Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinabajusz

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha magyar vagy, "olyan nyelven beszélsz, olyan rugóra jár az agyad, olyan észjárás igazságai és törvényei szerint rendezed be az életed immár ezer éve ugyanazon a helyen, amely csak ránk jellemző" - mondta nemrég a Fősámán maga. Ha meg francia, wales-i (Cymry), portugál, szász.... -- tehetjük hozzá…..
Pinabajusz 2018.09.03 16:27:55
@Attilajukkaja: A numerus clausus pozitiv diszkriminacios torveny volt. Persze volt, akiket negativan erintett, De ez olyan mint a noi, cigany vagy a neger kvota.

Egyebkent jo lenne mar ha a zsidok tullepnenek mar ezen is, meg a holokauszton is. Nekunk is mindig azt ugatjat, hogy lepjunk tul Trianonon.
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
Pinabajusz 2017.11.08 20:35:26
@Colonel H. Stinkmeaner: Hat persze. Ha a "szereposzto", "direktor ur", "muveszeti igazgato" stb. homar, akkor azoknak van eselyuk, akik bevallaljak.

Ha meg alapbol buzi az illeto, akkor win-win szituacio.
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
A volt amerikai elnök alaposan kiélvezte az életet, mióta januárban kiköltözött a Fehér Házból. Jórészt pihent (ez mondjuk nyolc ilyen év után érthető), de a hírek szerint már elkezdett dolgozni a könyvén is. Végigpörgetjük a volt elnök első félévét...
Ha Magyarországon gondot jelent a pedagógusok pályaelhagyása, akkor nem sokkal jobb a helyzet Angliában sem, ahol egy friss jelentés szerint a 2010-ben pályakezdő tanárok egyharmada öt évvel később már a tantermek közelében sem volt...
Pinabajusz 2017.07.03 21:22:56
@steery: Pontosan. Vagy rajon, hogy ezt a penzt massal is jobb hatekonysaggal is meg lehet keresni, meg az is lehet, hogy tele van kulturalatlan bevandorlo csapattal es nem hianyzik, ha a valos tudast osztalyozva Mohamed csaladja levagja a fejet.
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
JogÁsz Én csak idézek 2016.08.22 20:18:08
„A Magyar Érdemrend a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál.” ( 2011. évi CCII. törvény) Kép: 444.hu „Bárki, aki ebben az…..
Pinabajusz 2016.08.23 21:33:32
@Tibor Zöld: En olyan budai kornyeken lakom, ahol ciganyt (szerencsere) csak lomtalanitas idejen latni par napra. Ugyanakkor eletem elso ket evtizedet egy kozepesen fertozott cigany kornyeken eltem le. Orulok, hogy nincsenek a kornyeken, ugyhogy en kivetelt erosito budai vagyok :)
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
Pinabajusz 2014.08.10 09:21:46
@chepunk: Irod "A nemzet érdeke az, hogy legyen független, főképp a politikusoktól, sajtó aki bizony kiteregti a politikus urak szennyesét, hogy megismerjük őket!"

Szerinted ezt melyik utotte meg ezeket a kriteriumokat?

Szerintem meg pont nem baj, hogy van lakaj sajto, meg zsido sajto, meg naci sajto stb. Az sem baj, ha ezt nem titkoljak. A baj az, hogy vannak akik magukat fuggetlennek mondjak, holott pl. a zsido sajtonak elkotelezettek. Lasd pl. az index, nepszabadsag, origo, hvg.
Pinabajusz 2014.08.10 09:22:56
@Intruder71: Bocs, nem vagyok naprakesz, nem nezem ezeket a csatornakat, csak arra a par masodperce, amig a TV-n keresztul lapozok.
A régi hirdetésekben mai szemmel rengeteg furcsaságra bukkanhatunk. Az akkori erkölcsök, vagy társadalmi normák szerint nem számított elítélendőnek egy népcsoport, vagy akár a nők lealacsonyítása sem. A sztereotípiák és eltérő viselkedésmódok is adtak ötletet már a reklámok készítőinek. De ezen…..
Pinabajusz 2014.08.02 10:31:39
A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. A kirekesztés a kisebbségek, a társadalom egyes csoportjainak emberi minőségét kérdőjelezi meg azzal, hogy nem tekinti őket másokkal egyenlőnek.…..
Mint az Index is megírta, egy fővárosi házibuliban egy 18 és egy 19 éves fiú a gyanú szerint megerőszakolt egy 15 éves lányt, aki részegen képtelen volt védekezni. Tanulságos ügy szülőnek is, gyereknek is. És újságírónak is, legalábbis Droppa Gergelynek, a Blikk…..
Egy olvasóm keresett fel azzal a témajavaslattal, hogy vajon mi várja azokat, akik hazatérnének külföldi munkavállalásukból. Ezernyi kérdés merülhet fel a visszatérőkben, ezekből próbálok néhányat megválaszolni a visszatérő álláskeresők szempontjából.   1. Előny-e…..
Hamarosan véget érhet a céges telefonok és laptopok kora. A vállalatok közel kétötöde kíván felhagyni azzal a gyakorlattal, hogy céges infokommunikációs eszközökkel látja el alkalmazottait – derül ki a Gartner piackutató cég globális felméréséből. Eszerint a válaszadók…..
Pinabajusz 2013.05.09 22:53:07
@johevi: Mar ha van akit erdekel egy kozepes cegnel, hogy mennyi a telszamla. Mint irtam, az egyik projektemen bevittem a telefonom. Rosszabb csomagom lett, mint amit elotte maganemberkent egyszem elofizetesert megkaptam. Most a cegnek van otven koruli elofizetese, netto 13 forintos percdijert. Mint Pina Bajusz bemegyek a vodafonhoz es 13 990-ert kotok egy szerzodest amivel korlatlan beszelgetek meg van egy 2 GB-os mobilinternet csomag. Most ezzel is ekorul vagyok, de vannak emberek akiknek boven 20 e felett a szamlajuk.
ADrenalin IQ aktivált QR-kód 2013.05.08 13:28:48
Izraelben a rangos egyetemi karokra csak rendkívüli tudással és kimagasló pontszámokkal lehet felvételt nyerni. A TBWA az "első felvételi rostához" okos játékot készített: egy hiányos QR-kóddal ellátott képeslapot, rajta néhány furfangos tesztkérdéssel. Minden helyes válaszhoz…..
Érdemes a jövő társadalmi tudatformáló eszközeként vizionálni a Facebookot (jelenleg), illetve a jövő közösségi kommunikációs csatornáit, melyek (egyelőre) mindenfajta cenzúra nélküli véleménycserére alkalmasak, és betöltik azt a szerepet, amelyiket az elmúlt 30 évben a híradó és a tévé. A jövőben a…..
Novák Előd és a Kuruc.info című neonáci portál szoros kapcsolatára mutat rá egy levélíró szerint az a mail, amit szerkesztőségünkbe juttatott el. A levél Novák Előd jobbikos képviselőnek íródott, és a magyar szélsőjobbról és a Jobbikról filmet készítő riporter…..
Pinabajusz 2013.02.11 23:49:17
Turistabusz és vonat helyett Ferrarival szállítja utasait egy olasz cég Itáliában. Ha valaki nem szeretné a sofőrre bízni magát, akár maga is a volán mögé ülhet – természetesen csak egy képzett szakember felügyelete mellett. Nem kell feltétlenül Ferrarit venni vagy bérelni,…..
Na. Hát ha engem valamivel jól fel lehet pipásítani, akkor az a zsidózás, cigányozás, buzizás.... És nem azért tudok feldühödni, mert személyesen érintett vagyok (bár az első kettőről ki tudja, a családfámat csak üknagymamáig tudom visszavezetni), hanem mert a butaság az, ami…..
A minapában tízmillió forintra perelte be a közmédia vízfeje, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Balavány Györgyöt, a hvg.hu szerzőjét, amiért azt találta leírni, hogy a közmédia az adófizetők pénzén hazudik az adófizetőknek. Mármost ebbe itt és…..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..