Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fira

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Fira 2010.06.01 14:56:19
@Gunther: Egy himbálózó hajóra hogyan is lehetne egyszerre több embert ledobni? Szerintem örültek, hogy az az egy helikopter képes volt ott maradni, amíg lecsúsztak a katonák a fedélzetre.
A motorcsónak túl kalózos lett volna. :D
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..
Azt tudtuk, hogy budapesti szocik lendületből folytatják a kampányt, de azon mi is meglepődtünk, milyen gyorsan eldördült a startpisztoly a választások után. Eljött május elseje és Horváth Csaba, budapesti főpolgármester-jelölt elmondta végre mi a jó híre. Ingyen…..
Fira 2010.05.02 10:15:45
Varánusz Pornót az iskolákba 2010.04.25 08:00:00
Nem gondoltam, hogy a német visszafogott konzervatív légkörben fog először fölmerülni, vigyék be a pornót az iskolákba. Latin, szexistennek kikiáltott népektől inkább várná az ember, hogy a prüdériát levetkőzve szembe mernek nézni a mai kor szabadosságával, iskolai…..
Az alábbi dokumentumfilm készítőitől már bemutattunk egy kisfilmet, mely a nácik által beszennyezett ősi magyar jelképek eredetéről szólt. Megtudhattuk, hogy a hosszú évszázadokon keresztül a magyarság szimbólumának számító Árpádsávos zászlóra hogyan tapadt rá a náci…..
Egyre több szocialista politikus igyekszik meghódítani a világhálót… Éppen ezért, kigyűjtöttük a 10 legjobb szocialista egyéni jelölt kampányfilmjét Youtuberól, hogy megrendezzük Magyarország első internetes szoci kampányfilm fesztiválját.  A Piroslap által…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
A krav-magások frissen indult blogjáról kértük el ezt a hiánypótló posztot, úgy gondoltuk, mindenképp jobb, ha egy szakértő írását közöljük, mintha mi magunk okoskodnánk össze mindenfélét. A szerző Pintér Márton, G5 fokozatú krav-maga-oktató, amellett jogász. A poszt…..
Fira 2010.02.09 08:24:23
@bubastis2: A kommentedben benne van a válasz. Illegális.
Igazi vihar söpör át az országon, a légmozgás ereje épületeket dönt le, a háztetők repkednek, mint a fecskék az égen, fákat csavar ki, autókat borít fel, a Balaton vizét úgy felkorbácsolja, hogy a parti településeken cunamiriadót léptettek érvénybe. De ezt nem…..
Fira 2009.06.30 16:39:54
@atomrebel: Horák Nóri gyilkosa.
Tamás, köszönöm. Egy napja dédelgetem ezt a kis szörnyszülöttet, akit levélben küldtél, és bármikor ránézek, kiver a víz, a hátam borsódzik és megrándul az arcom. Ezért érdemes volt folytatni, ez igazi, minőségi szemétség! A szemöldök egyszerűen utolérhetetlen! A…..
Fira 2009.06.24 08:17:10
Szubjektív dolog nyilván, de nekem a Zöld Péter volt a favoritom a Millenárison. Van nagyobb, korszerűbb és izgalmasabb játszótér is, de olyan, amelyik egyszerre lenne karakteres, egyedi és közben baromi jól játszható, sehol sincsen. Most már a Millenárison sem. (Aki nem…..
A point-n-click műfaj szerelmesei jól fognak szórakozni a Tower Core című remekkel. Adva vagyon a nemtomhanyadik évszázadezred és biza jönnek a fránya idegenek, hogy elfoglalják a Földet. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy szem asztal méretű űrhajóval ezt hogyan kívánták kivitelezni,…..
Amióta internet van, semmi sem marad rejtve. Már rettegek, hogy én mikor kerülök sorra. Hétvégi "sokkoló felvételünk" egy szerbiai szakközépből érkezett. A kémia jeggyel nem éppen elégedett nebuló előbb csak elvenné a naplót a tanárnőtől, majd földre küldi,…..
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Kellően beteg vagy? Esetleg csak szimplán szereted a szusit? Az utóbbi idők egyik legvéresebb filmje itt a blogon. Megszakítás nélkül. (Elvileg.)..
Fira 2009.06.01 20:13:43
Amikor nyolcadikban megszereztem a Bíborvörös dolgozószobát, már olvastam korábban is detektívregényeket. Sherlock Holmes mégis lenyűgözött, és olyan akartam lenni mint ő. A Scene of the Crime visszarepített ebbe a korszakomba, és végre én is igazán jót nyomozhattam. A játék…..
Régen volt már rendes stratégiai játék a blogon. A Hex Empire se tegnapi darab, de itt eddig nem találkoztam vele. A hatszögekre osztott pályán különböző, valós nevű városok találhatóak (sajnos magyarral nem találkoztam). Kétféle van belőlük: a kikötővárosokon keresztül…..
Fira 2009.05.17 18:40:25
  Védelmi pénzt követeltek egy tizenkét éves gyerektől idősebb iskolatársai. A fiú a szüleinek sem mert szólni félelmében arról, hogy hárman megfenyegették az utcán, hogy fizetnie kell, különben elverik. A rendőrség még aznap elfogta a zsarolókat, akik azzal védekeztek:…..
  Az MDF-ben az a zseniális, hogy több mint két évtizede történt megalakulása óta lényegében folyamatosan válik, bomlik, oszlik, szakad, ennek ellenére még mindig létezik, sőt még plakátokra is van pénze. Most éppen Hock Zoltán és Katona Kálmán lázadtak fel, mert…..
A 19 éves Daniel Rothero-t kilenc hónap börtönbüntetésre ítéltek, amiért részese volt a csoportosan elkövetett rongálásnak, melynek eredménye 100 000 angol font kár volt a surrey-i, hampshire-i, berkshire-i, dorseti, buckinghamshire-i, és dél-londoni vasútvonalakon 2006 januárja,…..
  Egy egész konténernyi, 15 ezer éles lőszert loptak el az éjjel egy tehervagonból a Ferencvárosi pályaudvaron. A HírTV információi szerint két géppisztolyos őr vigyázott a szállítmányra, a szerelvénynek meg sem szabadott volna állnia a célállomásig.  Lehet aggódni,…..
Fira 2009.05.07 15:20:56
 Declan Ganley üzenete megérkezett Magyarországra. Nem valószínű, hogy a hír megrengeti az elitet, de a konspirációs iparnak hétvégi betevő lehet: említett úr ugyanis a Libertas Movement alapítója és vezetője, mely szervezet anno sikerrel győzte meg az ír választók…..
Fira 2009.04.25 13:26:02
@Úlfhéðinn: Hát a zsiffineké.