Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukácstesvér

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
idiotmyway idiotmycafé 2011.10.08 23:58:00
a dolgozók ötleteire, javaslataira, zene- vagy videóajánlóira (de lehet vers, fotó, beköpés – bármi) szavazhat a közösség. a nyertes dedikálja az őt felismerő vendég szalvétáját, vagy kedve szerint jutalmazza. (egy vicces példa: szavazásra adom egy vicc elejét, és a…..
idiotmyway Főnök 2008.10.31 17:55:07
Én vagyok a főnök, nem a törött jobbkezem!..
Dübörög az utánpótlás-bajnokság minden korosztályban. Általában hétvégén játsszák a mérkőzéseket, kivéve ha a csíkszeredai fiatalok  sorozatmérkőzésekre kényszerülnek. Volt olyan hét is, amikor minden napra jutott összecsapás.Pillanatfelvételünk a legutóbbi…..
lukácstesvér 2008.10.25 00:25:37
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
lukácstesvér 2008.10.25 00:11:58
Borzasztóan örültem, hogy kevés kivétellel senki nem reagált Nátán bejegyzésére. Úgy éreztem, a többség tényleg felnőtt ember itt.

Ugyanennyire sajnáltam, hogy tőlem 250 km-re éppen Berni törte meg ezt a bíztató csendet. Nem kellett volna!

De ha megtette, mellé kell állnom.

Pakkk: minden eddig beírásodnál jobban bizonyítja primitívségedet, hogy a másik topikban egy nyolc éves számára magyarázod meg: előbb volt "buzi Kercsó", mint "éljen Kercsó".
jegkorong.blog.hu/2008/10/20/minden_utanpotlascsapat_bemutatkozott?fullcommentlist=1#c3711323

Hokifan: nincs értelmesebb gondolatod, mint zsidózni? Menj inkább, rúgj le egy kukát a buszmegállóban, vezesd le a mérgedet!
w.blog.hu/2008/10/13/the_turn_of_the_jew

Nátán: örülök, hogy szabad lélek vagy, ha mi, a szüleid nem hipnotizáltuk beléd a "helyes viselkedés" szabályait, remélem, idegenek sem fogják. Meg fogod tanulni, amit kell, ha eljön az ideje.
Ebben a topikban épp elég szánalmas dolgot olvashattál, tanácsodat csak az ostobák érthették szó szerint. Ők nem tudják, hogy szart enni azt jelenti, a rossz dolgokon csámcsogni. Hadd csinálják!

(tes|vér)