Regisztráció Blogot indítok
Adatok
No1kamionos

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, Balage épp az autójában ül és várja a szabadulást, a mobilnetnek hála pedig még ilyenkor is tudott posztot beküldeni. Aki pont olvassa ezt és felüljáró alatt parkol, gondolkodjon rajta, hogy nem szorított-e be valakit. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Ha hívom a…..
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
Ezt a posztot még tegnap este kezdtem el összerakni, aztán valahogy most lett kész, akár azt is mondhatnám rá, hogy órákig dolgoztam rajta, ha nagyon bruttóban nézzük. Misinator egy defektes libáról küldött történetet, íme:Miskolc. Kétszer két sávos út a városi sportcsarnok…..
Megint nem nagyon volt időm blogolni egész nap, de estére azért idekeveredtem a számítógép elé, hogy legalább egy kis szösszenetet közzé tegyek. Egy lelkes olvasó küldte be az alábbi rövid levelet és hozzá tartozó fényképet. Itt most két dologra tudok gondolni. Az egyik az,…..
Gábor csúnya leckét kapott az élettől, mégpedig azt, hogy egy napig se hagyjuk az autót biztosítás nélkül, mert tuti, hogy abban az egy napban fog történni vele valami baj.2 hete volt egy 3+ milliós autóm. „Lecseréltem” egy kőkemény tapasztalatra: semmit se bízz a…..
autózz! Megteszi, mert megteheti 2011.02.16 21:24:00
Nem dőlt össze a világ attól, amit Ultras12 írt meg, de mégiscsak bosszantó. Mert megint azok tesznek a szabályokra, akiknek példát kellene mutatniuk, jelen esetben a rendőrök.Ez egyben egy feljelentés is lesz kedves sünjeinknek, mivel az online rendszerükbe nem lehet képet küldeni,…..
Ahhoz sajnos már hozzá kellett szoknia az arra gyakran közlekedőknek, hogy a Bécsi úton napi szinten akad valami barom, aki leparkol a 17-es villamos útjába. De mint azt a villamos vezetője megírta, nem csak ezen a helyen jellemző ez, a Krisztina krt. sem kivétel. És ha ez mind nem…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
No1kamionos 2011.02.02 16:48:22
@huspotyolo: Az a kérdés,hogy a bíróság elfogadja-e bizonyítékként(szerintem nem).
Ezzel a fényképezgetéssel meg nem értek egyet. Ezek az önkéntesrendőrök még a kommunizmusból maradtak ránk mindenkit felnyomni,jelentgetni,nincs ezeknek jobb dolguk? Én csak akkor jelentenék ilyen dolgot ha valamiben akadályoznának pl:ha nem tudnék kiállni az autómmal,de akkor sem azért,hogy megbüntessék hanem hogy tüntessék el onnan.
A szabálybetartatás a rendőrök dolga nem a miénk,ha nem működik akkor több rendőr kell.@Captain01: Lehet de minek?
Hasonló helyzetben egészen biztos, hogy én is legalább annyira felbosszantanám magam, mint ahogyan Kisvagány. Megállították a rendőrök, együttműködő volt, elfogadta a bírságot. De amikor valaki más az egészet elintézi egy mosollyal és még az iratai sincsenek nála, ott már…..
No1kamionos 2011.01.26 16:14:37
@kisvagány: Értem már!
Azért ha látod a rendőröket legalább akkor illik megállni a stopnál,tudhatnád hogy erre harapnak(most már tudod).:)
Az az 1-es fokozat sehogy sem fér a fejembe,utoljára talán még billencsen használtam tengelyig érő sárban.
Lehet,hogy még nekem is van még mit tanulnom! :)
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
autózz! Eseménydús hazaút 2010.12.23 17:18:00
Szegény homburg se járt jobban, mint a tegnapi poszt írója, őt is megtalálta egy érdekes figura, hogy szerezzen neki egy élménydús estét... A karácsonyra való tekintettel szívesen veszek békés, pozitív, lelket melengető, happy enddel végződő írásokat emailben, mert ami…..
Ahogy a civilek közt, a rendőrök között is vannak segítőkész és mindent leszaró emberek. Előbbire jó példa az az egy évvel ezelőtti fotó (ld. lent), amikor két motoros rendőr - akik közül az egyik a blog olvasótáborának kemény magjához tartozik - lábbal tolt le a…..
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
Szerencséje volt a Mondeot vezető nőnek, akit András látott necces szituációba keveredni. Nem tudom, mit gondolt, mi van, ha ráfut a mixer kocsi? Behorpad a lökhárítója? Az egyirányú Török utcánál állok a kocsisorban, mennénk a Moszkva tér felé. Én a belső sávban,…..
Budapesten a parkolási káosz ma már nem a fizetős területeken jellemző (sőt, több olyan hely is van, ahol a pénzbeszedésen kívül más nem indokolná a díjfizetési kötelezettséget), az ingyenes és fizetős területek határán viszont szinte mindenhol egymás hegyén-hátán…..
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
Albert szereti a virágot, tehát elvileg jó ember, sokan mégis utálják, mert ötvennel megy ott, ahol ötvennel szabad menni, de az út és környezete alapján simán lehetne biztonságosan gyorsabban is haladni. Azt persze csak az idegeskedő autóvezetők egy része veszi észre, hogy ezzel…..
A címbe szerintem már bele sem kell írnom, hogy mindezt tilosban. Tibi csőrét is böki, hogy míg másokat öt perc miatt is sokezer forintra bírságolnak, addig ennek a fuvarozó cégnek rendszeresen állnak szabálytalanul, ámde természetesen jól látható helyen mindenféle retorziótól…..
Én sem szeretem, ha hülyeség miatt indulattal kioktat valaki, aztán a választ meg sem várva robog tovább, esetleg mondja a magát, mint akibe csak adó van felszerelve, vevő meg nem. Ákos hasonlóképpen érzett az alant fejtegetett helyzetben, bár azt azért neki sem ártana tudnia, hogy…..
Biztos mindig emlegetem ilyenkor, de az egyik kedvenc témám a külföldi beszámoló, nagyon érdekes tud lenni, hogy nem is olyan messze tőlünk mennyire más a közlekedési kultúra, legyen az jobb, rosszabb, esetleg egyszerűen más. Don Blasius Tunéziában járt és feltérképezte nekünk…..
No1kamionos 2009.10.01 14:40:43
@Petrodon: Igen valószínűleg infraszemük van,mert világítani éjjel nem nagyon szeretnek. Max helyzetjelző:)
Vannak nehéz esetek a közlekedésben, ami vidéken két falu közt nem annyira tűnik fel, viszont egy kétoldalt parkoló autókkal teli utcában gyakrabban fagynak le azok, akik még nem vagy már nem tudnak vezetni, esetleg soha életükben nem tudtak, csak megvolt a megfelelő összeg, amit a…..
No1kamionos 2009.09.27 12:11:25
@schdl: Meg az útszéli lepkék nemi életéről sem esett szó. Hát hogy éljem így bele magam a történetbe:)
No1kamionos 2009.09.27 12:16:35
@kispista2: Ha van félreállási lehetőség akkor nincs probléma,de ha nincs hová félreállni és 4-4 autó áll egymással szemben az utca közepén akkor az egyik sor tolatni fog és ez sokaknak problémát jelent(lásd szőke nők):))
Szerencsére a baleseteknek csak kis százaléka történik autópályán, olyankor viszont sokszor teljes pályazár van. Még szerencse, hogy van egy leállósáv, ahol előre lehet pofátlankodni, mert a sok lúzer nem meri használni. A mentő meg várja ki a sorát, majd mehet ő is, ha a…..
No1kamionos 2009.09.24 19:20:19
@Tornado86: A buszos látta,hogy elfér 3 autó is az úton azért ment bele az előzésbe. A kamerás autónak nem kellett volna megállnia. Persze szabálytalan ez is.
autózz! Csalók az út mentén 2009.09.17 17:57:00
Sokaknak ismerős lehet Vezda László neve, minden bizonnyal ő az, aki kis hazánkban a legtöbb lopott autót találta meg, de legalábbis nagyon sokat, egyik korábbi autóvadászatával kapcsolatban nálunk is jelent már meg poszt. Ezúttal nem lopott autókról, hanem autósoktól lopott…..
No1kamionos 2009.09.18 20:23:33
@jegalma: Valóban van ilyen,hogy felrobbanhat a tartály tartalma ha nincs hűtése én is veszélyesanyagot szállítok és tudom,hogy ez létező probléma lehet.
Annyi van hogy a sofőr bunkó volt,hogy miután a probléma megoldódott nem foglalkozott már veled,de abban biztos vagyok,hogy nem akart átverni.
Tartályautóval jár,biztosan nem keres rosszul,feltételezhető,hogy nem abból él,hogy lehúzza a hiszékeny embereket.
Rengeteg sofőrt ismerek,100-ból 98 tuti nem ilyen,te pont kifogtad,de hidd el nem ez a jellemző.
No1kamionos 2009.09.18 20:30:03
@jegalma: Ja még annyi,hogy köszönöm a nevében is(ha már ilyen bumkó volt),hogy segítettél neki.:)
Óvatosan kell fogalmazniuk a kommentelőknek is, mert most például épp Sanyci volt az, aki észrevette, hogy hiányoznak a hülye kamionsofőrös sztorik. Igaz, hogy itt most ebben csak teherautó lesz, de abból nyerges vontatós és rögtön kettő is. Mivel "...::: Flúgos Kamionos…..
No1kamionos 2009.09.16 12:35:42
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Az ilyen szembejövősávba átkaptatós kalaposskodásokat ki kell szűrni,mert veszélyesek a forgalom résztvevőire:)