Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NevemSenki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először csak azt láttam, hogy a rajtszáma 1/2. De jó poén, kuncogtam, aztán a Left Side Story című videót végignézve megértettem, miért is. Alan Kempster pillanatok alatt óriási hőssé nőtt szememben – a férfinak amputálták jobb kezét és lábát, mikor egy részeg autós…..
NevemSenki 2012.09.03 15:34:58
@Quattroman:
Szia Mester.
Pontosan... igazságod van.
És ez is bizonyítja, hogy nyelvünk egyike a legtömöröbben, legcélravezetőbben fogalmazó nyelveknek. Hisz akinek EGY páros-szerve van, annak képességei rögtön FELÉRE csökkennek. Egy-szemű/féleszemű, lát, de térlátása felére csökken, az egy-fülű/félfülű hall, de hang irány érzékelési képessége csökken, féllábú egyensúly tartási képessége ... stb
Üdv
bocs az off-ért
A Belsőség-találkozó után néhány nappal Pista két félmondat között kezembe nyomott egy könyvet, aztán ment is tovább az udvar irányába. Kérdőn néztem rá, mire hozzátette: „Krisi küldi. Ajándékba.” Nem titok, szeretem a képregényeket. Leginkább a francia és…..
NevemSenki 2010.09.09 10:48:17
sziasztok!
Ez a kiadvány, könyv-kereskedésekben nem kapható, ha valakit érdekel, a
komikon.hu/ lapon tud érdeklődni/rendelni. Nagyobb eséllyel juthat hozzá ha a rendelésbe beírja: „Büki Beáta ajánlotta”...
:-) én nem Ő vagyok, csak ismerem.

amúgy zseniális darab...

Üdv
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..
NevemSenki 2009.05.28 08:57:23
Sziasztok. ... én már kétszer motoroztam az EMOT-os srácokkal Erdélyben. Tavaly a Fogarasi havasok - Torockó - Tordai hasadék -stb. (van itt néhány kép, ha érdekel valakit indafoto.hu/nese1/fogarasi_havasok_motoros_tura ) Idén meg Winkler kolléga utáni csapattal. Röhögtünk is eleget a dízel kortyolgatáson.
Minden szó igaz… csapat általában 10-en egynéhány motorból áll, mi most voltunk 13-an, mindig normális motorozni akaró népek jönnek össze, megy a „duma” rendesen, hogy én mit kapok az 535-ös virágó miatt… szóval csak ajánlani tudom.
Üdv