Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacifánt

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen élnek együtt elviselhetetlen barommal. És szinte ugyanannyian értetlenkednek emiatt:„Egy ilyen emberrel/nővel én egy percig sem bírnék együtt maradni!" Meg: „Az nem érv, hogy a gyerekeket megviselné a válás. Ez önáltatás, egy civilizált válás…..
"Kedves Szülők! Nicholas Flamel az ebédlőben igen kultúrálatlan módon viselkedett."     Első pecsétes intőnket harmadikban kaptuk, L'eau Fasse-szal. A történet maga csak annyi volt, hogy a szokásos ebédlői mutatványainkon felül - szalvétaevés, narancshéjjal…..
Kacifánt 2010.01.13 19:31:36
@morrisal_: A fazék frankó! Én pasiként égtem hóvirággal. A beírásokhoz visszatérve, a párhuzamos osztályból hallottam olyan beírásról, hogy : Gyermekük órán olajos magvakat ropogtatott. =) A kreativitás felsőfoka.
Elöljáróban egy kérdés: kért már titeket a családból valaki arra, hogy ne igyatok többet? Mit tettetek? Lekevertetek neki egyet és tovább ittatok, vagy töltöttetek egy pohár ásványvizet és megpróbáltatok kijózanodni egy kicsit?A mai poszt egy nagyon érzékeny témát feszeget:…..
Kacifánt 2010.01.02 21:10:43
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Csupán más aspektusból szerettem volna bemutatni az alkoholizmus hátrányait. Furcsa, hogy nem lettem ennek ellenére antialkoholista, sőt...de belőlem nem vált ki agressziót. Igaza van a poszt írójának, hogy kell valami mentális defekt is ahhoz hogy valaki egy családot tönkretegyen.
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Amikor megláttam ezt a hirdetést, először azt hittem, hogy csak valami tréfa, de hamar kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolták a készítők. Az egész kampány elsősorban a román közbiztonságnak köszönheti a létrejöttét, mivel ott állítólag 2, azaz kettő percenként lopnak…..
Rájöttem! Tej 2009.07.10 17:02:00
Köztudott, hogy a tehén a legszexibb állat mind közül, bár ezt a mai anorexiás nők sajnos sértésnek érzik. Elhaladva egy rét mellett, ahol tehenek legelésznek, a ringó tőgyek látványa, a bámuló nagy barna szemek, ahogy a borjak tejért nyaggatják az anyjukat, bárkinek…..
Kozma Sanyi Legendárium Büdös 2009.06.08 13:59:00
Sanyi kilenc évesen esett át egyetlen szülői szexuális felvilágosításán. Akkoriban éppen tekerőlantszakkörre járt, de szerencsére évszázados antitálentumnak mutatkozott. Merthogy a Hrncsjár Kati is. Különprogramokat szerveztek: békabelezés, doktorosdi, biciklitúra, doktorosdi,…..
Kacifánt 2009.06.08 17:02:32
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
Sok szó esett mostanság azokról lakótelepi a tahókról, akik hangoskodnak. Azokról a tahókról viszont még nem beszéltünk, akik messiásként hisznek saját magukban, és azt gondolják, hogy nekik minden áron fenn kell tartani a rendet, jelentsen az bármit is.  Képesek…..