Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FotelTroll

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képet ötvenegy éve, 1960. március 5-én készítette Alberto Korda Havannában, a La Coubre nevű hajó felrobbanásának áldozatainak emlékére rendezett gyűlésen. Csak néhány kissebb publikációban jelent meg, a kép hét éven keresztül viszonylag ismeretlen maradt. Egy ír…..
FotelTroll 2011.03.06 11:30:44
Mennyire torekeny kis lelketek van, egyem a sziveteket...
Che Guevara nemzeti hos tobb orszagban is, hiszen mindig a forradalmarok oldalara allt. Harcolt tobbek kozott az apartheid ellen is.
Ez nem mondhato el sem Sztalinrol sem pedig Hitlerrol, szoval ne huzzunk mar parhuzamot.
Ezen kivul ha jol tudom Berlinben vagy hol nemreg nyitottak egy Hitler kiallitast, es senki sem zaratta be. Nem eltettek Hitlert, ahogy ez a post sem elteti Che-t. Tenyeket kozol, amivel szerintem nincs baj.

Ezen kivul ne tomeggyilkosozzunk mar le egy partizant, mert ostobanak tununk. Meg akkor is ha a nyilas csaladtagjaidat a komcsik ritkitottak. Mondjuk gondolom vaj lehetett a fejukon, de ez mar masik tema. Bezzeg gondolom szabadsagot butahazinak aki a szemetekben a nagy forradalmar meg hazafi, ugye!?

Hat a nagy lofaszt, kedves hoborgoim.
Ezen kivul TENY, hogy ez a kep ikonna valt SZABADSAGHARCOS mivolta miatt, nem pedig a komcsisagat unnepli senki. Ha nem tetszik, ne tedd ki a faladra, ne vegyel fel polot.
Viszont itt meg ne nyuszitsel, foleg hogy Che-nek koze nem volt a rokonaidhoz, o nem itthon tenykedett. Ha meg tevolegesen O volt, aki lelotte oket, akkor vagy az o szemeben arulo gerillak voltak vagy pedig tenyleges bunozok, mert Che nem tomeggyilkos volt, errol mar le kene kattanni. Esetleg egy terrorista, de a ketto kozott eg es fold a kulonbseg. NEM a terrorista mivolta miatt szeretik az emberek, hanem mert kiallt a szegenyek mellett es a forradalmakban vett reszt.

Nekunk is van most ilyen emberunk, Boliviaban meg is oltek szegenyt. Inkabb ot kene felszentelni, attol fuggetlenul, hogy melyik oldalon harcolt. VELE vonjal parhuzamot, o is egy szabadsagharcos. Akkor talan megerted, mi is jarthatott Guevara fejeben. Nem kene a komcsi mivolta miatt begozolni, mint egy barom. O azert volt komcsi, mert akkor epp komcsi forradalom volt Del-Amerikaban. De pl. Del-Afrikaban nem azert harcolt, mert komcsi volt, hanem mert az elnyomo rendszer nem tetszett neki. Ezt kene latni, nem a voros kodot.
  A tavaszi választási eredmények alapján még úgy tűnt, a Jobbik őszre akár a vezető ellenzéki erő szerepét is átveheti a drámai vereséget szenvedő MSZP-től. Sokan azonban azt mondták, hogy a párt nehezen fog megbirkózni azzal, hogy már nem a parlamenten kívüli szereplő…..
FotelTroll 2010.08.16 20:21:38
Novak Elod, kuruc.info es Jobbik kepviselo.
Most talaltam egy hirt, ami megint egy vicc :D
jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/a_jobbik_augusztus_20-an_a_margitszigeten_tartja_budapesti_kampanynyitojat
Figyeljuk meg, hogy az oldal aljan egy google maps link lenne, ha meglenne a vege is.
Ugyanez a hir a kurucon:
kuruc.info/r/23/64319/
Na, itt mar jo a google maps is, ugy latszik Elodkenek fontosabb, hogy a kurucon jo legyen a terkep...
Ha megnyitod uj ablakban, meglathatod melyik felhasznalohoz tartozik a terkep... Amit a kuruc jobban tud, mint a jobbik weboldal (mert ugye egy fel linkbol aki kitalalja, mi a helyes cim, az kuruc legyen a talpan!).
Vagy akkor most Elodke maszatol!?
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
FotelTroll 2010.08.12 13:37:04
Tetszenek a kommentek :)
Ott lett ez elbaszva, hogy a Fidesz hangosan fujt Gyurcsanyra, hogy hogy mereszel kaszinorol targyalni. Mikozben (szerintem) nem lenne nekunk akkora baj az a kaszino. 15 eve felreppennek idonkent a hirek egy kelet-europai kaszinorol, amit eloszor a Ferto-to kornyekere, most meg Sukoroba akarnanak epiteni a befektetok. Hogy ez jo-e vagy rossz, azt mindenki maga dontse el. A pozitiv oldalon az iszonyatos latogatottsag, munkahelyek, arbevetel, adobevetel, a negativ oldalon meg a megnovekvo bunozes all. A tobbi meg... hat igen, ezek mar megin zsidok, pfuj. Kellemetlen, hogy eszerveket ritkan hallok kaszino-ellenzoktol. Az lenne a kerdesem, hogy ha Joav Blum nem aron alul vette volna meg a telket, hanem kicsengette volna erte a mittomenhanyszazmilliot/milliardot, akkor is hoborognetek-e. Masik megkozelitesben pedig, ahogy a multik adokedvezmenyt kapnak, ugy ezek a befektetok aron alul jutottak a telekhez, hogy tobbmilliard forintnyi zsetont belefektessenek. A regionak biztosan jo lenne, ha nagyon sok turista jonne, mert azt azert vegyuk eszre, hogy mar a Balaton se a regi, nemhogy a Velencei-to...
Lauderrol meg szerintem csak jot vagy semmit... Kezdjuk ott, hogy ne kacsintgassunk arra, hogy honnan erkezett, mert o speciel az USA-bol jott mindig is, amikor arrol volt szo, hogy a rendszervaltas utan penzt kellene befektetni a poszt-kommunista orszagokba.
Tudjatok, mi a kulonbseg az eddigi befektetesek meg a Sukoro-ugy kozott? Hogy eddig a zsidoknak adta a penzt, most meg a magyaroknak adna. Mert a Sukoroi kaszino nem zsido iskola vagy nyari tabor, ahol lehet faji alapon hoborogni ahogy a kurucinfo szokott. Nem, ez mindenkinek jo lenne, de hat nehogymar a zsidok penzt hozzanak, fuj...
Par teny: Lauder iskola: a rendszervaltas utan (ugye a kommunistak nem szerettek a vallasokat, igy nem lehetett ugralni) az elso 'alapitvanyi' iskola, Lauder bacsi tobbszazmillio forintot fektetett be akkor, hogy egy posztkommunista orszagban a zsido identitas ujra feluthesse a fejet. Ez szerintem szep dolog, foleg, ha megnezzuk, hogy innen indult el az orszagban a radon-kutatas, es egy 18 eves fiu a fizikatanarnovel karoltve kifejlesztett egy olyan szerkezetet, amivel fillerekert lehetett kimutatni a mergezo radont az orszagban. Kozvetve Lauder bacsi sokezer magyar falusi ember eletet hosszabbitotta meg, pedig o csak iskolat csinalt. Lehet, hogy a zsidoknak, de ez mar legyen azo dolga. Kerdezem ki volt az, aki 89 utan ennyit fektetett be mondjuk a katolikus gimnaziumokba...
2. Lauder nyari tabor. 89 utan az ELSO nyari gyerektabor a 'blokkban' ahova a kornyezo posztkomcsi orszagokbol jarhattak a gyerekek nyaralni. Roviden a tenyek: Lauder bacsi egy valag penzert megvett egy lerohadt kempinget egy Bekes megyei varosban, es minden nyaron 3000 gyereket taboroztat ott. Ja, tudom fujfuj zsidok, DE az is koztudott, hogy a kisvaros nyari bevetele (turizmus, vendeglatas) haromezerszeresere nott. Az ottani vallalkozok (nem zsidok ugye, mert ott egy zsido se maradt a haboru utan) juniustol augusztus vegeig oriasi bevetelre tesznek szert. Mindezt megint kozvetetten. Kerdem en, hol van az az ember, aki ugyanezt megcsinalta, mondjuk Borsod megyeben? (Jo, sajnos van ilyen, mert Soros bacsi [megin zsido] 89 es 2000 kozott iszonyatos mennyisegu penzt tolt bele az altalatok nem is ismert projektekbe, raadasul o nem a zsido osszetartast erositette, mert ot pont nem erdekelte, hogy kinek ad penzt, viszont sulyos milliardokat nyomott bele az elmaradott teruletekbe. 93-ban voltam valahol videken, sajnos nem emlexem mar, hogy hol, ahol a helyi iskola azert maradhatott fenn, mert Soroszsido evi sulyos milliokkal tamogatta oket.
Szoval lehet kurvara leszallni a gazdag zsidokrol szerintem. Amerikabol rengeteg penz jott hozzank a rendszervaltas utan toluk, es egy fillert sem varnak vissza belole.
Ez a kaszino ugy egy kicsit mas, itt gondolom azert szeretnenek profitalni a dologbol, de kerdem en, ha 2000 embernek adnak munkat, akkor mennyiben masok, mint mondjuk az IBM, az Audi vagy a Suzuki? Raadasul ez a projekt rengeteg turistat is idevonzana, ami megintcsak az orszagnak bevetel. Ha meg nem tetszik, hogy 'valami zsido' idehozza a penzet, tessek szepen befektetni Sukoroba 3 milliardot sajat zsebbol. Ha meg nincs, akkor meg kuss.
Szemetelni bunkóság, mindegy is, hogy valaki gyalog teszi vagy az autó ablakán vág ki valamit. Akkor is láthatóan mérges voltam, amikor a balfi blogos hétvégén láttam ilyet a keménymag egyik tagjától, aki remélhetőleg fogta a többiek tekintetéből az üzenetet és azóta sem…..
  MarkoFerko bloggernek igaza van: csapjanak le a kommunista belügyérre a holokauszttagadást büntető törvénnyel.   Azt írja: „úristen mennyire röhögnék, ha a nyomi holokauszt-tagadást tiltó törvény első elítéltje biszku béla lenne. ugye a fidesz módosította…..
Bármilyen hálózatban használható mától az iPhone 4, a devteam elkészítette az unlockot a telefonhoz. Ezzel már valamennyi Apple-készülék feltörhető és függetleníthető (egy szakértő szerint ijesztőnek nevezett, a mobilos Safari beépített pdf-viewerének biztonsági szakadéka…..
Kettős Mérce Lebukott az LMP! 2010.07.26 07:59:00
  Ha nem vigyáztok: A világ jövendő urai!    Tegnap Schiffer András, egy MTI-nek adott interjúban - ahogyan a máskor alulinformált, de most különösen jól teljesítő Mandiner is megírta - bevallotta, hogy az LMP összefeküdni készül az MSZP-vel! Az LMP…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
A kormánynak veszélyes szóba állnia a külfölddel, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Most éppen az IMF és az Unió osztott ki egy akkora sallert nekik, hogy öröm volna nézni, ha épp nem az egész ország megítélését rontaná. De ez van, minden látszat szerint olyan emberek…..
FotelTroll 2010.07.18 13:37:33
na kozben itt olvasgatom a nemzetkozi siteokat.
Talks suspended a legbaratsagosabb opcio.
Broke down es collapsed eleg sok helyen.
egy kommentet szeretnek idezni:
"In my interpretation, that means that the IMF is demanding structural reforms which the Fidesz government wants to avoid because of their political risks." And therein lies the rub. If they were real leaders and not just populist jokers, they would buckle down and get the work done once and for all, but I doubt these guys can see the forest for the trees...

fekete hetfo varhato. ezen kivul azt is felrojak, hogy, bar az IMF kiadott egy kozlemenyt, az allam reszerol hallgatas es pozitiv feedback jott, ami eltereles "disguise" szagu.

erdekes olvasata van ennek is :
forint.blog.hu/2010/07/18/ket_ferfi_egy_eset_2

van egy olyan erzesem, hogy az ominozus 3 fasszal valo seggbebaszas esete forog fenn. nem hivhatjuk le a kulon kert (hiaba tagadjak, minden nemzetkozi oldal felhozza, hogy a fidesz kerte) negyedeves kvotat. nem hiszem, hogy a hazautazas utan akarmilyen engedmenyeket fogunk kapni, es vilagossa valt az IMF szamara is (bankado, stb), hogy a Fidesz felszini kezelest es nem hosszutavu stabilitast szeretne. Mindezt az onkorm valasztasok erdekeben. Bar a valsagbol kifele kellene labalnia europanak a Gorog es Spanyol pelda jol mutatja, hogy ez azert messze nem igy van. Mi pedig nem vagyunk azon a szinten, hogy kibirjunk egy esetleges csod-belengetest (nemzetkozi szinten). Ha az EU nem fogadja el a 2011-es koltsegvetes-tervezetet, a kezdeti fidesz-bizalom nagyon meg fog reccsenni. a tegnapi eset is eleg sokat nyom a latban, de hetfon lesz itt a nagy bukta.
Az esélyesség terhét elviselve így fogjuk összeroppantani a Spanyol Armadát:   Német-spanyol live! customer surveys..
FotelTroll 2010.07.07 22:29:13
 Kedves barátaim tévedtem! Rossz irányba kerestem a nemzeti progressziót, az ország végleges európai értelemben vet lakhatóságának megteremtését! Tévedtem amikor azt hitem, hogy az lehet kiutat mutatni az ország fasizálódásából, tévedtem amikor azt gondoltam a liberalizmus…..
Nahson Sávit - ez a héber neve annak a három, speciális kialakítású Gulfstream V-ös repülőgépnek, melyet az Izraeli Légi- és Űrerők (IASF) napjainkban elektroniai felderítési feladatokra (SIGINT) használnak, nyugodtan mondhatjuk, hogy világszerte.Tegnap két példány…..
FotelTroll 2010.03.18 10:48:50
@szvsz:
english.aljazeera.net/news/middleeast/2010/02/2010225152438997211.html
"nem csipazza" ? lol szerinted ki fegyverzi fel oket?

news.yahoo.com/s/ap/20100221/ap_on_re_mi_ea/ml_israel_drones

nem dronok :)

a kerdesem annyi lenne, hogy mielott hulyeseget beszelsz szvsz legalabb a googlet tanulnad meg hasznalni.
A Doktor Parnasszus és a képzelet birodalma című legújabb Gilliam-opusz a felnőtteket is tárt karokkal váró, kíméletlen és ezerarcú giga-vidámparkok filmes megfelelője: kész színészparádé hozza a hátán a koktélcseresznyével teliszórt habos humor-hegyeket, szédítően…..
FotelTroll 2010.01.24 22:55:54
SPOILER:

na akkor valaki legyen jó és segítsen, mert nem értem a végét:

1. Tony-nak miért nincs választása (ha van akkor mi az)? - A kislány felemelése nem választás, mert akkor abban a pillanatban nyert volna Nick. A hegy megmászsása az lehetne, de mégsem. A sípok közül hiába választ Parnassus meg akarja ölni, ezért átveri.

2. A vörös gádzsinak a választása, a két ajtó (HIS, HERS) mit szimbolizál? MI KÖZÜL VÁLASZT?

3. A lány a felszabadulásának milyen eredménye van? Az Ikea katalógusbeli családi életforma? Ennek örülnöm kéne?

Ugye a sztori lényege, az, hogy a tükörben (ami üres, de végtelen megnyilvánulásnak ad teret - ez maga a tudat) az ember a fantáziáján keresztül egy másik létállapotba jusson (ez a bardo). Ott, akárcsak az újjászületés előtti pillanatban válasszon: vagy a megvilágosodás és ezzel belép az örökkévalóságba megszabadulva minden materiális illúzitól, vagy a pusztulás (ez nincs kifejtve, a filmben). Tehát szép dolog a "tudat felszabadítása" és, hogy Parnassus ennek a katalizátora, mestere, Tony pedig segíti az embereknek meghozni a jó döntést. Azt értem, hogy Tony rabja lesz az ego-jának (gyerek charity és tibet megmentője :) ) és ezért - akár logikai hibák árán is - bűnhődnie kell.

De azt nem értem, hogy ha ennek az az üzenete, hogy szabadság kivívása után a lány megkapja a totális felszinességet szimbolizáló IKEA-családot akkor mi értelme volt a film elkészítésének?
Szerintük igen, szerintük meg nem. A meleg téma ismét terítéken, hiszen holnap vonulgatnak, büszkén. Egyeseket hidegen hagy, mások hevesen reagálnak. Mi is írtunk tavaly a felvonulásról, meg egy reklámról. Most azonban érdemes elgondolkoznunk a fenti kérdésen: Szereti-e Jézus a…..
Először is. Én arra vagyok büszke, hogy nem vagyok az, mégsem vonulgatok összevissza.Másodszor. Ez hogyhogy nem zavarja a budapesti közlekedést?Harmadszor. Nem fog ellentüntetőnek minősülni az a hetero pár, aki esetleg szerencsétlen módon szeptember 5-t választotta a nagy napnak,…..
Pilu Szánalom 2009.08.22 15:25:00
 Nem lehet olyan objektíven értékelni Fico legutóbbi lépését, hogy az ember ne fogja a fejét. Jóérzésű szlovák a szégyentől, jóérzésű magyar pedig a röhögéstől.  Okos húzás volt. Biztosan lökött a szlovák szélsőséges nyugdíjasok körében vagy 2%-ot a saját…..
Ahogy azt az utóbbi években már megszokhattuk, a Dexter évadnyitó valamilyen útón-módon még a hivatalos kezdés előtt kikerül a netre. Bár ezúttal próbáltam magamon erőt venni és nem megnézni, végül túl nagy volt a kísértés. És ahogy az lenni szokott, húzós cliff a végén…..
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..