Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dmisi

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győrfi Istvánra sokan úgy emlékeznek, mint az Isten Háta Mögött egyik alapító tagjára, de talán kevesen hallottak még új zenekaráról, az Eejit Midgetről, amit Győrfi viccesen cyber EU-bandának hívott egyszer. Még ha csak viccnek szánta, akkor is találó a meghatározás,…..
Az van, hogy gondoltam ezzel fogok próbálkozni. Ti meg idejöttetek, tehát lehet, hogy lesz értelme. Ha sikerül kitanulni, még jó is lehet. Ma mondjuk minden jó. Ma derült ki, hogy a Zebra külső segítséget kapott a szavannán való túléléshez. Energiapakkot, mondjuk így. Ezt akkor…..
Éljen Tomka Miklós, aki vagy Fejér megyei orvos, vagy egészen más, de már úgy rosszviccel, mint a legeslegnagyobbak. Neki nem számít, hogy szó vagy kép, minden műfajban térdre kényszeríti a közönséget, amire rajta kívül a jelenlegi mezőnyben talán csak az egykori Ratzinger…..
dmisi 2009.07.08 11:23:29
Na, ezt tessék beosztani az egész hétvégére, aztán majd hétfőn újra találkozunk: Maratoni futó kezében egy szál gally? A hosszútávfutó magányos ága - kezdi OditszapcMit mond az orosz a halálos ágyán? Szentpétervár. - kontráz TottiIzraeli pattogatott kurorica? Popkohn -…..
Vannak """viccek""", amiknek hatására az ember testhőmérséklete azonnal csökken 15 fokot, és lelki szemei előtt lepereg az élete (különös tekintettel arra a pillanatra, amikor felmerült benne, hogy szóvicces blogot indítson). Endre elmélkedése…..
Azt hiszem megtaláltam az egyik legrosszabb és legtúlgondoltabb Vogue Italia fotósorozatot. Némely kockája már kifejezetten undorító,valószínűleg azt hitték, milyen merész dolog a háborút a divattal keverni. Nevetségesnek érzem az egész próbálkozást, sőt, mintha viccet…..
Azt írják a Pannónia Fesztivál sajtóanyagában: „Kizárólag a látogatók dönthették el, hogy idén kik lépnek fel a fesztiválszezon nyitó eseményén, a várpalotai Pannónia Fesztiválon.” Szóval elvileg ez azt jelenti, hogy a Tankcsapda, a Quimby, a Kispál és a Borz,…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
dmisi 2008.08.26 16:20:56
dmisi 2008.08.26 16:38:33
addict Reklámszemle: CSAO CASCO 2008.06.20 10:00:00
Ezúttal a Reklámszemle rovatban idegen tollakkal fogok ékeskedni, ugyanis nathanp levelében olyan szemléletesen foglalta össze a Genertel legújabb szpotjának jellemzőit, hogy azt magam sem tehettem volna különben. Íme: "Az önkifejezési kényszerüket  - szerintem Európában…..
A blog pályafutása alatt rengeteg sztorit kaptunk már, sok volt egymáshoz hasonló. Nem egy foglalkozott parkolással, ellenőrökkel, de amit Popeye küldött, olyannal még nem találkoztunk eddig. Vajon ezt az undorító játékot az ellenőrök önszántukból, nagyobb jutalékért…..
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
dmisi 2008.04.07 21:48:53
Csáp Géza Demóverseny TOP 10 2007.04.02 22:48:00
  Kedves versenyzők és rajongók, tisztelt szavazók, drága gyermekeim! Ha az ember belekezd valamibe, akkor annak általában be is fejeződik valamije, és ez pontosan így történt a demóverseny elődöntőjével is. Gratulálok minden résztvevőnek, aki keményen és sportszerűen…..