Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.T

1 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Költöztetés közben vagy a szomszédoktól könnyen megfertőződhet az otthonunk mindenféle rovarral, ezek közül is a legnehezebben a poloskáktól lehet megszabadulni...
Ez egy nagyon szomorú poszt lesz. (Bélát megkérjük, semmiképp ne olvassa el, még összezavarná.) Nemcsak a kilátástalan spirál miatt, amibe olvasónk került legjobb szándéka ellenére is, hanem, mert két héten belül ez a második ilyen tartalmú olvasói levél. A T-től…..
Mai lol: Paliról 24 órában gondoskodik a UPC, nem is értem, mért nem örül ennek. (lolindian.com) Kedves Homár! A T-home lassú és drága de legalább stabil ADSL helyett rendeltem UPC olcsó és gyors de megbízhatatlan netet anyagi okok miatt. Online megrendelőn beikszeltem, hogy…..
Az elmúlt napokban nagy figyelmet kapott két, a cigánysággal/mélyszegénységgel kapcsolatos, igen hasonló következtetésekre jutó eszmefuttatás: az egyik a Gumiszoba nevű Facebook-oldal Itt ne cigáyozz, bazdmeg! című cikke, amely a roma nők helyzetét elemzi. Érdemes elolvasni, akit…..
Legalábbis ezen szubjektív lista szerint: Gateway Arch St. Louis, USA A világ egyik legmagasabb emlékművének a csúcsára vezető liftezés leginkább egy vidámparki hullámvasutazásra emlékeztet. A 192 méter magas diadalív tetejére alig négy perc alatt repít fel a lift az íves…..
Naiv ügyfél megpróbálta az előtt figyelmeztetni a Démászt, mielőtt teljesen kidől a villanyoszlopuk, de csak a robotokig jutott: Észrevettem a falumban hogy ki van roppanva egy villanyoszlop, le is fényképeztem és jeleztem a Démásznak. Lásd levelem:Tisztelt Démász! Újszilváson…..
A mágnesterápiás termékeket sajnos nem vizsgálta a GVH, ezért csupán a tisztességtelen kereskedelmi kommunikáció miatt büntette meg 2 részletben 22 millió forintra az Impulser-vállalatcsokrot: Az Inpulsive Energy Kft. 2011 februárjától 2011 decemberéig, az Impulser-Trade Kft.…..
Idén ősszel végre elérkezik a nagy pillanat - kiderül, valójában kire-mire megy el az a rengeteg pénz, amit szociális juttatások címén a legkülönbözőbb intézmények adnak az embereknek. A kezdeményezés jó, a kérdés az, vajon miért csak most? Miért volt fontosabb például a…..
P.T 2013.08.21 08:19:13
@artz100:
Ha robogóra illetve a tankolására van pénzük hogy az 1 km-re lévő boltba is azzal menjenek, illetve cigi, pia, kábeltévé minden van, de közmunkáról elmegy táppénzre akkor azért olyan rosszul nem érzik magukat.
Lehet neked kevés a 130 az öt főre, de másoknak meg maga a gazdagság. Arról nem is beszélve hogy 130 az input aztán ezért a pénzért meg sem kell mozdulni... úgy ha nem kell gályázni érte azért nem rossz pénz nem?
Az igaz hogy ennyi pénzből gyereket nevelni becsületesen nem lehet, de az ilyeneknek nem is célja. A gyerek megvan szakad koszos ruhában is zsíroskenyérrel, a lényeg az hogy a szülőnek legyen dohánya meg kábeltévéje.
Szóval röhögve kihozható 130-ból a megélhetés, ja hogy a gyerekek isszák a levét? Azt senkit nem érdekel..
Tömegek élnek itthon a családi pótlékból.
P.T 2013.08.21 08:54:10
@artz100:

Falugondnok vagyok, tudom hogy kik lehetnek a segélyben részesülők. És azt is tudom hogy cigány vagy nem cigány, mindkettő megtudja azt oldani hogy meg lehessen élni a segélyből. Többnyire ezt úgy teszik hogy a saját gyerekeiken spórolják ki. Egyes esetekben a cigány jobban megbecsüli a gyerekét mint némely nemcigány. De az viszont biztos hogy az igényekből egyik szülő sem ad lejjebb. Olyan nincs hogy cigi meg tv nincs!
A teljes cikket elolvashatod az Intelliméter oldalán. ..
P.T 2013.02.25 22:42:12
@SZDSZPistike:
Nem hazugságállítás, tolvaj elrettentés. Közös érdek hogy kevesebben lopjanak. Amúgy azok a műszaki adatok nagyon is valósak, természetesen a "legokosabbat" publikáltam.
Igen, van ami 3 év, de van 10 éves is. Ne a képekből indulj ki, azt állítottam hogy van ilyen is. Hát abban meg nagyon nem hazudtam... :-)
Mert igen, van ilyen is, de mint ahogy írod van olyan is ami csak 3 évig tudja.
- Képzeld Joszip, tegnap otthon felejtettem a tárcámat, benne a bérletemmel. Addig – szerencsére – nem is volt gond, amíg hazafelé a lakótelepi lifthez értem, de ott jöttem rá, hogy ma 17 emeletet gyalog fogok megtenni. - Hát igen, nálunk meg olyan jó volt a hangulat az esti…..
P.T 2013.01.30 09:52:37
Akit érdekelnek a liftek azok nézzenek át ide:
felvono.blogspot.hu/

A postot meg köszönöm, erről én sem tudtam úgyhogy átveszem ha nem gond (forrásjelöléssel).
„Eszembe jutott, hogy fél éve nem voltam fent a könyvtárszobámban. A nejem emlékeztetett rá, hogy három hónapja a társalgónkat sem látogatjuk.” Tehetős manhattaniek szívszaggató gondjai. Nemrég írtunk arról, hogy Manhattanben az egekben vannak az ingatlanárak, ami miatt…..
A postások olvassák le januártól az ELMŰ-ÉMÁSZ csoporthoz tartozó villanyórákat. Elmorfondíroztunk azon, hogy vajon kinek jó ez. Emellett azon is, hogy a szakmailag és informatikailag "kiokosított" postások helyett mennyivel többre mennénk az okos mérők bevezetésével, mint ahogy…..
Itt élnek közöttünk, szinte észrevétlenül. Annyira megszoktuk őket, hogy fel se tűnnek, bele se gondolunk létezésükbe. Pedig ahogy élt itt egy kis generáció, úgy élnek velünk együtt, de inkább mellettünk a párhuzamos társadalmak a saját szokásjogaik, saját…..
Ha hiszek G. Fodor Gábornak, akkor csak a liberálisoknak van rendben a szexuális élete. De ki az, aki inkább a fasizmust választja szex helyett? - CSABA Réka írása Kapcsolódó hivatkozások: Nursery offers free childcare so parents can have sex G. Fodor Gábor a liberalizmusról…..
Nesze!szer Szülsz te rendesen? 2012.09.13 18:41:07
Eddig nem szólaltunk meg a témában... pedig... Gyűjtöttük az aláírásokat még tavasszal, hogy a parlament elé kerüljön a családon belüli erőszak önálló törvényi jogállásra emelkedése. Buzdítottuk az olvasókat, titeket, hogy jöjjenek ők is, és jöttetek is rendesen. Meg…..
Alapvetően megbízható, precíz embernek tartom magam, a rám osztott feladatokat rendszerint időben, rendesen elvégzem. Munkahelyi papirmunkák nem okoznak gondot, a szódolgozatok javítását sem szoktam hetekig halogatni. Otthon sosem fogy ki a wc-papir a mellékhelységből, mindig van tej,…..
Új MÁV blog Lift az minek? 2012.08.21 17:44:38
Ma kiutaztunk Zuglóból Ferihegy megállóig, s csináltunk pár képet, ha már arra jártunk. Szomorúan konstatáltuk azt, hogy a kerekesszékesek még mindig nem eléggé fontos emberek ahhoz, hogy az akadálymentesített közlekedés előnyeit élvezhessék. A Nyugati pályaudvarról érkező…..
Munkanélküli lettem Elköltöztem 2011.09.22 22:40:04
A blog elköltözött!A visszajelzésekből és a látogatottságból kiderül hogy az embereket jobban érdekli hogy mire számíthatnak egy adott munkahelyen. Tehát nem csak a felvételi eljárás hanem úgy mindent szeretnének tudni ők is munkáltatótól pont úgy mint a munkaadó a…..
MLM átverés AWSurveys 2011.05.30 15:24:00
AWSurveys.com címen elérhető csoda árasztja el a fórumokat, álláskereső oldalakat és minden olyan helyet a neten, ahol álláshirdetésekkel kapcsolatos tartalom ingyen megjelenhet. Online Internetes munkát ígérnek a lelkes tagok és e-mailben adnak felvilágosítást. A dolog…..