Regisztráció Blogot indítok
Adatok
147Break

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
147Break 2013.11.21 07:56:41
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ebben a kontextusban sztem a szám a fontosabb, azt tettem előre, de persze el lehet játszani a formákkal. Ez csak egy 10 perces vázlat. :)

Azért alapvetően ez nem egy egyszerű feladat, számos kritériumnak kell megfelelni. Legyen a lehető legegyszerűbb, kis méretben is jól látható, könnyen asszociálható és azonosítható, de mivel külföldiek is ez alapján tájékozódnak, valamennyire kövesse a nemzetközi sztenderdeket, gondolni kell a gyengén látókra, színvakokra vagy -tévesztőkre, de eközben szem előtt tartani a gyártási költségeket is... és akkor még nem is beszéltünk a tiltásokról: nem szabad, hogy bármilyen módon bármilyen balesetet, sérülést vagy instabilitást szimbolizáljon, még akaratlanul sem. Szép feladat.
Kleybanova megverte Venust, Mauresmo meg Zhenget, és ez azt jelenti, hogy eddig mindössze három kiemelt jutott a legjobb tizenhat közé. Jankovic, Dementieva és Wozniacki. Ma még bejuthat újabb három (Safina, Kuznetsova, Azarenka), de a hat is nagyon kevés. Nem nagyon emlékszem ilyen női…..
Tömören lássuk, milyen sorsolást kapott Roger Madridban, és kik lehetnek a legnagyobb ellenfelei az elődöntőig... :)..
Tekintve, hogy a tegnapi írásom Rafáról viszonylag nagy vitát váltott ki, gondoltam hozzáfűznék még ezt-azt. Hozzáteszem gyorsan, a vita hangneme már-már közelítette azt a szintet, amit várnánk Petrával, alig néhányan gondolták azt, hogy ítéletük megfellebbezhetetlen és a…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Gil 2009.03.31 15:13:00
A portugál teniszről az az utolsó emlékem, hogy még 95-ben, amikor itt játszottak a Davis Kupában, Noszály Sasa játszotta a nyitó meccset Emanuell Coutoval, ahol az első játszma rövidítésében a vonalbíró jó érzékkel egy második szervánál mondott be lábhibát. Sasának. A…..