Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gery Greyhound

3 bejegyzést írt és 497 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó lesz ez az új Google Chrome böngésző! Átlagfelhasználóként azonnal érezhető minőségi javulások, villámgyors működés, letisztult felület, néhány szokatlan dolog, ezek az első benyomások.Pár dolog így elsőre, ami pozitívum:Szokatlan, hogy a fülek felül vannak. Két hét…..
Appleblog A tökéletes terv 2008.06.15 18:09:00
Nem akarom túlmagyarázni a dolgot, de ahogy az Apple felépítette ezt az egész iPhone-jelenséget, azt tanítani kéne. Adott ugye egy vállalat, ami meg tudta őrizni az exkluzivitás látszatát úgy, hogy az iPodnál kommerszebb termék például alig létezik a világon. Az Egyesült…..
Minden Homár-olvasó tudja, hogy készül a magyar árengedmény: kiírok egy olyan magas árat, amekkorát csak képes vagyok hazudni, aztán leengedem irtózatosan, az se baj, ha semmivel se leszek olcsóbb, mint az akció előtti valódi ár volt. Olyan ez, mint a bikaherélés: mindenki tudja,…..
HTC blog Hurrá, itt az iPhone 3G! 2008.06.11 08:24:23
Életemben először én is istenítem egy kicsit az iPhone-t, hiszen van egy olyan rejtett, de bámulatos funkciója, amely megdobogtatja minden HTC-rajongó szívét is: óccó. Bizony, az iPhone 3G bejelentését követően egy nappal Szingapúr leárazza a HTC tenyérgépek árait. A gyártó…..
 Amitől tartottunk, bekövetkezett: Afganisztán is megkövetelte első magyar hősi halottját. A feladatát teljesítő Kovács Gyulával, a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj tűzszerész főtörzsőrmesterével egy robbanószerkezet végzett. Sajnos fel kell…..
Megfigyeltétek, hogy milyen jól működik az Apple píár- és marketinggépezete? Gyakorlatilag minden lényegi információt sikerült úgy kiszivárogtatniuk a bejelentés előtt, hogy nem lógott ki a lóláb. Valóban úgy tűnt, hogy a techblogok szerezték az infót és nem nekik…..
Régebben azért is szerettem az osztálykirándulásokat, mert olyan volt a busz mint egy mozgó mozi. Alig vártam, hogy elinduljunk, és legszívesebben már az első utcasarkon betettem volna videomagnóba a filmet. Valahogy furcsa, de jó érzés utazás közben filmet nézni, sem a mozihoz,…..
Autófília Parkolj ingyen! 2008.06.09 08:00:00
Biztosan Téged is idegesít, hogy sehol se lehete megállni, csupa foglalt parkolóhely, a rokkant helyek üresen állnak, ráadásul ingyen parkolnak ott! Mindennek mostantól vége! Legyen Neked is saját ingyenes parkolókártyád! Nincsenenek drága, megvesztegetési elbukott tízezrek,…..
Igazából egy, a magyarországi valóság pozitív jelenségeire koncentráló bejegyzéssel gondoltam nekivágni a nyárnak, azonban tegnap olyat tettem, amit idén még csak egyszer, és ami mellett nem mehetek el szó nélkül, úgyhogy az ólvéjszlúkondebrájtszájdoflájf jellegű…..
A jól bevállt kicsúsztatható QWERY billentyűzettel jön a HTC Touch Pro, más néven Raphael. Amit még tudni érdemes erről a mobilról: 7,2 Mbps HSDPA, 512 MB belső memória, 288 MB RAM, 2,8 inches VGA kijelző, 3,2 megapixeles kamera, GPS, videótelefonálás, és 8 órás beszélgetési…..
A HTC ismét bebizonyította, hogy a Windows Mobile operációs rendszert futtató mobilok is lehetnek szépek és könnyen kezelhetőek. A tajvani mobilgyártó és a Deutsche Telekom szerdán Münchenben mutatta be az MDA compact IV mobilkészüléket, amely teljesen ugyanolyan, mint HTC Touch…..
Hétfőre várható az Apple szokásos Back-To-School promója az Appleinsider értesülései szerint. A program az oktatást hivatott támogatni, a tanárok és a diákok minden évben jelentős kedvezményben részesülhetnek, ha meghatározott termékeket vásárolnak. Tavaly ez a kedvezmény 199…..
Ha egy kis mókára vágysz így ebéd után, ami ráadásul még a marketing, vagy inkább reklámismereteidet is teszteli, akkor a brand tags nevű honlapot neked találták ki.  Ide kattintva az első feladatunk, hogy a véletlenszerűen kiadott márkákról először eszükbe jutó…..
A BKV-figyelőn mindig is kerültük a politikát, mert az egy olyan undorító dolog, ami embereket ugraszt össze és válasz szét, és egyébként is az összes politikus hazudik. Ebben a postban semmilyen politikai üzenet nincs, csupán a BKV új kommunikációját mutatja be.Tisztelt…..
 Újra teljes gőzzel zakatol a gyár, berendelték az összes munkást, három műszakba. A termelés már pár napja elkezdődött, de kellett egy kis idő a gyártósorok felpörgetésére, így csak ma indult be az igazi nagyüzem: Fő célcsoport: nyugdíjasok. Másodlagos…..
Mandiner blog Az élet értelme: 43 2008.05.28 17:01:00
  Isa, por és big mac vogymuk, feleim, ez a nagy helyzet. Az év első olyan napján, amikor a napfény már szinte harapta a bőrünket, a szemünk meg füstölni kezdett az ezerötér' vett teszkós napszemüveg mögött, százasával álltunk sorba a Meki előtt. Mer' 43 forint a Big Mac,…..
Állambácsi, azaz jelen körülmények között a gyurcsánykormány azon töri a fejét, hogy csökkentse az élelmiszerek áfáját, ezzel ellensúlyozva az árnövekedést.Hát ez az irány nem igazán jó, erre már rájöhettek volna akkor, amikor pár évvel ezelőtt lefaragtak az ÁFÁ-ból…..
Autófília Zebra, gyerek 2008.05.27 16:44:00
Hollywoodi receptek szerint egy film sikeréhez kell gyerek, meg valamilyen állat. A gyerek adott, az állat viszont ez esetben nem a zebra, hanem egy teherautósofőr. Halálra gázoltak egy négyéves kislányt A kijelölt gyalogosátkelőhelyen gázoltak halálra egy négyéves kislányt…..
Néhány hónapja volt egy hír a Plus üzletlánc bekebelezéséről, ami olvastán kicsit legörbült a szám. Akkoriban még olvastam valahol a magyar lánc képviselőjének nyilatkozatát, miszerint a német akvizíció nem fogja érinteni a magyar boltokat. Persze az ilyesmit sose szabad…..
Nem szeretnék a Bécsi úton villamosvezető lenni. Tulajdonképpen sehol sem szeretnék az lenni. Már nem az első villamosos sztori az, amit Csincsi alant igen élményszerűen vázolt nekünk, van egy olyan gyanúm, hogy nem is az utolsó. Mindenesetre azért óvatosan a lentihez hasonló…..
Gery Greyhound 2008.05.27 08:39:28
ekkerjoz · szalka.blog.hu 2008.05.27. 08:34:50

Skodás = paraszt? Nekem is volt Skodám, de eszembe nem jutott volna a villamos útját elállni vele. Sőt, elvből nem járok arra autóval, ahol villamos és metró is van.
"Nem lesz hosszú történet, de legalább olyan lesz, mint az a duma, amivel megpróbáltak,hát mondjuk azt… leszólítani? Velős. Igen velős. Egyszerűen nem hittem el amit hallok.Szóval, Z.P. Nyitva!Húúúú de jó!Csak sajnos mindenképpen le kell járnia oda bulizni a paraszt…..