Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esem1970

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
esem1970 2013.08.14 08:02:38
@Semper Fidelis: ráadásul házhoz megy a l...szért egy autos blogba.
Mert mindig akad egy, amelyik a bicikliút mellett az úttesten teker, kikerülni nem lehet,ha nagy nehezen sikerül, akkor a lámpa utan kezdodik előről. Zebrán bicajozas,gyalogos közt szlalomozás, egyirányú utca szemből, mind felróható. Ha az autósok ilyen színvonalon közlekednének, meg lehetne nézni, mi lenne. A kresz nem csak a négykerekűekre vonatkozik. ráadásul öket nem vedi semmi a vicces bukojukon kívül, ha baleset van, abból csak a bringás jon ki vesztesként, es senkinek nem hianyzik egy ilyen kaland az életéből.
Hú, biztos lehet ezt szebben is mondani, meg eufemizálni, hogy a színész méretes hímtagja gondot okoz az öltöztetőknek, esetleg a Jon Hamm-mal bőkezűen bánt a természet, a jelmeztervező látja kárát, de minek: az van, hogy Jon Hamm vastag farka nagyon átüt a Mad Men című…..
esem1970 2013.03.22 14:56:56
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
esem1970 2012.10.02 18:49:25
és ez a mosdóban szörföző tampon???
www.youtube.com/watch?v=DPA1qMr5JpA
ez komoly? nem hittem a szememnek, mikor először láttam. a többit nagyjából összefoglaltátok.
Kicsit későn szólt az RTL Klub, hogy új műsort indít csütörtök késő esténként (23:30), így az első adásról már lecsúsztunk, de sebaj, azért nem árt tudni, hogy Istenes Bence új feladatot kapott a csatornánál. Csütörtöktől új, heti műsorral jelentkezik az RTL Klub,…..
"Sziasztok!Most találtam meg a cukisag.blog.hu -t, nem regisztráltam még, de mivel érdekesen cuki képeket kértek, küldök én is. Ez itt inkább érdekes, mint cuki, de döntsétek el. Tehát egy fagyos őszi reggelen kimentem a ház mögé a cicákhoz, és ez a kép fogadott.…..
esem1970 2011.09.30 20:15:45
Sziasztok! Abból az alkalomból küldöm ezeket a képeket - egyet régről, emlékeztetőnek, néhányat pedig az utolsók közül - , hogy Rozi cica elveszett. Talán egy autó, talán egy kutya lett a végzete, de nyomát sem leljük már hetek óta. Sajnos a pimasz falusi egerek miatt…..
Egyik olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a Tv2 vasárnapi Napló című műsorához sikerült elég morbid aláfestő zenét találnia az ügyeletes zenei szerkesztőnek. Miközben a képernyőn a nemesbikki gázolásról szóló riport ment, amiben megrendült helybéliek és zokogó…..
"egy kedves barátunknál Röszkén fotóztuk le az ottani népes cicakolónia egy részét. Szerintetek hány macskát rejtettünk el a képen? Egy meg itt ül az ölemben és dorombol" - írja AnnaKöszönjük!..
esem1970 2010.10.23 20:17:58
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
esem1970 2010.08.11 14:10:25
@csatamagus: De azért megengeded ugye, hogy én így gondoljam és e szerint közlekedjek. Örülök, hogy jól szórakozol, de valószínű ez az a fajta hozzáállás, ami miatt az utakon is nehéz megérteniük egymást a két félnek.
esem1970 2010.08.11 14:16:00
@lr: ebben egyetértünk
esem1970 2010.08.11 14:38:04
@CinqAbarth: Te most levezetted, hogy a magyar autósok gyilkosok. Ez nem demagóg?
A XII. század nem embernek való kor volt, a nőnél fontosabb volt a süldő malac, a gyereklányok 12 évesen már javában férjnél voltak, és így tovább, az alapvető higiéniás feltételek sem teljesültek, itt szülni vagy betegnek lenni tulajdonképpen egyenlő volt a…..
esem1970 2010.07.26 20:58:50
@eSzeR: adoptálják?????? ez jó!
comment:com Merre van Nyugat? 2009.11.05 11:05:00
Szörnyű mulasztásomat törlesztem most, amikor írok végre az október elején megjelent új irodalmi havilapról. Annak ellenére, hogy a Budapest Bristol napokig velem volt a buszon, az ágyban és a konyhaasztalon, nem tudtam, hogy hová tegyem, s őszintén szólva még most sem tudom. Ez a…..
A cukiság kedvenc rajzolt dögje most egy léggyel került intim kapcsolatba, hogy a nagy hajkurászásban atomjaira bonthassa környezetét.Szerkesztőségünk macskásai a videó megtekintése után azt állítják, hogy Simon Tofield ezzel az új résszel rendesen mellényúlt, mert a macska nem…..
Május 4-én felborítja műsorrendjét a Tv2, hogy beszuszakolják a programba az újrainduló Áll az alkut. A megváltozott szabályrendszerrel újra támadása lendülő vetélkedőt ezúttal a Popdarálóból ismert Kovács Áron vezeti majd minden hétköznap 19:05-től.Ezért hosszabb…..
hogyvolt Szomszédok 1x06 2009.04.18 14:00:00
Az előző rész tartalmából: Mágen doktor öngyilkos lányt mentett, majd megszabadult egy szem gyermekétől, aki úttörőtáborba ment, kedves felesége azonban ezen is képes volt hisztériázni; Vágási Feriről kiderült, hogy ő a szocialista mintaférfi, én azon sem csodálkoznék, ha…..
Addison a rendelőben pakolgat, amikor Pete bejön, és számon kéri a tegnap esti csókot, majd gyorsan meg is ismétlik, és megbeszélnek egy esti randit – amikor Dell rájuk nyit. A „konzultációra volt szüksége” duma ilyenkor nagyon nem jön be, de örülhetnek, mert be…..
esem1970 2008.07.23 23:25:01
Elmaradást pótlunk, és ha már, akkor stílusosan: a két legutóbbi részt összegyúrjuk, majd szétszedjük, mivel ez a duplarész volt a Doktor Addison (Jesszus!) backdoor pilotja, azaz az egyikk hogyvolt a Grace klinikával, a másik meg Doktor Addisonnal foglalkozik majd. Ez a másik.…..
Én kérem elhatároztam, hogy hinni fogok. Annyian támadták szegény Gyuri Gellert, hogy megsajnáltam. Mi bajuk van az embereknek ezzel a jóravaló parafenoménnel? Megint az irigység és a szakmai féltékenység! Ezer példa van arra, hogy az emberek mennyire nem tartják tiszteletben a…..
hogyvolt House 3x17 - Magzatpóz 2008.03.27 10:19:00
Ezen a héten Dr. Gregory House szerepében Dr. Lisa Cuddyt láthatjuk, aki zavarbaejtően pontos alakítással hozza a címszereplőt. A hetibeteg pedig egy fotós, és így egy zseniális húzással elérik azt, hogy ebben a részben kicsit más fényben lássuk a szereplőket, valahogy úgy,…..
esem1970 2008.03.27 13:30:21
A spamszűrő okos találmány, de persze a szpemmelők mindig a szűrők előtt járnak. Már azok a szpemmelők, akik átjutnak rajta. A többiekről meg ugye nem tudok, mert a junk mail-foldert olvasgassa, akinek öt anyja van, épp ezért van spamszűrőm. A viagrás szpemeken kívül…..
Holdas doktor kijött, hogy beoltsa Morzsát és meg is vizsgálta. Ha valakit untatnának a részletek, az autós vonatkozásra térek. A hétszázát, mondom Holdas doktornak, már az érkezéskor, két bevásárlókosár a kiszálló szett? És Holdas doktor elmesélte két, helyszínelő…..
Az elmúlt évben is láttunk az Evolution of Dance sikeréhez mérhető videókat a weben. A ViralVideoChart alapján kezdjük a mustrát. Itt van mindjárt a brit operaénekes tehetség, akit fél év alatt 20 milliószor néztek meg a netezők a YouTube-on: A könnyfakasztó tehetség után…..