Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disznô

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, a geometrikus formák és tiszta színek nagy mestere, Piet Mondrian (1872-1944) örülne-e annak, hogy kompozíciói, színei, stílusjegyei kommercializálódtak. Ez most aktuálisan az Art. Lebedev Stúdió doboza okán jutott eszembe, amely Mondrian egyik ismert munkáját képezi le irodaszerek…..
Pénzügyi válság, restrikció, recesszió, halljuk naponta. A krízis és hanyatlás ellenére a New York-i Sotheby's aukciósház árverésén kereken 60 millió dollárért kelt el Kazimir Malevics Szuprematista kompozíciója (Suprematist composition). Ez a legmagasabb összeg, amelyért…..
Tegnap persze egyre-másra olvastam a híradásokat a vereckei honfoglalási emlékmű meggyalázásáról. Hülledeztem eleget, még ha minden cikkben nagyjából ugyanaz volt is. Aztán az egyik portálon végre képet is mutattak: a szürke kőmonstrum színesben pompázik. Tovább aztán nem is keresgéltem. Ma pedig…..
Bár a teljes Pilinszky-projektum már megjelent könyv alakban, az egyes szonetteket azonban csupán abban az ütemben adom itt közre, ahogy a Debreceni Disputa megjelenteti őket. Most hozta a posta januári számukat. Túlvilági mezsgyén És egy szél hajt: a végtelen Lehellet, és egy,…..
disznô 2009.03.31 22:03:22
VENDÉGPOSZT - írta Kőrös László Pénteken este angolórát adtam (ez részemről nagy fegyvertény!), barátom-tanítványom gavallér volt, jó borral kínálgatott. Amikor a metróban egy összecsavart zászlót vivő ifjú ember rámbődült  - baaaaa! – a bor folytán (folytán!) nem is háborogtam, sőt, amikor eszembe…..