Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Töpike

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi, családjogi probléma érdekes kérdést vet fel. Mit tehet egy elvált apa a gimnazista fiával kapcsolatban, ha az már nagykorúvá vált?Tisztelt Zugügyvéd!A fiam egy jónevűnek mondott gimnáziumba jár. Az anyjával él együtt, és már elmúlt 18 éves. Tetemes gyerektartást…..
Óvatosan kell fogalmazniuk a kommentelőknek is, mert most például épp Sanyci volt az, aki észrevette, hogy hiányoznak a hülye kamionsofőrös sztorik. Igaz, hogy itt most ebben csak teherautó lesz, de abból nyerges vontatós és rögtön kettő is. Mivel "...::: Flúgos Kamionos…..
Biztos sokan láttátok már al alábbi két videót, amit Don Blasius linkelt be a minap a sörsátorban, de nekem új volt - bár hasonlót már láttam -, ezért úgy gondoltam, így péntek délutáni levezetésnek tökéletesen alkalmasak lesznek. Én jót röhögtem rajta, aztán persze az is…..
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
Töpike 2009.08.19 07:12:58
Drobek 3 féle szolgáltatást szeretett volna áthelyeztetni A-ból B-be, ahol A és B szomszédok, a szolgáltatást pedig a T nyújtja. Ráadásul a szomszéd is a T ügyfele, így az ügyintézés a végére burleszk-szerűvé alakult, tévé viszont sehol. Persze, hogy nem vagyok sikeres ember,…..
Töpike 2009.08.18 07:33:12
GG mondhtani alaposan ráfázott, mikor céges autóval állították meg a rendőrök. De vajon mit lehet ilyen esetben tenni. Kit terhel a felelősség? Jogosan szabtak ki büntetést levélírónkra? Munkám miatt hetente 1-2 alkalommal vidékre járok céges "kulcsos autóval" (olyan…..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
Mátyás a hétvégén szívta meg a Kikával, amikor az ingyenes házhozszállításért elkértek tőle 5000 Ft-ot. A sztori részletei az előző posztban, a Kika bocsánatkérése pedi már itt is van alul, ami szerint nem a hirdetésük hazudik, hanem az ügyfélszolgálatos nem volt képben.…..
Töpike 2009.08.07 07:34:44
Újdonsült kutyásként még érzékenyebben érint a most következő téma, mint korábban, de talán ennyire durva állat ellen elkövetett tettről nem is adtunk hírt sosem. Felmerült bennem az is, hogy baleset volt, a kutya meglátott valamit és gondolkodás nélkül utána ugrott, de…..
Váry Zoltánné nem akart tanúja lenni a XXI. század nagy pillanatának, a testi kapcsolatfelvételnek a nyálkás testű  Idegenek és a földi emberek között. Kicsinyes módon grillcsirkét akart enni. Az ilyen ember büntetése példás kell, hogy legyen. A sztori képeit nem mertem a…..
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
Töpike 2009.07.24 09:11:14
Karesz valamelyik Spar boltban fedezte fel a 660 grammosnak mért 630 grammos banánt, majd gondolkodóba esett, vajon mi lehet a a furcsa jelenség megoldása. Olyan ember lévén, aki szerint a pohár félig tele van, örömmel fedeztem fel a Spar új válságenyhítő, hangulatjavító…..