Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silac

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
Túl vagyunk a felkészülési időszak legzsúfoltabb napján. A mérleg: hat mérkőzés, egy sajtótájékoztató. Az UTE továbbra is nulla pontos, a Brassó lőtt gól nélkül kapott ki, a Dab.Docler izgalmas mérkőzésen mutatkozott be a Ferencváros ellen, a Sapa Fehérvár AV 19 folytatta…..
A Vasas Bp. Stars kedden lejátszotta az első magyar érdekeltségű felkészülési meccset, de az itthoni hokiidény igazából pénteken kezdődik: a bajnoki döntő visszavágójával, az UTE–Alba Volánnal. Emellett péntektől vasárnapig komoly juniortorna zajlik Dunaújvárosban.…..
silac 2009.08.12 18:53:25
@gabute:

Ha Dancsfalvi nem kap külföldi szerződést, mert mintha azt olvastam volna hogy oda még mehet.
Én örültem volna Popovics Patriknak is még, ha már fiatalokat nézünk :-)

@Szoljanka:

TE egy igazi sötétvári vagy. Lásd hogy milyen vagyok, kivánom hogy ez a meccs legyen az utolsó újpest-volán öszecsapás ebben a bajnoki szezonban. (vagyis hogy semmi közötök ne legyen a Magyar bajnoksághoz)
Beindult az élet a Mol Ligában. Mindenhol készülnek az új szezonra, és érkeznek a hírek az igazolásokról is. A Bp. Stars Kangyal Balázs személyében új edzőt avatott, elvesztette Szajbert Patrikot, helyére másik újpestit igazolt. Lehet, hogy az FTC elveszti másik kapusát is, az…..
Új hírek és  hivatalos megerősítések érkeztek a Mol ligás csapatok átigazolásairól. Az UTE már három tavalyi Ferencváros-játékost igazolt le, és azt is eldöntötték, magyar kapusokkal vágnak neki az évnek. A meglehetősen bő keret miatt újabb fiatal játékos gondolkodik…..
Real Újpest Eltelt egy hét 2009.07.22 12:42:00
Pereg az idő a holtszezonban, és úgy érezzük, ismét eljött az ideje annak, hogy összegezzük, kik alkothatják a következő szezon újpesti felnőtt jégkorongcsapatát. Pék Györgyöt kérdeztük tegnap. A mester által elmondottakban egy igazán meglepő név szerepel. A klub…..
Real Újpest Alakul a keret 2009.07.13 17:20:00
Telnek a hetek a holtszezonban, és úgy érezzük, ismét eljött az ideje annak, hogy összegezzük, kik alkothatják a következő szezon újpesti felnőtt jégkorongcsapatát. Akadnak fejlemények, hajtás alatt beszámolunk arról, amit tudunk.Noha a 16-szoros válogatott Kiss…..
A Nemzeti Sport mai számának nyomtatott kiadásában jelent meg a hír, hogy az Újpestről távozott Jan Zlocha helyett a legutóbbi bajnoki döntő harmadik mérkőzésének hőse, Vitalij Kiricsenko érkezik a csapathoz. Szinte biztos igazolásként említi a cikk Sájevics Andrást és Kiss…..
Budapest és egyben Magyarország legnagyobb utánpótlás-nevelő bázisai közül kettő együttműködési szerződés keretében a következő szezontól közös csapatot indít az ifjúsági korosztályban. Az UTE és a MAC szakmai vezetése hosszú távú, mindkét fél számára kedvező…..
A tavalyi meglepetéscsapat megállapodott két szlovák élharcosával, Vladimir Dubekkel és Ladislav Sikorcinnal, a kiváló támadók a következő szezonban is a Megyeri útiaknál játszanak. Erről Böle Dezső szakosztályvezető tájékoztatta a jégkorongblogot. A csapat idén is részt…..
Beszéljünk akkor sorozatunk a legkényesebbhez témájához érkezett. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokan a magyar jégkorong gyorsabb fejlődésének a gátját látják a mai magyar játékvezetés színvonalában. Az edzők és a szurkolók rendszeresen a bírókat szidják, joggal…..
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
Bő egy évvel ezelőtt, 2008 májusának közepén publikáltuk Beszéljünk akkor a magyar jégkorongról című írásunkat. Nagy siker, a szapporói feljutás után voltunk, úgy éreztük, érdemes pontokba szedve elemeznünk, mi kell ahhoz, hogy még feljebb lépjünk. Izgalmas év van…..
silac 2009.05.27 15:04:56
@Szanee: Én azt az időszakot szerettem amikor a fehérváriaknak úgy kellett besompolyogni :-). de hát izlések és pofonok..

Uteapu:

Az igazhívők ott vannak. 300 körül. :).
Azért nem hiszem hogy minden focimeccsre kijáró ember azt nézi hogy tolódik a védelem és milyen taktikai feladatot látnak el az egyes játékosok. Szimplán csak drukkolni és győzni szeretnének. Ehhez meg elég beesni pár meccsre is :-) akár jégkorongon is.
megértem, hogy nem látnál szivesen sok focidrukkert( más a stílus és az ellenfélhez való hozzáállás), akkor meg tudomásul kell venni, hogy ennyi embert tud megmozgatni 1-1 magyar bajnoki jégkorong mérkőzés.
A következő bajnoki szezon előkészületei a szövetségben és a kluboknál lázasan folytak a válogatott vb-szereplése alatt is. A tavalyi Mol ligás csapatokat és az újonnan érkezni vágyó brassóiakat ugyanarról faggattuk. Mikor kezdték a felkészülést a következő szezonra, van-e…..
A Bp. Stars szlovákiai partnercsapata a 2009-10-es bajnokságban egy osztállyal lejjebb szerepel. A honlapján tett bejelentés értelmében a HK Lokomotiva Nove Zamky felnőtt csapata a következő szezonban a 2. ligában, azaz a harmadosztályban indul, anyagi okok miatt. A tervek szerint a…..
Három év pauza után nyertek ismét érmet a svédek, az akkori arany után most a bronz jött össze. A szép megoldások mérkőzésén az amerikaiak szereztek vezetést, de a svédek fordítottak, a végén kettős emberhátrányban is kapus nélkül támadott az egyenlítésért az Egyesült…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Az elvben a mezőny leggyengébb csapatának gondolt franciák már a svájciak ellen is odatették magukat, alig kaptak ki, aztán az oroszoknak is ütöttek kettőt, majd feltették az i-re a pontot: 2-1-re verték az eddig negyeddöntőben reménykedő Németországot. Ezzel Franciaország A-s…..
silac 2009.04.28 23:17:56
@Zigi: ezt én tudom, de ismerve a német mentalitást. Kőkeményen fognak menni, hogy ne csak azért ne essenek ki mert ők a házigazdák. és mi utoljára játszunk velük. ha az előző kettőt megnyerik akkor bennt lesznek saját erőből is. érted?
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Szlovákia már középdöntős az A csoportos világbajnokságon, és a magyar válogatott is az lehet, amennyiben kedden legyőzi a módfelett acélos fehérorosz válogatottat. A szlovákok sikeréhez elég volt az egy pont, amelyet a fehéroroszok elleni rávezetéses vereséggel szereztek.…..
"Hogy vannak ma? – ezzel a kérdéssel és széles mosollyal fogadott bennünket a sajtóközpont információs pultjánál dolgozó középkorú hölgy, és aztán magától folytatta: – Gratulálok, nem gondoltam volna." Körbenéztünk, hogyan tálalta a magyar sikert a…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..