Regisztráció Blogot indítok
Adatok
russia91

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hannover Scorpions kapusa lesz Szuper Levente. A válogatott hokis sajtótájékoztatón ismertette szerződésének hátterét. Új csapata a német profibajnokságban, a DEL-ben a második helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszás elődöntőjében elbukott a DEG Metro Starsszal szemben.…..
Egy héttel ezelőttre ígért választ Török Ottó NUSI-főigazgató a Gyakorló Jégcsarnokkal kapcsolatos hokis kérdésekre. A válasz nem érkezett meg, ezért a 7 sajtóközleményt adott ki. Az eltelt időszakot nem töltötte tétlenül a másik fél sem, Török Ottó két komoly…..
russia91 2009.06.24 16:37:51
@1116001: Morgolódjanak. Hol a magyar kerékpár a világon?????????? Eddig mi morgolódtunk
A nyugati konferenciadöntő ötödik meccsén a Detroit hosszabbításban legyőzte a Chicagót, így 4-1-gyel megnyerte a párharcot. Szombattól Stanley-kupa-döntőznek. Hiába lőtt a két csapat több mint ötvenet kapura, csak a 47. percben született meg a találkozó első gólja.…..
russia91 2009.05.28 23:31:53
Mióta megalakult a KHL, a legjobb svéd klubok úgy érzik, két tűz közé kerültek. Bár élvonaluk csapatai a világ legnagyobb értékű televíziós szerződései miatt a nagy bevételt hozó klubok közé tartoznak, úgy érzik, a KHL-lel és az NHL-lel nem tudnak versenyezni.Ugyan az…..
russia91 2009.05.28 19:06:11
russia91 2009.05.28 19:07:27
russia91 2009.05.28 23:24:37
@kerusz: Hát, ki tudja?

"350 ezer dollárt költöttünk a vb-rendezési kampányra, de biztos, hogy megérte" – nyilatkozta az Interfaksz-Zapad hírügynökségnek Vlagyimir Naumov. A fehérorosz jégkorongszövetség elnöke azt mondta, ha félmillióra lett volna szükségük, azt is előteremtette…..
russia91 2009.05.21 15:25:13
@Rock me Amadeus: Ja, Vlagyimir hotelszobájába lányok keretében :)

Az szdsz kinyalhatja. Mit tettek valaha is a sportért. Bipsik. Pókerben amúgy jók
Pat Cortina szerződése a magyar válogatott A csoportos szereplésének végeztével lejárt. A szakvezető szerda este hazánkba érkezett, csütörtökön a szövetség elnöksége előtt beszámolót és értékelést tart az elmúlt év eseményeiről. Este a válogatott évzáró bankettjén…..
russia91 2009.05.21 15:00:51
@holabda: Jellemtelen a Cortina? És akkor mi van. A csoportban játszottunk egy kicsit. Ha úgy tetszik jellemtelenül.

Amúgy Te honnan tudod, hogy a Budai milyen formában volt és van? Ott voltál a jégen minden edzésen?

Ha olyan bitang jó kapus lett volna, akkor védett volna.

...de azért segítek: Ha Ő védi végig az vb-t akkor se lett volna nagyobb esélyünk a benntmaradásra mint így.
Kupát neveznek el Ilja Kovalcsukról, a svájci világbajnokság legértékesebb játékosáról szülőföldjén, Tver megyében. Nem ez az egyetlen elismerés, amelyet mostanában kap az Atlanta 26 éves támadója – és megérdemli mindet. Orosz játékos soha nem volt MVP a vb-ken,…..
russia91 2009.05.13 12:27:41
Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk,…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..
russia91 2009.05.04 01:12:23
@cundala: VELED NAGY BAJ VAN FEJBEN. Ennyi.
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..
russia91 2009.05.01 23:11:37
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
russia91 2009.04.29 00:50:49
@Elar: Hát ez az. Gyönyörű a fejlődés de vajon a fiatalok lesznek hasonló szinten????? Páran ebből a keretből már nem tinik és hát nem lesznek gyorsabbak.

@garizim: A Népszabi meg bekaphatja. Annyi közük van a sporthoz mint nekem a hajócsavarmeghajtógenerátorhoz és soha semmiféle tartás nem lesz az újságíróikban.

HAJRÁ MAGYAROK! NEHÉZ LESZ DE MEGVALÓSÍTHATÓ. Komoly felkészülési tornán vettünk részt az elmúlt pár napban és minden adott a három vesztes meccs után kétszer diadalmaskodni! HAJRÁÁÁÁÁÁÁ
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
Az esélyesek simábbnál simább győzelmeit hozta az A csoportos vb második játéknapja, csak a lettek ijesztették meg kicsit az amerikaiakat, de az ő tündöklésük sem tartott tovább másfél harmadnál. Ma már igazi rangadók jönnek az A és a B csoportban. A C csoportban fél…..
russia91 2009.04.26 10:51:17
@Diewith: Azért ne őrülj meg!!!!!!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!
Hétfőn három órakor találkozott a válogatott keret, öttől megtartották az első edzést. A teljes edzői stáb befutott, Pat Cortina Németországból, Diego Scandella Svájcból. A stáb magyar edzőjével, Énekes Lajossal beszélgettünk az edzés után. A három franciaországi…..