Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fergeteg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jellemzően a kalandjaim nem mondtak le randit velem, valahogy mindig volt annyi kíváncsiság vagy vágy bennük, hogy akarták a találkozót. Jellemzően. Így nem igazán vagyok járatos a kifogásokban. Tavaly viszont volt szerencsém hallani a lemenni Győrbe-t. Ha akkor már ismertem volna a jelentését,…..
A Fásy Birodalom visszavág! A mulatós műfaj kopaszodó királya durva gyomrost vitt be a napokban a hazai médiaiparnak: a Nóta tévén indította újra az ATV-ről száműzött könnyűzenei celebgyárát, a Fásy Szupersztár Tehetségkutatót. A hétfőn és szerdán este 8-kor…..
Sírva fakadt Jamasina Tadasi csapatelnök, amikor szerdán bejelentette, a gyár kiszáll a Forma-1-ből.Bár Japánban megszokott az ilyesmi, szégyenérzete nem csoda: az istálló szűk tíz év alatt nagyjából hárommilliárd eurójába - 830 milliárd forintjába - került a…..
Tony Blair és a New Labour egykori főideológusa a klímapolitikáról írt könyvet, és az olajhozamcsúcs miatt aggódik...
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..