Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yaze

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
yaze 2012.11.05 20:55:02
Vannak monomániás ismerőseim, akik egy témáról az istennek nem képesek leszakadni, ilyen lehet JJ Abrams is, aki a Lost után ismét egy szigetre helyezte új sorozata történetét és persze emberek is tűnnek el benne titokzatos körülmények között, jóhogy. Az Alcatraz ettől…..
yaze 2012.01.27 20:05:22
@ds9: "Basszus a csávó írt (nem) egy könyvet Alcatrazról, minden elitéltről tud mindent, innen tudta pl. a második részben, hogy a lövöldőzős pasi kicsoda "

Lelőnek 3 embert egy amerikai nagyvárosban 2012-ben. Jó, nem hétköznapi módon, hanem messziről. Ki lehet a tettes? Hát csakis Ernest Cobb 1963-ból! Hát nem nyilvánvaló?
yaze 2012.01.27 20:08:27
@ds9: "Egyébként jelezném, hogy eddig egyetlen részből sem derült ki, hogy az indiai csajszi ott volt a szigeten 1963-ban !! Asszem az első két rész után volt egy előzetes, amiben ez tényleg benne volt, de magában epizódban még nem ! (eddig ugye 3 rész ment le, a 4. még nem, az első hármat láttam abban nem volt)."

Javaslom a második rész ismételt megtekintését.
Kiadó:Nuclear BlastHonlap:www.nightwish.commyspace.com/nightwishNehéz dolga van a királyoknak (királynőknek) Metálországban, hiszen egyrészt az örökösödés elve helyett itt bizony a teljesítmény az uralkodói idő mércéje, másrészt jól tudjuk, a királyok választásánál csak…..
yaze 2011.12.05 19:49:08
@Muse: Nem akarlak megbántani, de ha a DPP-hez képest új számnak nevezed az Escapistot akkor igazán keménymag lehetsz.
yaze 2011.12.06 07:41:43
@Muse: Manapság mindenki ezzel a troll dumával próbál dobálózni, én is végigolvastam a hozzászólásaimat (azt se tudtam, hogy van ilyen funkció), és rokonszenves embernek látszottam rajtuk keresztül. :)
Mariska Hargitay aláírt a Law & Order SVU 13. évadához, ami viszont számára mindenképpen az utolsó lesz, mert ráunt Benson nyomozó szerepére. Az egyik legjobban fizetett tévés színésznő azt kérte a készítőktől, hogy ha lehet, az utolsó nekifutásra ne kapjon már annyi…..
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Lángoló Gitárok Szörny Rt. 2010.11.18 16:29:00
Lordi @ Petőfi Csarnok, 2010.11.17. Amennyiben felnőtt emberek galaktikus varacskos disznónak öltözve tűnnek fel egy zenei színpadon, immár joggal várjuk el, hogy öt percen belül nyilvánosan seggbe gyalázzanak egy kizsigerelt gnómot. Legalábbis a szigetes GWAR-koncert óta…..
yaze 2010.11.18 21:55:14
Az anyagi gondok új mellékhatását fedezte fel a Blikk online kiadása, egészen pontosan azt, hogy minél szarabb a helyzet, annál gyorsabban öregszünk. Ha minden igaz, tizenöt napon belül Maunika Guiness-rekordot is dönthet...
yaze 2010.11.04 10:36:16
A legutóbbi South Park-epizódban az egyik kispöcs, Stan egy regressziós álomterápia jóvoltából Mr. Mackey, az iskolai pszichológus egyik gyerekkori traumájának részese lesz, ne tessék kérdezni hogy, a lényeg, hogy az Eredet című filmben látottak segítségével. Jó kis epizód…..
comment:com A nap képe 2010.10.14 10:00:00
Dexter és a fülek...
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.12 09:30:00
Nahát, Courtney Cox otthagyta urát, a Cougar Town egyik producereként is tevékenykedő David Arquette-et, mert a faszi más nőcskékkel hetyegett. Ryan Devlin nem egy otthonülős típus: a Grace klinika és a Cougar Town után a Testvérekben is szerepet vállalt, Callista Flockhart…..
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
comment:com Már egyszer tetszett 2010.07.08 16:30:00
Nehéz dolga van a köztévének, ha nincsen foci. Nyár van, a pénz elfogyott (ahogy tegnap panaszkodtak róla a Híradóban), de adásszünet mégsem lehet. Legyen akkor Önök kérték!, csak műsorvezetőnek tegyünk bele egy kabarérendezőt és nevezzük másképp: Már egyszer tetszett!…..
yaze 2010.07.08 21:13:45
@efes: "De nemcsak a köztévének van nehéz dolga, hanem annak is, aki ma tévézni akar. " Ezt nem olvastad akárhogy?
Mivel utazó kiállításról van szó, nem csoda, hogy az izlandi vulkánkitörés a holnapi Lost-kiállítást is befolyásolta, hiszen nem értek ide a tárgyak onnan, ahonnan jönniük kell, és úgy meg nem lehet megnyitni az eseményt, hogy Mézga Géza rajzolt szemüvegét mutogatjuk a…..
Béla szomorúan tapasztalta, hogy fél éve töltögetett Shell-kártyája a Mekiben egy darab kis hamburgerre fussa: Körülbelül azóta volt egy üzemanyag-töltőállomásos pontgyűjtőkártyám, mióta bevezették. Régebben nem igazán használtam, csak a port fogta a fiókom mélyén.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.01 10:03:00
Marlee Matlin, az Egy kisebb Isten gyermekei című filmmel Oscar-díjat nyert siket színésznő, akit többek között az Elnök embereiből is ismerhetünk, a YouTube-on indít egy valóságshow-t arról, milyen egy halló embernek egy sikettel együtt élnie. A főszerepben Matlin 15 éves…..
Az idétlen időkig óta tudjuk, hogy tévés időjósnak lenni nem éppen olyan felhőtlenül boldog érzés, mint amikor Gaál Noéminek elárulták, hogy a Tv2 állja fizeti az új mellét. Az időjós munkája unalmas, megvetendő és örömtelen. Legfeljebb akkor van oka nevetni, ha seggen…..
“Mit csinálnak a várvédők, ha unatkoznak? Elfoglalják magukat. Mi van a kisbárány fürdőszobájában? Barikád. Minek megy a vak az erdőbe? Fának.” Ilyen és ezeknél viccesebb találós kérdéseket vár a Comedy Central stábja. A legjobb poénok március 1-től kerülnek…..
Az NBC jóelőre mosakodik, pedig a vancouveri téli olimpia kezdetéig még hátravan egy hónap: Dick Ebersol a network sportfőosztályának igazgatója szerint tavaly tavasszal lelassult, nyáron pedig teljesen le is állt a reklámpercek értékesítése, és csak télen mutatkozott némi…..
Heather Locklear elkezdte a melót a Melrose Place 2.0 forgatásán, piros ruciban és kék strandpapucsban. A térdén azért már látszik, hogy nem mai darab, de ettől eltekintve kurvajó formában van. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/heather/feed",…..
Egy közelmúltban nyilvánosságra hozott felmérés adatai szerint az NBC szebb napokat látott sci-fi-sorozata az illegális letöltések koronázatlan királya, legalábbis ami a sorozatokat illeti. A Big Champagne nevű médiakutató cég adatai azt mutatják, hogy a Hősök epizódjait…..
Na, alakul már a könyököm, gépelni már tudok. Igaz, hamar fárad. Jöjjön ennek örömére egy sztori, amelynek főszereplője nem volt olyan szerencsés, mint én. Igaz ő nem egy aknafedélell, hanem egy igaz belgrádi állattal találkozott. Azzal a fajtával, aki nem csak hadonászni…..
Én Susantól ijednék meg leginkább.  ..
yaze 2009.09.01 13:19:44
A nemrég befejeződött Comic Con egyik legjobban várt eseménye a Lost készítőinek és szereplőinek panelje volt, amiről számos videó is készült (ezeket az ugrás után megmutatjuk persze), és ugyan túl sok dolgot nem árultak el a hatodik évadról, de bizonyos szereplők…..
Amikor Marc Cherry, a Lila Akác köz lakóit kitaláló író/producer tavalyelőtt kijelentette, hogy hét évadnál többet nemigen lát a sorozatban, sokan csak legyintettek, az ABC nem fogja engedni levágni a másik aranytojást tojó tyúkját (a Lost ugye jövőre leköszön), míg a…..
yaze 2009.04.21 13:08:46
yaze 2009.04.21 13:09:49
Ma két színésznőt mutatunk játékos kedvű olvasóinknak, egy régebbi sorozat pilotjából. A kérdés a szokásos: melyik sorozatból származnak a képek, hogy hívják a színésznőket, hol láthattuk/láthatjuk őket mostanában és milyen karaktert alakítanak/alakítottak? Íemdébézni…..