) csomagolt gyümölcsöket, zöldségeket, mindent…..
de szeretnem elmeselni, hogy vasarnap atmentem az anyuka-vizsgan, és kivittem az öreg-dunai strandra 5 kisgyereket. Reggel koran felkeltem, palacsintat sutottem (igen, az akkora szam, hogy azota is buszke vagyok magamra), gyumolcsot, kekszet csomagoltam, a Bandi gyereket noszogattam,…..
Hamvazószerda, a húsvétot megelőző negyven napos nagyböjt első napja. E negyven nap a keresztények számára bűnbánati időszak, amely alkalmat ad a lemondásra, a hitben való elmélyülésre és kiengesztelődésre, hogy méltóképpen felkészülhessenek Jézus Krisztus…..
Best of the best 2010.02.17 22:52:07
Valahogy ugy kepzeltem egyebkent ezt a meglepetes-utazast Londonba, minden szerelmesek paradicsomaba, hogy majd kez a kezben andalgunk a Temze partjan, nagyokat beszelgetunk, Byron verseket olvasunk fel egymasnak, Beatlest hallgatunk, kavezokban ucsorgunk es a halhoz chipset eszegetunk, TB a Tower…..
Kikapcsolódtam. Megjöttem. Éljen! Hoztam N.H.-nének sűrített tejet franciából, amire mindig vágyott, meg volt kis fényképnézegetés, meg mesélés, aztán eljöttem kicsit dolgozni, mert ahogy egy kedves barátom mondta volt mindig, a shownak mennie kell tovább.(természetesen…..
Érdekesseég, hogy az alkotó (egyben a képen látható modellünk) életének első kétharmadában nem volt hajlandó rózsaszínű ruhákat, kiegészítőket…..
Engem kérem, itt hazavártak.Előre el volt tervezve minden, a hús bepácolva,(mézes, rozmaringos) a gyertyafényes ebédhez, a ruhák leszösztelenítve, a fogadóbizottság is leszösztelenítve kicsípte magát, pont ahogy, és amennyire kell szeretem.Aztán jött egy sürgős hívás,…..
Előretolt helyőrség MILK 2009.10.25 21:20:00
Múlt héten meghívtak egy performancera, ahol képeket kellett készíteni. Képkészítésben véletlenül éppen jó vagyok, ezért a neves művészekből álló zsűri (Pinie Wang, Aldo Giannotti, Pablo Chiereghin, Coralie de Gonzaga Gros, Chloe Thomas, Sibylle Ritterband, Pauline Binoux,…..
Előretolt helyőrség WAMP 2009.10.12 12:15:00
Viktorral voltunk vegulis a WAMP-on (v alliteracio), es egy csomo mindenkit lattam, akinek eddig csak a blogjat figyeltem. Vicces volt, es ujfent megallapitottam, hogy mennyire jok a magyar designerek, osszehasonlitva egy becsi ugyanilyen vasarral, a WAMP-on szazszor jobb cuccokat lehetett…..
Miután mostanaban jobban rákaptam a kézimunkára, sokat gondolok öregördög keresztanyjára, aki egy áldott jó lélek volt, meleg, barna szemekkel es meleg puha kezekkel. Tole származnak a csipkefonalak, meg az a kék is, amibol most sálat horgolok, mert TB nem akarta tovább orizgetni a…..
Vettünk egy új tutajt   ágyat. Hiánypótló, mondhatni.       Most aztán lehet jönni vendégségbe, mint a güzü. :)    ..
Előretolt helyőrség kedd este 2009.10.07 09:44:36
Tegnap este remek buliban voltunk a lányok koleszában. Szignifikáns mennyiseget fogyasztottunk Péter baratunk palinkajabol (tkp az egeszet), de nem latszott meg  rajtunk. Csak nagyon hangosak voltunk asszem, legalabbis egy szomszed atorditott (ez egy kedves osztrak szokas), hogy csukjuk be az…..
- mióta letöltöttem a vindóz hét 64bitvagymiafenés magyar verzióját 12%-al alszom többet este, 31%-al nőtt a lakás rendszintje, 17%-al több időnk jut egymásra, 21%-al több virágot veszek NH-nénak, és még a szomszéd néni is mosolyog.- mióta feltelepítettem a vindóz hét…..
Előretolt helyőrség tökleves 2009.10.01 21:12:00
Nem vagyunk nagy szakácsok. Holgersonné teában erősebb én meg piritósban.De most ettem egy olyan töklevest ami csudajó volt. Olyan megnyalom-mind-a-tíz-ujjamat-utána leves. Mikor nem azért kérdezed a plusz egy tányért, mert illik hanem azért, mert ízlik. Nagyon. Így megy…..
Előretolt helyőrség Karen Allen 2009.09.08 16:38:00
Ismertem valakit aki megsértődött, hogy Karen Allenhez hasonlítják.               Hát, nem egy Deák Lajosné az igaz...
TB a maga módján csatlakozott a FlyLady programhoz, és amúgy férfiasan lomtalanított. A megadott 15 percben leformatálta a 160 gigás memóriánkat, amin rajta volt az elmúlt 6 évből az összes jegyzetem, emlékem, egyetemi és egyéb dokumetumom, motivációs leveleim, receptek,…..
Best of the best 2009.09.06 14:29:29
@TáltosBandi : Ennek kifejezetten örülök, hogy MINDEN MEGVAN!!!
Tudtam hogy nem vagy Te olyan... :-)
Nem baj hogy nem vitte a telefont, néha kell egy kis pihi egyedül, telefon nélkül! Majd milyen boldog lesz mikor személyesen tudja meg az egész történetet!
NEM???
Előretolt helyőrség Aukció 2009.08.27 12:11:00
Árverésünk következő, egyben legizgalmasabb darabja az Inka Birodalom utolsó uralkodójának Túpac Amarunak rendelésére készült gyűrű.Az ékszert feleségének készíttette a legnemesebb anyagokból.Az mesés ajándék alapját egy 99,9997% tisztaságú fehérarany…..
Előretolt helyőrség Szviccerland 2009.08.20 05:21:00
Öt előtt kellett kelnem, mert öt harminckor kezdődik a csekin. Emiatt a mai napom, meg a következő kettő el lett @•$#*£, ahogy tanult kollégám mondaná. (Ha hét előtt kell kelnem, akkor annak a napnak annyi, de ha öt előtt akkor az taccsra vágja a következő kettőt.)Na nem…..
Felhívott pár napja egy nő, aki nem az Anyám volt és nem is Holgersonné, és azt búgta a telefonba:-Szia Édesem, mesélj mi van Veled? Persze, nem engem keresett de jó volt hallani. Ti mire költenétek száz eurót? Csokoládéra? Ti is? El se hiszem. Megtaláltam azt a…..
Előretolt helyőrség Summertime 2009.07.13 22:59:00
szóval némi szervezés és átszervezés után úgy alakult, hogy a családból egy négyfős lánycsapat indult a Művész úr csodálatára Grazba. A legifjabb hódoló hat éves volt, egyben első operaélményét is üdvözölhette az eseményben. Elég korán odaértünk (direkt), hogy még…..
Grazban zuhog az eső. Ez mondjuk nem új, napok óta esik.  Azt hiszem ha elállna letargiába esnék. Mondjuk jó lenne ha hoztam volna magammal melegebb ruhákat is, mert most a legmelegebb az edzőszoknim.Mai programunk ( napsütés esetére ) a szobában punnyadás lett volna, de mivel…..
Előretolt helyőrség Jelentem... 2009.06.21 17:11:00
...nadrág megvarrva, ruhák kimosva, becsomagoltunk, és délben Bandi leautózott Grazba, 4 hétre. Mert jobban szereti, ha Nikolaus Harnoncourt dirigál neki, és nem én.               ..