Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mystes

0 bejegyzést írt és 1612 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondogatták, hogy beszéljek a Bartha Ákossal. Magabiztos, jó szakember, amit a táplálkozásról tudni érdemes, azt tudja… Hát jó! Írtam neki, hogy keresem. Hosszú idő után válaszolt. Mondta, hogy elfoglalt, de beszorítja valahogy. A hangja magabiztos, van fellépése. Odamegyek a…..
Mystes 2015.04.17 01:44:53
„A háború a politika folytatása egyéb eszközökkel.” (Carl von Clausewitz) Turul főszerkesztő kolléga cikket írt a magyar hadi kiadások alacsony színvonala ellen, mely kiadásokat – némileg populista módon – a nyugdíjak emelésével állított párhuzamba. Meglátása szerint…..
Mystes 2014.09.11 23:11:33
@Makkasz: És van, amikor a racionalitással próbálnak meg minden mást törölni az ember agyából...
Mystes 2014.09.11 23:35:40
@panelburzsuj: A ráció csak egy mentális képesség a sok közül. És egyáltalán nem biztos, hogy a legfontosabb.
Mystes 2014.09.12 09:50:54
@Molnárgörény: A Kárpát-medencében komoly hagyományok vannak, Ukrajnában nincsenek - amik megalapozhatnának egy föderációt. De ezt te is tudod.

Mindamellett Ukrajnában sem kizárt a föderáció. Az a kizárt, hogy egyben lehessen tartani hosszútávon egy ilyen mesterséges mozaikállamot.
Ha autonómia lesz, tömegsírok is lesznek. A magyarok bosszút állnak majd a románokon. Romániában újra kampány van, és ez sosem jelent jót az ott élő magyar kisebbségnek. Bár az új államfő megválasztásáig még két hónap van hátra, magyarellenes incidensekből ezúttal sincs…..
Ez nem vicc: antifasiszta koalícióban a Jobbik!   A leghíresebb, illetve leghírhedtebb magyargyűlölő bloggerünk, lépett akcióba.Természetesen egy szokásos magyarokat szapuló blogban (a Jobbik csak ürügy). Többek között Mystes -t cenzúrázta, aki ezt jelezte, így közlöm a…..
A norvég jobboldal esete Orbánnal (megjegyzésposzt)   Vincent elhallgatja, hogy a Norvég alap nem Norvégia jótéteménye, hanem EU-s szerződés következménye. Elhallgatja és természetesen cenzúrázza (mint minden ballib seggnyaló blog) azon hozzászólásokat melyek ezen tényt…..
Mystes 2014.09.01 20:04:06
dotoho.blog.hu/2014/08/31/antifasiszta_koalicioban_a_jobbik#comment-form

Ennél a posztnál a következő kommentemet cenzúrázták ki (kellene ennek itt is egy külön posztot nyitni):
Nem nem tartom "hazaárulásnak", hogy mi magyarok foglalkozunk a kárpátaljai magyarokkal, és próbálunk tenni értük valamit. Ha te tennél, Bőtös Botond (alias "Csehszlovák Kém"), akkor nem a Jobbiknak kéne. De mivel te csak fasságokat írogatsz ezzel kapcsolatban, ezért más tesz. Neked már az agyadra ment a folyamatos "antifasisztázgatás"...
Tudom, kicsit sem vicces. Én is kínomban röhögök, de azt is kell néha. Most hallottam a rádióban (majdnem fának hajtottam a heveny idegrohamtól), hogy Norvégia megtámadott minket! Hazaérve el is olvastam, a lényeg nem változott. Norvégia kikéri magának, hogy a magyar kormány…..
Mystes 2014.08.28 16:06:10
@maxval a bircaman: ideológiai "céljaik" vannak: mindenki a saját világfelfogását akarja terjeszteni - ennyi.

Ők az övékét.
Mi meg a magunkét.
Mystes 2014.08.28 17:23:18
@ducse911: döntsd el. ha nem az, amire te gondolsz, úgyis vitatkoznál...

ezeknek a vitáknak se vége, se hossza...

álkérdéseket meg eleve ne tegyél fel.
Mystes 2014.08.28 17:27:48
@ducse911: nincsenek 100% os válaszok. igen/nem típusú kérdéseket hiba feltenni.
"A magyar média szabad" - írta a fideszes Gulyás Gergely Neelie Kroes uniós biztosnak küldött nyílt levelében. Egy emlékezetes mondatában mondatában két tényt állított: "Az öncenzúra létének felvetése értelmezhetetlen: egyetlen újságírót sem ért semmilyen jellegű…..
Nem elég elítélni Izrael állam primitív, törzsi jellegű megtorló akcióit! A magyarországi és nyugat-európai reakciók egy jó része amolyan törzsi vendettának tartja a zsidó állam reakcióját a három zsidó fiú elrablása és a Hamasz rakétatámadásaira adott választ. Az…..
Mystes 2014.07.27 03:44:39
@Norbert Kolozsi: már maga a cím is simán BTK
Úgy tűnik, csak idő kérdése volt egy utasszállító gép lelövése. A térképen a dotoho megmutatja a július 14., 16., és 17-én leszedett gépek helyszínét és a BUK rakétaelhárító rendszer feltételezett útvonalát az Orosz Föderáció felé, illetve egy animált videó…..
Mystes 2014.07.22 00:34:05
@Pobjeda elvtárs: Simán bejöhet egy olyan scenario is, hogy az ukránok false flag akciója volt, hogy beléptessék a nato haderejét. Az érdekük mindenesetre megvan!

Mint ahogy már arról szó volt, egy ilyen gépet nem lehet véletlenül lelőni! Márpedig a szeparatisták csak véletlenül lőhették le.

Nemrég már tesztelték a malájokat arra vonatkozóan, hogy hogyan viselik, ha egy gépük lezuhan...
Mystes 2014.07.22 08:56:31
@Pobjeda elvtárs: Én a fekete doboztól sem remélek sokat. Ha szándékosan terelték oda a gépet (más magyarázatot a szokatlan kitérőre nem tudok, talán Kém tud), akkor már akkor vigyáztak arra, hogy semmi kompromittáló el ne hangozzon. Nem gondolod?
Pozsony kapitulált az erősödő magyar nacionalizmussal szemben. Miközben a keleti fronton az oroszok döntő áttörést hajtottak végre Kijev alatt, északon a Balti államok után elfoglalták Finnországot is, majd blokád alá vették az egész skandináv félszigetet, addig Budapest a…..
Dübörög a fideszjobbikos nemzetpolitika Párkányban is: a vajdasági Pásztor István jobbikos leköpése után a Kisbojtárt csulázta le az MKP-pozitív Csemadok-komisszár, Boócz Mária. Néhány napra teszem ki a lábam Kelet-Európából, mindig történik valami a periférián.…..
Veszélyes játékot játszik a Nyugat. Igen, a Nyugat. Az EU, az USA és a NATO. Az elmúlt napokban az ukrán helyzet egyre jobban eszkalálódik, talán csak idő kérdése a háború kitörése, de a nyugati vezetőktől csak néhány ejnye-bejnye beszólásra futotta, ami gyakorlatilag egy…..
A Város Mindenkié csoport felhívására válaszolva helyi szervezetek és csoportok három földrészen 14 városban - New Yorktól Bangkokig és Dublintól Isztambulig - tiltakoztak Magyarország külképviseletei előtt a hajléktalanság magyarországi kriminalizációja ellen...
A ma délután elrajtoló téli olimpia az elmúlt pár napban leginkább arról híresült el, hogy az újságírók elárasztották a Twittert az őket fogadó körülményekről készült fotókkal és beszámolókkal, de azért azt se felejtsük el, hogy minden idők legdrágább olimpiája…..
Mystes 2014.02.07 20:02:35
@Fedor:
1., Nem tartom hasznosnak és célravezetőnek sem a szexualitásunkat sem egyebet mások "orra alá dörgölni". Ez nem harc!
2., Nem érzek ellentmondást. A világon bizonyos kultúrkörökben, és azok pont ezek, nagy ösztrogéndominancia alakult ki, ami az egész gondolkodást magával rántotta. Ez nem egészséges, sok (hormonális) betegség okozója. Manapság mesterségesen avatkozunk be a hormonháztartásba. Ez eddig soha nem volt. Ennek súlyos következményei vannak, már most.
Kapott már Rétvári Bence rendesen (megérdemelten), amiért a Közgáz (polgári nevén most éppen Budapesti Corvinus Egyetem) rektorát az épület aulájában csücsülő Karl Marx-szobor eltávolítására szólította fel, mert Marx antiszemita és kommunista volt. Annak nyilván csak…..
A Vastagbőr blogon megjelent egy poszt egy szélsőjobbos tüntetésről. Mintegy 50-60 ember amiatt tiltakozott, hogy az osztrák humoristák meggyalázták a szent koronát. Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem tudtam szabadulni attól a gondolattól, hogy az osztrákok nem a…..
Mystes 2014.01.21 01:38:39
Mystes 2014.01.21 01:53:57
@Mystes: Ugye nem gondoltad volna? Hiszen a nyugatiaknak mindenben igazuk van, amibe csak beleütik az orrukat!
Mystes 2014.01.21 21:44:35
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Gondold, ahogy akarod.
Én is így teszek.

Üdv
A három osztrák komikus műsora kapcsán egy bécsi illetőségű ügyvéd nyílt levelet intézett az osztrák Kül- és Európaügyi miniszterhez. Alábbiakban közzéteszem a levelet eredeti nyelven, kivonatos fordításokkal, esetleges…..
Mystes 2014.01.11 19:38:52
@Mystes: Most is pont azért szedték elő a koronát, mert piszkálja a csőrüket Magyarország függetlensége, illetve függetlenedésre való hajlása.
Mystes 2014.01.11 19:39:51
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez nagyon brendelmatyis volt!
Mystes 2014.01.11 20:06:29
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Minden ország uralkodni akar a másikon. Az ilyesmit nem törvényekbe szokták írni, hanem tudattalanul hat. (Naná, hogy szeretnének uralkodni rajtunk, mint ahogy mindig is szerettek.) De ha már nem tehetik, akkor legalább basztatnak! Mindegy, de valahogy ki kell fejezniük, hogy szerintük hülyék vagyunk.

Mi meg le se szarjuk őket.
Vizsgáljuk meg tehát, hogy milyen eszközei vannak az aktuálpolitika ezen szürke eminenciásként feltűnő szereplőjének, miközben százezernyi nagyságrendűnek vélt biztos szavazótáborát, azaz híveinek véleményét ilyen határozottsággal állítja! Mik azok az értékek és…..
Bár a Hit Gyülekezete elsősorban egyfajta szellemi fundamentalizmusnak nevezhető irányzatot képvisel ("pünkösdi karizmatikusok"), ennek ellenére időről időre a szó szerinti értelmezésű fundamentalizmus kikerülhetetlenül megjelenik köreikben. Természettudományos világnézet…..
Mystes 2013.12.19 22:05:54
@Mystes: Ennekokán, mint emberek, akárcsak Jézus mint ember, tévedhetünk, és tévedünk is, sőt, tévednünk kell!
Kikeltek magukból az internetes trollokra épített hecckampányokról sosem hallott netes széplelkek a 444.hu videóján, amin Orbán Ráhel és Sára önfeledten táncolnak két szimpatikus fiatalember által alkotott emberi szendvicsben. Valaki intézkedett, hogy eltávolítsák a videót a…..
Mystes 2013.07.16 16:08:17
@Mystes: Tök olyanok, mint akik Ráchelt leszedették. Mindenki rajtuk röhög :)

Egyébként észrevétlenek maradnának.
Mystes 2013.07.16 16:22:41
@Lasombra: "Neked bármit utoljára." Örülök neki, mert rém tartalmatlan volt. Úgyhogy most már te is visszatérhetnél a topik témájára!
Mystes 2013.07.16 17:03:34
@nápolyi maszti: Ha egy LMPés csajnak jobbikos fiúja volt, akkor az volt a hír. Ha azonos körből választ valaki, akkor meg az.

Mi lenne a netes jónépnek olyan, amin ne találna csámcsogni, kivetni vagy denigrálni valót?
Hazánkban létezik egy csoport, melyet nem szeretek. Túlontúl is emlékeztetnek a náci ideológiát valló emberekre, kik ezen ideológia jegyében milliókat gyilkoltak halomra pusztán a vallásuk, származásuk, netán a hajszínük miatt.    Ennek a csoportnak nem egy tagja…..
Mystes 2013.07.16 16:43:36
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Mást meg az szórakoztat, ha más pártok szaladnak zsákutcába. Mert már olyan is volt...
Örülünk, Vincent? Tavares 2013.07.06 10:28:28
Az Európai Parlament jelentős többséggel  elfogadta a magyar jogalkotást elmarasztaló Tavares-jelentést. Orbán Viktor felháborodásában többször is elmondta, hogy ez egy Magyarország ellen irányuló "európai baloldali akció", és egy rakás külhoni magyar politikus…..
Mystes 2013.07.07 14:32:00
@legeslegujabbkor: Igen, az EU is elég gyakran írja át a saját alapokmányait. Látszik, hogy kereső/tapogatózó időszakot élünk.

Gál Kingára visszatérve: miután a sokatszenvedett középeurópaiak keresztülverték, hogy alapjogok is legyenek az EU-ban, a nyugatiak nagy kegyesen megengedték, hogy legyen egy ezzel foglalkozó Intézet - Bécsben.

Nem akarnak ők Közép-Európa problémáival foglalkozni!
Mystes 2013.07.07 15:32:58
@legeslegujabbkor: Pedig az Igazságügynek oda kellett volna kerülnie, ahol az (európai) igazságért már csináltak is valamit. Mondjuk hozzánk. (1956 miatt). A hollandok mi a fenét csináltak? Semmit.
Mystes 2013.07.07 15:44:43
@Mystes: De, mondjuk 89 miatt is lehetne. Európa -sorsa- ugyanis sokkal inkább ezeken az eseményeken függ, mint az EU bürokratikus szarakodásain.
         Jónak lenni nem mindig könnyű, de van úgy, hogy nem olyan nehéz, és akkor meg kell ragadni a lehetőséget. A Budapest Pride támogatása is afféle könnyű, nyári jóság, amely nem ment fel a több áldozatot kívánó jó cselekedetek alól, alig…..
Mystes 2013.07.07 13:58:14
@jotunder: Ebből is látszik, hogy Magyarország -intellektuálisan- mennyivel jobb hely! Jézus például szó szerint hitte az Írásokat, és mégis feltámadt. Van, akinek ez a fontos. Van, akinek meg az, hogy elmélkedjen azon, hogy milyen régi is a Föld, és ettől boldog.

Nem vagyunk egyformák! :)
És ez a pfuj nem pusztán annak a hasnak szól. Sokkal inkább annak a »nekem mindent szabad« trágár és gátlástalan bunkóságnak, ami ezeket jellemzi, és ami jellemezte őket egész nyomorult, semmirevaló, rettenetes életükben.” Bayer Zsolt, 2013. június 27...
Mystes 2013.07.05 13:39:10
@Vitéz Kőbányai Világos: Hihetetlenül agresszív és otromba vagy. Mire jó ez? Én nem Bayerről beszélek. Hanem arról, hogy kisegerek is szét tudják marcangolni az oroszlánt, mert az oroszlánnak is vannak hibái. Ezért is hangsúlyoztam, hogy nézzetek magatokba. Csináltatok már BÁRMIT, ami van olyan jó, mint Bayer egy-két műve? Ha nem, és erre erős a gyanúm, akkor kisegerek vagytok. Sajnos a stílusod is erre enged következtetni. Sorry.
Mystes 2013.07.06 01:51:28
@jotunder: Ismertem olyan embert, akinél a "Lemegyek a könyvtárba" mondat mindig annyit jelentett: "Lemegyek a kocsmába."

Ez olyan kedves szólás volt. Mindenki tudta, és mindenki mosolygott rajta. Ő maga is :)