Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weronique

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előretolt helyőrség Szemes bab 2012.10.09 14:02:59
Ha fényképen még nem is, de egyre jobban látszik a szempillája, hosszú és barnáskodik, ahogy én mondtam kiskoromban a barnuló hajamra. És ha nevet, felhúzza az orrát, mint én. És néz, figyel, szkennel, mindent és mindenkit, közben látod, ahogy a pókerarc mögött szépen lefűzi…..
Előretolt helyőrség Így megy ez 2012.05.28 21:44:00
Május huszonnyolcadikán sétálok haza a Traviata premierbulijáról, langyos májusi hajnal. Reggel egy óra alvás elteltével azt álmodom, hogy anyukámmal beszélgetek telefonon, és azt mondja, hogy mindjárt jön valaki és szedjek össze cuccokat, mert menni kell szülni. Szerintem…..
Jót derültem a szolgálati közlemény kommentjein, bár azt hittem, többen fognak írni, hogy mivanmár (lehet, hogy csak nem mertek, mert eddig erősen visszafogtuk a rokonokat :)). De mint tudjuk egy kép többet mond ezer szónál, hát beteszek egy fotót a múlt hétvégi családi…..
kedves Kismamák és Kispapák,mivel rövid idő alatt közel 200 levelet kaptunk, úgy döntöttünk, szeretnénk nektek még több, még jobban átlátható információt adni.így elindítottuk az új blogunkat: www.kismamatanoda.hu ahol fogalommagyarázatot, jogszabályokat, és persze…..
Előretolt helyőrség A nap híre 2011.11.29 10:47:00
az, hogy tegnap levagattam a hajam Budapesten. Utoljara tavaly decemberben vagattam le Kinaban, ahhoz kepest udito valtozatossag volt, hogy egy nyelvet beszeltunk a fodrasszal. ..
Vége volt az esküvő másnapjának, fáradtan és törve érkeztünk meg nővéremékhez Egerbe ahol a nagyobb gyereknek éppen mennie kellett lefeküdni aludni. Kilenc, tíz óra lehetett. Felmentem vele az emeletre, és kikönyörögte, hogy feküdjek be mellé az ágyába. Odaraktam egy…..
Megvettem a szkennert.Azért, hogy amikor otthon leszek valamikor, akkor mindenki aki hazajön, hozhatja magával azokat a fényképeket amiket valamikor elrakott magának de érzi, hogy nem csak őt illetné. Vagy csak ő van rajta, de szerinte másnak is kellene.Hárman párbanSzóval ha vannak…..
Evek ota figyelem, szoval nem a levegobe beszelek: manapsag olyan nagy divat lett arrol panaszkodni, hogy nincs mar negy evszak, csak tel, meg nyar, gagyisag, szar az egesz, fuj fuj, semmi sem jo.(az mas kerdes, hogy a legtobb panaszkodo a kisujjat sem mozditja azert, hogy ne legyen globalis…..
Vettünk egy új tutajt   ágyat. Hiánypótló, mondhatni.       Most aztán lehet jönni vendégségbe, mint a güzü. :)    ..
Az a baj, ha az embernek nincs tul sok ideje, hogy mire le tudna ulni posztot irni, addigra annyi minden felgyulik, hogy nehez lenne egyetlen tortenetben elmondani. Viszont valahol megis minden mindennel osszefugg.Mert amikor a multkor irtam, hogy en is irok majd a tavaszi nagytakaritasrol, akkor…..
Mit csinál Bibike húsvétkor? a; bulizik b; melózik c; műtődik A barátok kérésére berakjuk ide az sms-t amit küldtek."Haly csajszy! No para nem toljuk ma a bankot ha most neked nem okes.Hamar gyogyuj mer aztan logas plaza meg bulyyy :))) Bébikeee"..
Saxingerek ugorhatnak, ezt a világnak írom. A sorstársaimnak, akik hazatérnek az önkéntes száműzetésből, és nem tudnak beilleszkedni, mert minden annyira más mint amikor elmentek. Az ember áll, és megszólalni nem mer, de tudja jól hogy sírni volna jó. ;)A Magyar ÁllamVasutak, csak…..