Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungryhorse

0 bejegyzést írt és 933 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz a gyöngyöspatai cigányok mellett az általa „börtönbiznisznek” nevezett ügyek szereplőit is beemelte a gyűlöletkampányukba, és így a lassan induló propagandakonzultációnak is részesei lesznek. Egészen elképesztő, hogy a Fidesz által generált problémáért a Fidesz az ellenzéket, az ügyvédeket,…..
Hungryhorse 2020.02.24 22:41:22
@fordulo_bogyo: érdekelne a törvény linkje, mielőtt bocsánatot kérek, ha tévedtem.
Hungryhorse 2020.02.25 09:49:50
@fordulo_bogyo: köszönöm az okítást, alaposan tévedtem, bocsi a marhaságokért, amiket leírtam.

A többiektől szintén!
Hungryhorse 2020.02.25 20:57:54
@Panel Prolina: nem kicsit lemaradtál, de azért a primitív személyeskedésedben passzolsz a magad választotta nevedhez.
Egyébként bekaphatod a sarki koldusét, ha hagyja.
A szülészeti hálapénzt vizsgáló blogsorozatunk első két részében körbejártuk a hálapénz-rendszer kialakulását és a szülészeti ellátással való összefüggéseit is. Többször is utaltunk a hálapénz elfogadásának szabályozására is, a következőkben ezt a kérdést járjuk körül alaposabban: Bűncselekmény-e a…..
Hungryhorse 2020.02.21 08:50:11
@chrisred: az lenne az "érdekes", ha a törvények mindenkire vonatkoznának.
Például a dokikra is.
Hungryhorse 2020.02.24 17:50:11
@Zsuzsi25: meg az anyád büdös picsája te hülye picsa!

Az, hogy te meg a dokid korrupt szarok vagytok, nem jelenti azt, hogy aki nem az, az halott lenne.
Hungryhorse 2020.02.24 21:15:32
@Zsuzsi25: meg az anyád büdös picsája te hülye picsa!
Iderohadtál a poszt alá és leseggfejeztél, mintha arra, hogy bárkit, akinek a véleménye eltér a tiedtől sértegetned valamiféle kizárólagosságod lenne

Az, pedig, hogy te meg a dokid korrupt szarok vagytok, nem jelenti azt, hogy aki nem az, az halott lenne.
Akkor sem, ha ész nélkül hazudozol tovább.

Gyerekek, felnőttek, öregek százezreit gyógyítják meg bármiféle "hálapénz", sunyi baksis - eredeti nevén aljas korrupció - nélkül.
Hazudhatsz bármit te szerencsétlen primitív hülye picsa.
  András Mester nemcsak Gecse falu elnöke, hanem a Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács vezetője. Felmerül a kérdés: ha Gecse falu vezetője folyékonyan beszél ukránul, akkor miért kommunikál újságírókkal magyarul? Ha nem, akkor újabb kérdés merül fel: az ilyen rangú tisztviselő visszaélhet-e…..
Osszátok, nyomtassátok és töltsétek ki!Adjátok le a pártoknak, küldjétek ezt vissza a kormánynak!..
Hungryhorse 2020.02.21 09:29:57
Vlagyimir Putyin népszerűsége az orosz állampolgárok körében gyorsan csökken. Az elmúlt hat évben a jóváhagyási osztálya 85,9% -ról 35% -ra esett le, mondja a Levada Center. Az elmúlt öt évben az oroszok számára dolgozó úgynevezett "győzelmeinek" (Krím annektálása és Oroszország jelenléte…..
Az országgyűlés a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatban tart rendkívüli ülést ma a kormányoldal kezdeményezésére. Válaszom a kormány tematizáló kommunikációjára. Jogbiztonság erről kell beszélni, a mai napon: De mit értünk jogbiztonságon? Mit jelent ez a kifejezés valójában? Sok…..
Horvátország harmadik legnagyobb városa Zágráb és Split után, amelynek történelme számos nemzetiséghez és országhoz kapcsolódik. Az egykori Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb kikötője (még Fiumeként), híres ipari múlttal és egyre erősödő turizmussal az Adrián, a Kvarner-öbölben: ez Rijeka. A város…..
Megpróbálom visszafogni magam, hogy nehogy megsértsek valakit e sport hódolói közül. Megígérem, hogy nem fogok durva és trágár szavakat használni, és csak finoman mondom:   a síelés egy kibaszott nagy baromság!   Megpróbálom röviden megindokolni, de mielőtt valaki savanyú a szőlőt kiáltana, el…..
Hungryhorse 2020.02.14 11:47:13
Eddig olvastam:
".... + magyar és osztrák matrica, ami olyan 45 ezer forint.".

Aki a magyar éves matricáját csak a téli sítúrára venné meg, az valóban jobban teszi, ha otthon marad. Egész évben. Vagy vesz rövidebb időre szólót, olcsóbban.

De ha már skót vagy, legyél pontos!

Az éves magyar matrica 42980HUF.
www.autopalyamatrica.hu/?gclid=CjwKCAiAp5nyBRABEiwApTwjXmiMfqO2SKYoHnOaetfJxSYyuaczmPzPImNu1i1e9x1VNLtlQu1bfxoC-scQAvD_BwE

Az osztrák 10 napos pedig 3360.
www.autopalya.hu/articles/article/kulfoldi-matricak

Valóban egy trockíj vagyon.
Ja.
Nem.

Szóval nem 45000, hanem több.

Maradj otthon nyáron is, mert a horvát/szerb/makedón/görög autópálya, komp, még drágább!
Az üzemanyag sincs ingyen.

A poszt többi része persze totálisan hiteltelen és érdektelen ezek után.
Hungryhorse 2020.02.14 17:58:59
@fofilozofus: másodikra se jön össze, de ha még tornázol rajta pár órát, akkor sikerülhet.
De mindez a lényegen nem változtat: a legolcsóbb, ha otthon maradsz és alszol egy hetet, vagy kettőt, mint a maci szokott.
Akkor kaja se kell, meg villany és víz se.
Hungryhorse 2020.02.15 16:56:50
@fofilozofus: harmadjára se jön össze, de ha még tornázol rajta pár órát, akkor esetleg sikerülhet.
Sose add fel!

De mindez a lényegen nem változtat: a legolcsóbb, ha otthon maradsz és alszol egy hetet, vagy kettőt, mint a maci szokott.
Akkor kaja se kell, meg villany és víz se.
Ráadásul ki is pihenitek magatokat.
Ingyen.
A világunk változik. Az is, amit megdönthetetlennek éreztünk: a sok ezer munkahelyet teremtő gyárak, az állások, a foglalkozások. Nem új keletű a dolog, hisz régen is haltak ki foglalkozások, ki emlékszik már a lámpagyújtogatóra, vagy a kerékgyártóra? Vagy épp ki emlékszik arra, hogy milyen…..
Hungryhorse 2020.02.12 06:36:46
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a homoerotikus képzelgéseidet tartogasd az ávós haverjaidnak mocskos buzi!
Hungryhorse 2020.02.12 11:52:07
@tatárfejű kutya: a demokráciában nincs korkátoan hatalom.
Ha lenne, a komcsi fajtád nem ugathatna itt.
Se.
Hungryhorse 2020.02.12 18:47:29
@Dan da Man: nem szóltam hozzád. Sehol.

Ha érdekel, mi a bajom, elolvashattad, leírtam. Ha az általam leírt tényekkel és az alapján levont következtetésekkel kapcsolatban van véleményed, jogod van hozzá, írd le bátran.

Ellenben a távdiagnózisod téves és szánalmas is.
Egy amerikai politikus visszaemlékezése Morton Halperin amerikai külügyi szakértő, aki a Johnson-kabinet utolsó időszakában hadügyminiszteri másodtitkár volt. Ekkor történt az éles szemléletváltás, mikor is McNamara utódja, Clark Clifford immár amellett állt ki, hogy a háború megnyerhetetlen. Nixon…..
A magyar GDP dinamikája 2018-19-ben 5% körülire, az EU-ban az egyik leggyorsabbra emelkedett. A gyors növekedés részben az EU-transzferek meglódulásának; részben a korábban még kedvező világgazdasági konjunktúrának, majd a romló konjunktúra közepette is magára találó iparnak és várakozáson felül…..
Hülyeség. A hal nem a fejétől bűzlik, egészében véve egy büdös állat. A magyar közoktatás ezer sebből vérzik, bőven adna okot a kritikák mellett az építő javaslatokra is. Ilyet azonban hiába keresünk idehaza. Az új nemzeti alaptanterv valójában nem érdekel senkit, csak ürügy a frusztrált politikai…..
Mint minden évben, idén is el kell majd tűrnie Budapestnek a neonácik “teljesítménytúrának” álcázott parádézását. Jó alkalom ez arra, hogy eltűnődjünk: mi is az, ami mellett ezek a barna-inges legények kiállnak? És kik azok, akik vállalják, hogy nyíltan szembeszegülnek velük? Kis magyar antifa- és…..
Nemrég írtam a NATpanasz oldaláról, konkrétan arról: miként segítheti a magyar oktatás színvonaltalanságának kárvallottjait abban, hogy hatékony érdekérvényesítő közösségként léphessenek fel. No de ez csak az elmélet volt, ezért most úgy döntöttem, újra meglátogatom a NATpnaszt és megnézem, hogyan…..
Hungryhorse 2020.01.31 23:46:19
@E.T.A.: amíg a széles tömegeknek nem ér el az agyáig, hogy az oktatásban a középiskola selejtje dekkol és imitálja a munkát, miközben a munkahelyén koclkásinges agitátorként uszít a hazája, nemzete és a demokratikusan választott qrmány ellen, addig ennek az országnak kampó. Igen, el lehet menni a Lidl-be, mint ahogy azt is lehet mondani, hogy "minek ment tanárnak".
Az véletlenül sem zavarja a hozzád hasonlókat, hogy szabad munkavállalás van és ott kell dolgozni, ahol normális bért fizetnek, normális munkáért.
Egy árufeltöltő, aki nem tanult évekig, és max egy érettségije van, jóval többet keres, igaz dolgoznia kell hozzá és nem nyomhat politikai uszítást, mert kivágják, mint a macskát szarni.
A kockásinges agitátorok mindezt nulla felelősséggel szabadon tehetik. Tudom miről beszélek, mert a család nem kevés gyermekén kísérleteztek magyarbálintrajongó aljas libbant szadeszes alakok.
Hungryhorse 2020.02.01 11:36:25
@E.T.A.: Lnem álltunk egymás mellett a választókörben, szavazásnál, ezért jobb lenne, ha a személyeskedésedet mellőznéd, legalább addig, míg nálam nem tapasztalsz ilyet.
Köszi.
Az valóban kész röhej, hogy a kockásinges agitátorok a zárt tanteremajtók mögött imitálják a munkát. Ennek semmi köze a fizikai munkához, az árufeltöltőt te hoztad példaként, ezért használtam példaként.
Nem tagadható, hogy a tanárok között vannak alkalmatlanok és ez nem néhány rossz tapasztalat alapján történő általánosítás, hanem jól követhető és olvasható évtizedek óta a felvételi pontszámokon és a"túljelentkezéseken", a nemzetközi összehasonlító felmérések szánalmas eredményein, valamint a pályát elhagyó kóklerek magas számán is.

Általánosítani, korábbi évtizedek, generációk tapasztalatait felhasználni és alkalmazni jól nevelt, értelmes és tanult emberre vall, nem mellesleg évtízezredek óta a túlélés záloga és őseinktől örökölt kincs.

"Erről mit mondd a Vezér?" írod.

Ebből is - mint cseppben a tenger - látszik, hogy tanár(?) voltál és nem vagy kivétel sem a kockásinges szélbalos agitátor, sem az írástudatlan bunkó kategóriájából, akiknek a gyermekeink kiszolgáltatottan alá vannak vetve gyermekkoruk meghatározó részében a zárt tanteremajtók mögött.
Ne legyél rá büszke.

Nincs olyan béremelés, ami téged, meg a társaidat emberré tehetne.
Hungryhorse 2020.02.01 13:03:38
@E.T.A.: nem habzik itt semmi, az agyad helyén lötyögő zavaros löttyön kívül.
Aki magát "tanárként" definiálva "hazaffyas"-ozik, vezérezik, az maga bizonyítja, hogy a kockásinges agitátorok közé tartozik.

Aki pedig érvek és tények híján olcsó és primitív személyeskedéssel próbálkozik, nem csak magáról, hanem azokról is bizonyítványt állít ki, akik nevelni, oktatni próbálták. Sikertelenül, mint olvasható.

Ha képes vagy értelmes válaszokra, akkor gondold át ismét:
- kevés kivétellel miért a középiskolai évfolyamok alja kerül a tanár és tanítóképzésbe a felvételi pontszámok alapján hosszú évtizedek óta?
- ismét kevés kivétellel miként maradhatott meg változatlanul a tanár és tanítóképzésben a nemzet és magyarellenesség a gengszterváltást követően?
- miként táltosodna meg a középiskolai oktatás kevés kivétellel diplomáig ellébecoló, bukdácsoló szemete, ha az eddig is kizsarolt sorozatos béremeléseket követően még több pénzt kapna a munkahelyén eddig is művelt szakmai semmiért és nyílt nemzet és magyarellenes politikai uszításáért cserébe?
- miért tűrhető és támogatható következmények nélkül évtizedek óta a nyílt politikai uszítás és a tantervi követelményekre magasról szarás a közoktatásban?

A személyeskedésedtől kímélj meg, mert leszarom!
Olvasom, hogy az Európai Néppárt nem tudja lenyelni sem, kiköpni sem a Fideszt: inkább nem tesz semmit, a Fidesz marad a Néppártban, de továbbra is fel lesz függesztve. Azt hiszem túl sok időt adtak azoknak a "bölcseknek", és azok túl gondolták a dolgot. Mert ugye világos, hogy a Fideszben,…..
Hungryhorse 2020.01.31 09:20:36
@math0: elmebeteg vagy brendel!

Takarodj el az ávóslotyó kurva anyádba!
Hungryhorse 2020.01.31 23:41:54
@math0: elmebeteg vagy brendel!

Takarodj el az ávóslotyó kurva anyádba!
Hungryhorse 2020.01.31 23:47:54
@math0: eluntalak elmebeteg brendelmatyi.

Takarodj el az ávóslotyó kurva anyádba!
Pokorni Zoltánnak napi rutinjává válik, hogy valamelyik őse bűne miatt időnként szipog egyet a nyilvánosság előtt. Lassan kimaxolja az apai ágat, kíváncsian várjuk az anyai ág folytatásait. A legutóbbi eset után szolid beszélgetés indult kevés eredménnyel. A reakciók három csoportba sorolhatók.…..
Hungryhorse 2020.01.31 14:53:37
Pokornik egy fideszbe szorult gyáva szdsz-es, aki nem tartotta hasznosnak fodorékkal lelépni és vadliberálisként tombolva segitett az első orban qrmány megbuktatásában, asszisztálva a magyarbálinti kultúrmocsok terjesztéséhez.

Olyan mértékben volt vállalhatatlan a pártban, hogy eldugták pénzcsinálónak a hegyvidékre, ahol azért uraloghat, mert erre még - szoros felügyelettel - képes, liberált díszpöcsként.

A nagyapja meghalt a háborúban, amit róla tudhatunk jórészt olyan hazug vádak sora, melyek ellen se védekezni nem tudott, se tisztességes eljárásban nem vizsgáltak ki egy ellene hangoztatott aljas vádat sem soha.

Ha tett is bármit, ami törvényt sértett, az csak csepp volt a háborús jogsértések óceánjában és eltörpül a szovjet és a meszálló szovjetek hátán hatalomba mászó zsidó/kommunista banda rémtettei mellett, melyek kapcsán a kutya se kért a magyaroktól bocsánatot soha, nem fakadt írva egy ávósfattyú sem, nem is szólva a szenvedések és áldozatok után kaszálható végtelen kárpótlások közötti különbségről.

Tehát rajk, körmösbauer, földes, apró, eisenberger csemetéinel lehet verni a tamtamot bátran!

Gyurcsányné ávós nagyapja által lopott zsidó villája se nagyon zavarja az itt nácizó, magyarozó galiciai gyűlöletgombócokat - a többi ávós lopott vagyonáról és büntetlenségéről nem is szólva...

Visszatérve a jellemgyenge pokornikhoz: szerencsésebb lett volna, ha nem nyalja a zsidók seggét ezek után, hanem emléket állít a zsidó/kommunista terror hegyvidéki áldozatainak, majd lelép szépen csendben vezekelni - már ha a krokodilkönnyein túl érez is bármilyen felelősséget a felmenői kapcsán.
Nem érez, olcsó színjáték ez. Is.

De a szovjet, majd a zsidó/kommunista terror áldozatairól méltó megemlékezésre nem tellett tőle, meg a pártjátol se a hegyvidéken, helyette annak a zsidó/kommunista gobbinak van szentélye a kerületben aki színésztársai tucatjait deportáltatta és tiltatta le a színpadról évtizedeken át major álnevű szinten zsidó kommunista bűntársával, miközben agresszív leszbikusként csemegézgetett a fiatal színésznőket terrorizálva.

Végül de nem utolsó sorban:
Jellemző, ahogy a zsidó/kommunista hála nem maradt el, az egyoldalú viszonzatlan gesztusok millióinak a mintájára.

Tanulságos, már akinek az eddigi esetek nem voltak azok.

A magát és halott ősét porba gyalázó majom pokornikot is megköpködi a gyűlölet népe, mert senki nem tud olyan mélyre csúszni-mászni, ami nekik elég lenne.
A gyűlölet népének az (ön)gyűlöletből és kárpótlásból sosem elég!
"Na mit szólsz milyen jól összehoztuk ezt a migráns betörést?  Egy hónapig dolgoztunk rajta, de megérte.  Már nagyon ült a dolog, hát egy kicsit meg kellett mozgatni az eseményeket, ha érted mire gondolok. Iszunk még egyet?  Akkor elmondom hogy is hoztuk össze ezt az egészet! Pár srácot…..
A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség és KMKSZ elnöke, Brenzovics László családjával Indonéziában nyaralott, amikor az ő nevében hitelesítették az ukrán elnöknek a fellebbezést, hogy ne írjon alá új törvényt a teljes középoktatásról. Egy új törvény elfogadása, amely semmiképpen nem korlátozza…..
A rutinos finnektől év elején a debütáló Horvátország vette át az EU Tanácsának vezetését. Déli szomszédunk először vezeti soros elnökként az EU tagállamait tömörítő uniós döntéshozó szervet. Az elnökség feladatai közül kiemelkedik a következő, hétéves pénzügyi keret vitája, amelyet mielőbb egy…..
Igen, tudom, ez már egy igen alaposan, minden oldalról és sokak által “lerágott csont”, a negatív reklám is reklám stb.; mégsem állhatom meg, hogy szó nélkül menjek el mellette. Itt, a Lelkizónán ugyanis szerzőtársaimmal sokszor érintettük már – különféle megközelítésekben – az anyává válás témáját.…..
Nagyjából három és fél évvel azután, hogy egy népszavazáson polgárai a távozás mellett döntöttek (a másnap hajnalban megjelent posztot itt olvashatjátok el), az Egyesült Királyság végül elhagyja az Európai Uniót. A végletekig megosztott országban nem meglepő módon a távozás estéjére is másként…..
Hungryhorse 2020.01.31 13:02:13
A magyarországi elhízással kapcsolatos problématengerbe akkor dobnánk igazán nagy követ, ha végre azoknak a felelősségét vizsgálnánk meg, akik 20 éve osztják az észt mindenféle szakmai felkészültség nélkül. ”Az ostoba, mindig tökéletesen meg van elégedve önmagával” – ez a Bonhoeffer-idézet jut…..
Most minden a fehér, keresztény és heteroszexuális férfiakról szól. A teremtés önjelölt koronái, a két lábon - időnként járókerettel - járó rambók, akik mindennel szembenéznek, de ha valaki beszól nekik, akkor rögtön olyan picsogást rendeznek, mint három kollégiumnyi elkényeztetett buta liba. Pedig…..
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..