Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaT

13 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévék nem játszanak túl sűrűn jó filmeket, de ma este három olyat is találtam, amelyik jó. Az egyikben Johnny Depp (Don Juan DeMarco) szerepel, aki 12 éves korom óta nagy kedvencem. A másikban Kristen Stewart (Pánikszoba), a harmadikban pedig Leonardo DiCaprio (Véres gyémánt). Oda…..
Így lassan a vége előtt tartsunk egy kis összegzést.  Az első részben megismerkedünk Jigsaw-val és Amandával, továbbá Gordon doktorral; a másodikban csatlakozik a történethez három nyomozó: Rigg, Kerry és Eric. A harmadikban egy újabb doktor lép a képbe, Lynn személyében.…..
CaT 2009.09.17 16:39:23
@honeybunny: Szeretném folytatni, csak az a gond, hogy nem nagyon van időm. Lehet nem gondoljátok, de rengeteg meló egy ilyet összehozni.
Ha nagyon megeröltetném magam, talán sikerülne két-három hetente összehoznom egy-egy postot. Feltéve ha van rá igény. Azon is gondolkozom egyébként, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy ne legyen annyira bő. Mert többen reklamáltak, hogy túl hosszú, nem koncentrálok eléggé a lényegre, sok a leírás. Szóval keresem minden téren a megfelelőt.
CaT 2010.09.05 15:48:20
@keremia: Örülök, hogy tetszik, köszi!
CaT 2010.09.08 17:04:23
@keremia: megnéztem én is tennap este, mi az, ami megkavart?
Azt hiszem, hogy ez is egy olyan film, amit sokaknak nem kell bemutatni. Nekem több okból is az egyik kedvenc romantikus tinivígjátékom ez a film. Először is Heath Ledger szerepel benne, ami már magában gyönyör a szemnek. A másik ok, amiért szeretem, mert tetszik a végén a vers. A…..
Az elkövetkezendő két hétben nem láttam a műsorlistán ezt a filmet, de  már régóta meg szeretném írni nektek a bakijait. És szó mi szó, ajánlani szeretném a tékákat, mert higgyétek el, érdemes megnézni. Utánaolvastam, hogy mit írnak róla más oldalakon. Szomorúan…..
CaT 2010.05.19 16:04:48
@kdepi01: Sajnos nincs időm rá. Nyelvvizsgára készülök, álláskeresőben vagyok. De ajánlanék egy másik blogot a figyelmedbe: www.nightout.hu/ Ide a baráti köröm és én írunk kulturális témákról, könyvek, filmek, stb...
CaT 2010.08.27 14:07:27
@Syolos: Pont ez az, amiért szeretem ezt a filmet, mert megvan benne az, ami az életben is igaz. Hogy a dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogy szeretnénk, hogy kialakulnak szerelmi 3-4-sokszögek. És a vége is ezért tetszik, mert igazából nincs befejezve a film. Szabadon lehet gondolkodni rajta, hogy ezek után hogyan alakul a fiatalok élete.
Holnap a TV2-n 23.10 perces kezdettel a Fűrész első részét nézhetik meg azok, akik még nem látták, és újra megcsodálhatják azok, akik még nem unták meg. Ennek örömére kerítettem magamnak egy kis szabadidőt és megcsináltam az 5. rész bakijait. Ezúttal szeretnék azoknak…..
Valahogy kimaradt az életemből egészen tavalyig ez a film. Nagyon kíváncsi voltam már rá, hogy milyen lehet, hiszen Edward Norton és Brad Pitt neve nagyon vonzó volt számomra. A színészi alakításukban nem is csalódtam, de a sztorit elég vontatottnak találtam. Először a barátommal…..
CaT 2009.08.03 15:05:45
@Pakura: Értem, hogy mit akarsz mondani, de milyen tükörre gondolsz?
CaT 2009.08.04 13:03:12
@honeybunny: Nincs mit. Nagyon szívesen megcsinálom, amit kértek. Egyébként a közeljövőben várhatóan lesz a Fűrész IV. és Fűrész V. része. Tovább tervezem a Sikoly első részét is, mert hamarosan leadják a tévében.:D
Csak elég sok a dolgom, így türelmeteket kérem.
CaT 2009.08.06 09:26:05
@Bastao: Kösz a megerősítést! Én sem láttam sehol tükröt a wc-ben. A kolléga pedig a főnöke, épp ez a durva benne:D
Szó mi szó, ezzel a harmadik résszel megszenvedtem. Elég sok a baki benne, ráadásul figyelni kellett arra is, hogy amikor az előző két részre emlékeznek vissza, akkor minden klappol-e. Szerencsére a memóriájuk elég jó. A második rész Erik Matthews nyomozó csapdába esésével…..
CaT 2009.07.20 15:58:31
@kdepi01: Többszörös kérésére a Harcosok klubja lesz a következő. Már dolgozom rajta, kis türelmet kérek, mert az elmúlt hetet Tokajban töltöttem és regenerálódok. :$
Múlt héten holtan találták meg David Carradine-t, alias Billt. Emlékére és tiszteletére következzenek most egyik kedvenc filmem, a Kill Bill első részének bakijai. A kezdő idézet: "A bosszú hidegen tálalva a legjobb." már sokmindent elárul a film lényegéből. Ezután…..
CaT 2009.06.18 23:23:17
@sertésmájkrém: Kösz az észrevételedet, de figyi, ha ennyire gáz, amit csinálok, akkor miért olvastad el a második részt is és miért foglalkozol ezzel az oldallal??!! Látogass inkább olyan oldalakat, amiket szeretsz, ami tetszik.:D És ne pazarold a drága idődet holmi filmismertetőkre!! ;)
CaT 2009.06.19 09:07:00
@x_X: köszi:$
CaT 2009.06.28 20:40:10
@Jedlik: Jaja, ezt sajnos nem lehet tudni. Szeretem Tarantino stílusát. Egyedi!!:D
A második rész is ugyanúgy kezdődik, mint az első. A menyasszony utolsó mondata Billhez: "ez a te gyereked!" Valószínűleg mindenkinek beugrik, hogy Bill az előző rész végén azt mondta, hogy a kisbaba életben van. Fekete Mamba viszont ezt nem tudja és folytatja a…..
CaT 2009.06.16 17:11:05
@kdepi01: Köszi. Ha majd megnézed, figyeld meg, hogy a párnára totál ráül, mutatják is, aztán a köv kép mégis az, hogy mellette van a párna, pedig annak a háta mögött kellene lennie.
A zacskó ki-be csukódás valóban nem nagy hiba, csak egy picike:D
CaT 2009.06.18 23:18:46
@sertésmájkrém: ha arra a jelenetre gondolsz, amikor Budd injekciót nyom Beatrixba, akkor az azért baki, mert bénító injekciót ad neki, hogy ne tudjon mozogni, mert valszi, ha Beatrix egy kicsit is magánál van, akkor úgy elintézi a fickót, mint a sz@rt. Mutatja a kamera, ahogy benyomja neki a szurit, majd Beatrix kezét, hogy megmarkolja a földet, aztán úgy marad a keze. Aztán Budd bemegy a telójáért és felhívja Elle-t na ekkor, amikor a háttérben látszik Beatrix érdekes módon a keze kinyújtva van. Holott elvileg nincsen magánál. Tudod, szerintem ahelyett, hogy kötekedsz jobb lenne, ha figyelmesen néznél filmeket. Vagy egyáltalán megnéznéd és csak azután mondanál véleményt!
Amúgy meg, írj bármit, bátran, ezért van a hozzászólási lehetőség. Nem sértődöm meg. Ha sértődős lennék, akkor valószínűleg nem kritikával foglalkoznék. :D
A Fűrész második részében régi és új szereplők fűzik tovább a történetet. Sokan belehalnak a játékba, de ezúttal is maradnak túlélők a folytatáshoz. A villanykörte megjelenéséből már sejteni lehet, hogy most is egy sötét zugban tér magához valaki. Az áldozat körbenéz…..
CaT 2009.06.06 11:38:40
@sorsoska33: ismered azt a szót, hogy irónia?? Télleg nem baki, hogy kivágta a nyakán a bőrt, nem is az a lényeg, hanem az, hogy nem volt ott szám!!!
Mivel többen kértétek, hogy legyen horror és kiemeltétek a Fűrészt, így most ennek a filmnek olvashatjátok el a bakijait. Mit ne mondjak, van néhány. Egy vízzel teli fürdőkádban tér magához egy fiatal srác, akihez a sötét szobában egy idősebb férfihang beszél. A villany…..
CaT 2009.05.21 18:09:14
@kdepi01: jaja, tényleg öngyújtó a másik:D
Most már több időm lesz foglalkozni a bloggal, úgyhogy megcsinálom szívesen a többi fűrészt is, ha van rá igény
CaT 2009.05.29 18:40:47
@dediboy: 2 x köszi :D
Szintén egy korábbi kérésnek eleget téve következnek most a Halálos fegyver című filmben ejtett bakik.  A film karácsonyi zenével indul, és a kamera egy Los Angeles-i hotelszobába visz el minket. Az ágyon egy fiatal hölgy fekszik elég lengén felöltözve. Az arckifejezéséből…..
Sajnálom, hogy ilyen sokáig film és baki nélkül maradtatok, de kárpótlásul itt van egy olyan sztori, amit azt hiszem, hogy mindenki ismer. Aki meg eddig nem látta, az valószínűleg megnézte múlt hét szombaton (április 18.) este. Most ennek az Oscar-díjas alkotásnak olvashatjátok el…..
CaT 2009.05.03 13:00:43
@kdepi01: nem adom/adtam fel, csak most kevesebb időm volt foglalkozni a bloggal.
Egyébként kíváncsi vagyok rá, hogy milyen filmeknek olvasnátok el szívesen a bakijait. Kommentbe várom a javaslatokat, kéréseket, írjátok nyugodtan, amit tudok, teljesítek. :D
Stephen King Titkos ablak, titkos kert sztorija alapján készítették el ezt a filmet Johnny Depp és John Turturro főszereplésével.  Én sosem olvastam Stephen King könyveit, és a filmadaptációk közül is csak a Ragyogás meg a Kingdom Hospital tetszett. Ezt annak idején csak Johnny…..
CaT 2009.04.13 14:22:57
@kdepi01: csak először úgy nyúl be a kocsiba, hogy a pulcsival fogdossa a belsejét, aztán meg már ezzel nem foglalkozik, oksi hogy majd lemossa a víz, meg valszi az órát is elsodorja az áramlat, de akkor miért ügyel az elején arra, hogy ne legyen benne az ujjlenyomata?!

A szív alakú tükörrel kapcsoaltban mondassz valamit, én erre nem is gondoltam...:D
Fogadjátok szeretettel Cat második filmes baki cikkét, ezúttal a Stuck on You, avagy a Túl közeli rokon című filmről! Matt Damont nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen neve összeforrt az Ocean’s trilógiával. De nemcsak azokban alakítja nagyon jól a szerepét, hanem például a…..
CaT 2009.03.31 20:20:35
@Fejlődő Szervezet: Igen, rájuk csukják. Amikor Bob bemegy a cellába és becsukódik az ajtó, jajgat, m ugye az oldaluknál vannak összenőve és fáj neki.
Elég béna megoldás. Szerintem a börtönös jeleneteket ki is hagyhatták volna a filmből vagy nem így kellett volna megoldani.