Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A hülye suzukis

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Susan Boyle a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor harmadik évadában tűnt fel. A korosodó, rosszul öltözött szociális munkástól senki nem várt semmit egészen addig, amíg meg nem hallották énekelni. A közönség általában felállva éljenezte produkcióját és a…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
A hülye suzukis 2010.09.16 13:08:55
@zola83: az alattad levő poszt direkt illusztrációként került be?
Én még egyetlen tévéműsortól sem lettem egyébként hülyébb, mint rendesen.
A hülye suzukis 2010.09.16 13:09:58
@Scofield72: Ízlések és pofonok. Szerintem nem csúnya az arca. Kifejezetten illik hozzá.
A hülye suzukis 2010.09.16 14:36:47
@kermi: Ennek mi értelme van?
 Régi téma, többször szóba került már itt is. A Te, Veled, Neked egyszerűen régimódi, de lehet (szabad, nem muszáj) - használni. Magázó-önöző formában ajánlott. És igen,  tegezésnél általában elég modoros. Kedves Modoros!Nem tudom előfordult-e már a blogon…..
Arról már írtunk, hogy megszűnt a TV2 egyik sorozata, arról is, hogy másik kettőt ért utol a végzet, illetve még egyet, de a legsokkolóbb hírek még hátra vannak. Úgy tűnik, hogy a CBS csatorna nem folytatja tovább sem a Szellemekkel suttogót (Ghost Whisperer), sem a Gyilkos…..
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
A hülye suzukis 2010.05.15 22:05:56
@kis csibe: Akikről te írsz, azoktól végleg el kell venni a jogsit, mert nem alkalmasak az együttműködő közlekedésre. Lehet, hogy a technikát tudják kezelni, lehet hogy kurva sok pénzük van, de ön és közveszélyesek. Az útra csak az menjen ki, aki tisztában van azzal, hogy kiváló képességekkel rendelkező és éppen hogy csak valahogy vezetni képes emberek egymásra vannak utalva, egymást segíteni kötelesek, egymás és önmaguk biztonságára elsőrendűen ügyelnie kell. Aki ezt nem veszi figyelembe, az potenciális gyilkos.
A hülye suzukis 2010.05.15 22:26:03
@"autónepper": No, akkor amikor egymás mögött jó szorosan haladó kamionokat előzők a nullán 110-el, akkor hova is kellene félreugranom a barom elöl? Ha 80-al mennék belül, azt is el kellene viselnie. A 110 nem kötelező minimum, hanem megengedett legnagyobb! Ha én látható ok nélkül lassabban haladok, mint a megengedett, nem biztos, hogy szabálytalan is. De ha mégis, legfeljebb csak indokolatlan akadályozás. A tolás viszont már szándékos veszélyeztetés, bűncselekmény.
A hülye suzukis 2010.05.16 17:18:08
@trefly: Nem látom melyik beírásomra adod ezt a választ, de én együttműködően szeretek vezetni. Ha tudok, kitérek a szabálytalan gyorshajtók elöl, de a fentebb írt esetekben biztonságosan nem lehetett megtenni.
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
A hülye suzukis 2010.04.24 11:02:11
@rendőr007: sokat mondó nevű barátom, a származásnak, vallásnak mi köze van ehhez?
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
A hülye suzukis 2010.04.09 08:37:10
@Forest: Nem, ő tanulta, tanulja a televíziózást. Még zöld, de ha beérik jó tévés lehet.
A hülye suzukis 2010.04.09 08:40:38
@lamont: Az utolsó jónak mondható köztévés időszakot én Horváth János féle MTV2 néhány hónapot tartom.
A hülye suzukis 2010.04.09 09:01:55
@marcika83: Egyet is értenék veled. Arra is emlékszem, hogy a TV2 és az RTL is nem teljesen tiszta körülmények között nyert. De az biztos, hogy akinek módjában van őket kilőni, nem a te érdekedben tenné.
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..
A hülye suzukis 2009.12.07 10:59:34
@newtehen: Kedves noname!
A lehet, meg a biztonságosan lehet az két külön dolog. A kerepesi úton éccaka 240-el menni lehet, tered is van hozzá, de veszélyes nem csak tilos.
Bármennyire is fáj, nem térhetek ki előled úgy, hogy bevágok a másik elé, akkor sem, ha ezt te megteszed.

Sima közúton is látok sok olyan barmot, aki „ollóba megy”, de ezt ügy nem kell kötelezőnek vennem?
A hülye suzukis 2009.12.07 11:28:12
@newtehen: Mondom, nem tudsz szöveget értelmezni. Az, hogy a másiknak kétszeri bevágással sikerült, (azaz kétszer súlyosan megsértette a KRESZT-t), nem ok arra, hogy magam is veszélyeztessem mások és saját biztonságomat.
Te itt most arról írsz, amikor a mögöttem jövő laposan, a külső sávban haladó elé kellő távolságot tartva ki tud húzódni, mellettem kellő sebességkülönbséggel el tud haladni, majd elém laposan, előttem biztonságos távolságot tartva vissza tud térni a belső sávba.

Pici segítség: 110-nél 1 mp alatt 33,33 métert tesz meg az autó.
A hülye suzukis 2009.12.07 11:35:18
@A hülye suzukis: Kimaradt egy mondat:
Te itt most...belső sávban. Ez esetben valóban el kell engednem, de nem is írtam mást.
Raves kollégája könnyen az árokparton végezhette volna cafatokra szakadva, ha nem tudja úgy elrántani a kormányt a szembe jövő Audi elől, hogy csak a visszapillantóját viszi le. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen is feltűnt a száguldozónak is, de persze esze ágában nem volt megnézni,…..
A hülye suzukis 2009.11.18 21:36:17
@Pista bá:
A beíró nem azt állította, hogy ütközött őzzel, csak azt, hogy találkozott. Lehet, hogy őz báró az út széléről integetett neki, megemelve kalap... akarom mondani agancsát.
Persze lehet, hogy ő ütközést ért a találkozáson.
No kérem, hogy 90-ről mit lehet, mit nem, hogyan tudod így kijelenteni.
Ha az őz 527,234 méterre előttem jön ki az útra, akkor semmi gondunk. De bizony megteszi ő ezt 1 méterről is.
A tilosban, szabálytalanul parkolás annyira általános jelenség, hogy nálunk is csak az egészen speciális esetek szoktak helyet kapni, ellenkező esetben minden napra jutna ilyen posztból öt-tíz. József viszont olyan levelet kerekített a lenti fénykép kapcsán, hogy azt érdemesnek…..
Két hete útjára indítottuk a zsarucar.hu autóvadász Vezda László taktikai csapásmérő sorozatát a sokak számára evidens témával foglalkozó első résszel, most eljött a következő szösszenet ideje. Ezúttal az UV jelölés kerül terítékre, mint hatékony elrettentő eszköz az…..
A hülye suzukis 2009.10.14 12:40:25
@Forest: Igen, és hogy eme cimke ne értéktelenedjen el, kizárólag csak a gravírozott autóhoz adnak ilyent. Kamu cimke nincs.
Balázsnak ezúton is boldog születésnapot kívánunk, annak meg külön örülünk, hogy a temetkezési vállalkozók egy darabig még nem gazdagodnak rajta. 2009. március 28-án, (ami egyébként pont a 20. születésnapom, lett majd a halálom dátuma is) a képen látható furgon vezetője…..
Ismét egy olyan témához érkeztünk, ami nagy vitákra adhat okot, hiszen Gáborban is ott a gyanú, hogy az általa támasztott két verzión túl egy harmadik lehet a helyes megoldás. Kinek van igaza és miért? Legelőször Budapesten a Nádasdy és a Vas Gereben utca kereszteződésében…..
A hülye suzukis 2009.03.31 23:08:01
A hülye suzukis 2009.03.31 23:27:14
@szmeby: Amit nem érzel fairnek, azt én sem. De én csak azt próbáltam kihámozni, mi következik a szabályokból. Általánosságban. Úgy éreztem, érzem, hogy az alap bejegyzés is inkább elvi jellegű, a konkrét eset inkább csak kiindulási alap. Megtévesztő magatartás tilos és veszélyes.
Nekem az oktató mindig azt mondta, ha csinálok valamit, azt határozottan tegyem. Ha nem csinálok semmit, akkor határozottan ne tegyek semmit.
A hülye suzukis 2009.03.31 23:29:52
@alte trottel: De igen. A törvény nem ismerete nem mentesít. Le leszek hurrogva, mert nem tudok linket adni, de a pontos helyett sem megjelölni, de valamelyik rendelet tartalmazza, hogy a KRESZ hivatalos magyarázata „egyenértékű” a rendelettel.