Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ormany

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Digitimes nyilvánosságra hozott egy beszállítói listát, elvileg ezek alkatrészeiből rakják össze a nyáron debütáló Apple telefont. Vagy telefonokat. (Mennyire idegesítő lesz ezt minden egyes alkalommal hozzáfűzni)És ha már iPhone-pletyka, miért ne mindjárt kettő. A…..
 Van a korkülönbség, és van, hogy jól működnek a dolgok, és van, hogy ennek vége. Kedves Szakítósblog! Régóta olvasótok vagyok, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer a saját történetemet próbálom leírni nektek, bizonyítékul, hogy a fájó szakításokhoz sosem elég…..
Subba Anyaméhbe itta magát 2009.04.15 09:19:00
Húsvéti maradék, amennyiben láttatok - láttok még ilyen fiatalembereket az utca kövén, esetleg a családban - küldjétek be nekünk. Érdekes, hogy mennyire rákészültek a lehetséges hányásra. A pózokat tanítani lehetne. Virágágyás melletti stabilembrió, és pürébiztos…..
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
Az iSuppli kiszámolta, hogy az új mp3-lejátszó alkatrészei kábé annyiba kerülnek, mint egy doboz gyufa, vagy legalábbis nem sokkal többe. A processzor és a négy gigabájtos memória 6-6 dollárba fáj a cégnek, az akkumulátor 1,2-be, ezen kívül meg szinte már csak az…..
 Bor, koton, masszázsolaj az ágy mellé kikészítve - mindenki elégedett volt.Modellnek látszó tárgy...Tavaly nyáron két haverom elrángatott bulizni. Jómagam nem rajongok a manapság trendi tuctuc zenéért, de (nem kevés) alkohol hatása alatt ideig-óráig elviselem.Bementünk a…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Az Elan nevű cég azért pereli az Apple-t, mert szerintük megsértette a szabadalmi törvényeket. A csipgyártó válllalat ugyanis korábban már levédette a "többujjas multitouch gesztusokat, amikkel az egér gombját és funkcióját pótolhatjuk egy érintésérzékeny…..
Neki átlagos ember kell átlagos külsővel. Eldöntöttem hogy tudomásul veszem de  azt is hogy küzdök ahogy tudok. Egy évig ment a se veled se nélküled.  Elmondta hogy a külsőmmel sok gondja volt. Hát azzal nekem is ezáltal lökést adott hogy változtassak. A kép…..
Minden fillért megérdemel a kötél nélküli ugrálókötél feltalálója. Hülyétől pénzt elvenni, hát ezért még mi is adnánk neki. Konkrétan a világ legnagyobb barmait gyűjti össze, a világ legnagyobb baromságával. Az oldal szerint a kötél nélküli ugráláshoz kell ez a két…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Megjelent az Apple új, professzionális feladatokra megalkotott számítógépe, nem hiszem, hogy sok olyan lesz köztetek, aki most majd rohan az első kereskedésbe venni egyet, de azért lássuk, mi van benne.Az Xserve felépítése sokban emlékeztet a Mac Próéra, lényegében ugyanazt tudja,…..
Mai témánk a szaxofon.   A kép innen   Elég valószínűnek tartom, hogy az én történetem mindenkit a http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/03/05/ket_lanynal_is_torzsvendeg_lettem sztorira fog emlékeztetni, de azért aki megteheti, olvassa el ezt is. =]   Békésen…..
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
Múlt héten volt az a reklám, amiből kiderült, hogy 700 dollárért nem lehet rendes Macintosh-t vásárolni, bezzeg HP-ből vehetsz egy nagy, béna karosszériaelemekből összerakott, nem különösebben hordozható gépet. A Microsoft most megint megpróbálta, ezúttal 1500 dollár volt a…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Gwyneth 2009.04.06 07:31:00
Gwyneth Paltrow-ról három dolgot tartok fontosnak elmondani: nem kéne átlátszó ruhát felvennie a kilencvenes évek közepén néhány percig azt hiszem, szerelmes voltam belé nem találkoztam még olyannal, aki le tudta volna betűzni a nevét. A Gwynethről alkotott…..
Hazahívtam, h azonnal jöjjön és olyan kis naiv szerelmes voltam, h sikerült elhitetnie velem, h valaki feltörte a gépét ....Következő az volt, h találtam buzi pornófilmeket a gépén akkor elmagyarázta, h lehet öccse meleg...mér sok jel utal rá:D. Utólag röhögnöm kell milyen…..
Subba Fél Rep 2009.04.06 09:49:00
A fickónak hiányzik a lába, de ez semmiben nem akadályozza meg, jobban tolja mint teljes társaik. Ugye Bofman?! A hűtős meglepetéstől a végén lehet beszarnánk...
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Szerintem tudjátok, hogy az iPhone kipróbálása óta a legtöbb mobilon csak röhögök, de borzasztó hangosan, a T-Mobile G1 volt az egyetlen, amit a remek Android-szoftvernek hála megkedveltem, de az meg olyan ronda, mintha eredetileg olcsó vécékefetartónak készült volna, csak…..
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
Máshol is élnek a videóban szereplő emberekhez hasonló félkegyelműek, de vajon miért nem születtek egy helyre? Nézzétek a videót a vidám kisemberekről, akikről a frizura alapján meg lehet állapítani, hogy az életben nem nyúltak még narkóhoz, és akik úgy basznak a…..
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Appleblog Skype-oltam az iPhone-on 2009.04.02 08:01:00
Keddtől tölthető le a program az AppStore-ból, letöltöttem. Lehet persze mondani, hogy túl későn jött, hiszen már egy rakás hasonló alkalmazás van az iPhone-ra, vagy azt, hogy túl korán, mert majd csak az OS 3.0-val lehet kihasználni a képességeit, szerintem viszont jó, hogy itt…..