Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank Black (törölt)

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első videónk a folytatás trailere, azt hiszem az Imperium Galactica első részének intrója köszön vissza. A mester itt már öreg, de a kezeit még mindig bámulatosan használja. Második videónkban az első részhez térünk vissza! A jedik gyakorolnak! Konkrétan amikor a sziklákat…..
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..
1984. Orwell híres regénye szépen belopódzik a mindennapjainkba. Lehallgathatják a telefonjainkat, megnézhetik az e-mailjeinket, megfigyelhetik az életünket. Bármilyen szinten. A megfigyelés pedig nem csak úgy, szórakozás szerűen történik, hanem annak oka van. Az ok pedig nem mást,…..
Van a Magyar Nemzeti Banknak egy helyre kis honlapja, biztos sok érdekesség van rajta, de többek között lekérhetőek a devizaárfolyamok napi bontásban. Ha valaki ég a kíváncsiságtól, hogy megtudja, vajon mennyiért tud mongol tugrikot vásárolni, mielőtt kivándorol Mongóliába…..
Bigyóblog Aranyozott Sony Ericsson 2007.11.26 11:10:00
Mindig is divat volt a népszerű kütyükből aranyozott változatot készíteni. Karácsony előtt azonban megszaporodnak az aranymobilok, aranypendrive-ok, aranylaptopok. A Sony Ericsson W880i-t 18 karátos arannyal vonták be. Emellett megtartotta összes funkcióját: 3G, 1,8 inches kijelző, 2…..
A TV2-höz is begyűrűzött a sztrájk (nem a vasutas, a másik) Persze ezt a tegnap reggeli Blikk-címlap láttán már lehetett sejteni, hiszen a saját unokáját megerőszakoló nagyapa mellett ott virított a Sorozatgyilkosok! cím is, öles betűkkel hirdetve, mennyire rohadék ez az…..
  Tegnap valami elszakadt, valami végleg lezárult. Eltűnt egy műsor, amiért a gondolkodó ember is bekapcsolta néha a rádiót.Lehetett a műsort fikázni, lehetett benne hibát találni, és lehetett kivetni valót találni Puzsér Róbert stílusán. Egy dolog azonban biztos, hogy a…..
Sztrájkolnak, nem írnak, mi meg idegeskedünk, mert egyre kézzelfoghatóbb lesz az a félelmünk, hogy az idén már nem kapunk 24-et, normális Lost évadot vagy Szökést, és ez így szar. A magyar tévéket egyelőre az események még nem érintik, de begyűrűzik majd ide is a dolog,…..
comment:com Mindenki szív 2007.11.08 12:00:00
Kezd kissé elfajulni a sztrájkhelyzet, mert ugye addig az ember nagyon szívesen támogatja az írókat, míg a táblás felvonulás pont nem az ő kedvenc sorozatát tossza alaposan ánuszba. A legbékésebb sorozatrajongó is gigakiharapó ügynökké alakul azon nyomban, ha megtudja, hogy a…..
Alig egy nap telt el a drága sztrájk óta, de a mutyi és a kavarás már megkezdődött a menetjegyek terén... Sztrájkolni tudni kell, vagy legalábbis sztrájkot szervezni. A következő történet velem esett meg tegnapi nap folyamán. (2007. november 7.-én.). Budapesti lakos vagyok.…..
Hétfőn megint újat láttam, abszurdisztánban ilyet is lehet. Van ugye az Egészségügyi Minisztérium, aminek van egy parkolója, gondolom ezeket minden év eleje előtt kiosztják, ha jók az értesüléseim, akkor a dolgozók egy része választhat, hogy parkol vagy bérletet kér. A magyar…..
Tisztában vagyok azzal, hogy az iPhone (vagy újabban: az iPod Touch) hájp közepén kicsit felemás, avittas dolog egy klasszikus iPodról írni, mégha a legfrissebb iPod-termékről beszélünk is. Magyarországon még nem lehet kapni (de már lehet) az új iPod Classic-ot, de az USA-ban már…..
comment:com Onedin család 2007.09.12 11:04:00
Lássuk egy ízig-vérig angol sorozat, ízig-vérig arisztokratikus főcímét. Kosztümök, hajók, bozontos pofaszakállak és kereskedelem, és kapitalizmus mindhalálig. '71-80-ig futott, vagyis kőkemény 9 éven át élvezhették az angol nézők az Onedin család nyolc szériáját.…..
Átkozott hülye vagyok, ritkán nézem a rádióműsort. Múlt vasárnap így jól lecsúsztam az első magyar, női szexualitásról szóló antológia felolvasóestjéről. De ma semmiképpen nem mulasztom el a szépirodalmi közéletben nagy vihart kavart Éjszakai állatkert című gyűjtemény…..
Az alábbi ügy jogilag egyértelműnek tűnik, és elég bizarr. Azért éerdemes eltőnődni, hogy egy szomszédlátó kamera elhelyezése csupán birtokháborításnak minősül, vagy egyébb visszaélés is megállapítható. Ugyanis az nem derül ki, hogy a szomszéd felhasználja-e a…..
Andrást önjelölt vállalkozásfeljesztők zaklatják lassan fél éve, úgyhogy most Önök szavazhatják meg bekiabálással, hogy mit csináljon velük: Az alábbi helyzetre keresnék jó megoldási javaslatot. Egy kisvállalkozás nevében írok. Lassan fél éve, hogy heti rendszerességgel…..
Frank Black (törölt) 2007.08.13 12:57:37
Klári mamát egyetlen ismerőse nem mondta volna autóbuzinak. Tökéletes úrinő volt. Tudják, az a típus, aki a harmincas években kabrió Adlerrel járt Chamonix-ba síelni, délutánonként ismerősökkel teniszezett a família Bimbó úti salakpályáján, és hatalmas családi villában…..
comment:com Hová lett Homer? 2007.08.03 13:33:00
Nem a Viasat cseszett ki a rajongókkal, hanem a sors, és a szerződések. A csatorna tájékoztatása  szerint azért nem volt Simpsons epizód a héten, mert az eredeti sugárzás után csak bizonyos idő elteltével kapjuk meg a mesterkópiát. A Viasat mindent megpróbált a…..
Balatoni tréninghétvégén jártunk a srácokkal. Először jó alkalomnak tűnhet a pihenésre egy ilyen tréninghétvége, gondoltuk majd dőzsölünk a cég pénzén és süttetjük a sörhast. Valójában azonban ez a buli arról szól, hogy egy régi szot üdülőbe zsuppolnak egy csomó…..
(Vigyázat, erősen szubjektív hangvételű cikk következik!)E sorok írója imádja az autókat, a kicsiket és nagyokat, a pirosakat és ezüstszínűeket, anégy, három, sőt még a kétkerekűeket is. Van azonban két kategória,amellyel a világból kilehetne kergetni: ezek a…..