Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wirtha

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
wirtha 2010.04.23 21:33:22
@kolbászbableves: köszi!! pixeles, de sokkal jobb, mint a semmi :)
wirtha 2010.04.23 22:46:53
:(
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
A Deutsch Viktor hazajött Kínából. Azt mondta, ne basztassam, nem lát, olyan fáradt. Végigtárgyalta a nyaralást. Ryder-USA bőr motoroskesztyűk, meg tengerkék yPod-ok lepik el a megyét hamarosan, két irányba mozgó jog-gal. Én szóltam, motoros zenebuzik! De állítólag ránézett a…..
Tardai történetek Negyvennégy 2009.04.03 08:00:00
Elza kedden reggel megébredt és nem volt bekészítve mellé a dzsaja. Apró faszságon csúszott meg, mer' az Anti este a vonaton hagyta a farmerdzsekijét, annyit bújkált a kallerek elől, a belső zsebében a heti négy gével. Aznap este mondjuk a kallerpihenőben jamaikai est volt, de…..
Tardai történetek Negyvenkettő 2009.03.31 09:00:00
Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel. Az persze örült az ovációnak, sőt még az epiláló gépnek is, ami a fődíj volt, mert megoldódott a nővére…..