Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirby

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, csákány mindenkinek! Várjuk már nagyon, hogy újra szörfölhessünk az MGÁ-n, és hallgassuk, miket hord össze az a kerge süsügér, és újra lássuk régi barátainkat a Nagy Zátonyról, ugye? Halrajok hajnalán volt már, amikor moziba került Némó és Pizsi, a két különleges…..
Beköszöntött ma a nyár, ami nálunk mindig egy klasszikus sorozat megtekintésével jelent egyenlőt, ami nem más, mint a LOST. Egy olyan sorozat volt ez az életemben, ami tényleg egyfajta űrt hagyott maga után. Ilyen volt még talán a Jóbarátok, amit nem igazán tud pótolni semmi. De legalább azt meg…..
A Monaco Yacht Show-n mutatták be a Benetti legújabb csodáját, az 58 méteres Illusion V jachtot, aminek azóta már egy büszke (ámde nevét a nyilvánosság előtt titkoló) európai tulajdonosa van. A Green & Mingarelli által tervezett jachton már a kapitányi híd is igazán mély…..
Kirby 2014.12.01 22:24:50
@Chaoyang: Az biza. A vételár kicsengetésénél már csak a tankolások lehetnek fájdalmasabbak.
charivari Tina Turner 75 2014.11.27 23:11:32
Tina Turner november 26-án betöltötte a 75-öt és bár 2009-ben végleg visszavonult, még mindig a rock&roll egyik olyan nagyasszonya, akit tisztelni kell. Tisztelni és imádni. Mert Tina még most is elképesztően ott van, Svájcban él, nagyokat bulizik és tavaly hozzáment…..
Forrás az örök és kimeríthetetlen bulvárgenerátor, a Buzzfeed. Az első pár tök unalmas, mindenhol ismételt klisé, viszont ahogy haladunk előre, úgy jönnek a furcsább, még sehol nem hallott cuccok. Gyerünk, úgyse olvastad még sehol, hogy a szex oldja a taknyot a…..
Filmek a polcról Eredet (2010) 2014.09.17 08:30:00
A filmiparban van egy kiemelt státusz, amelyről minden rendező ábrándozik, de a legtöbbjük sose éri el. Ehhez általában több nagy sikeren át vezet az út, viszont, ha megszerzik, akkor bármit csinálhatnak, a stúdiók szinte kérdés nélkül zöld utat adnak a tervezett produkciónak. Christopher Nolan…..
Movie Tank Törés (2007) 2014.07.23 16:00:00
Anthony Hopkins nagy színész. Nem, nem a Soroljunk minél nyilvánvalóbb tényeket! című játékot játszom, csak egyszerűen próbálok fogódzót találni. Fogódzót, amibe kapaszkodhatok, és ami segít elhitetni velem, hogy nem volt teljesen hiábavaló az a 100 perc, amit Gregory Hoblit…..
Ahogy Duncan Jones karrierje beindult, az irigylésre méltó. Jó, persze azért kellett némi "szerencse" is, hogy olyan családba szülessen, ahol megvannak a lehetőségek (Duncan ugyanis David Bowie fia), de érdemes egy pillantást vetni arra a négy lépcsőfokra, amire rálépett:…..
A OnePlus One lesz az, hacsak nem előz be egy másik kínai csoda. A OnePlus márka első készüléke, a OnePlus One papíron szinte mindent tud, amit a nagyok, miközben olyan árcédulát ígérnek hozzá, hogy le sem merjük írni, talán a poszt végén, esetleg. A tavalyi év egyik…..
Kirby 2014.04.24 21:40:58
Kirby 2014.04.25 22:32:26
@vbn: Szerintem nem kezdjünk el egy iPhone vs. Android vitát. Peace!
Kirby 2014.04.30 00:03:40
@szati77: Egyetértek, sajnos valszeg így lesz.
Érdekes videó került fel a Dailymotionre, majd így persze a Youtube-ra is: egy 45 perces dokumentumfilm, amely a világ legforgalmasabb állomásáról, a Tokióban található Shinjukuról szól. Aki érti az angol nyelvet annak szerintem mindenképpen érdemes megtekinteni, ugyanis jól…..
21 éve Athénban, ezen napon történt a kosárlabda történetének egyik legértelmetlenebb balesete, amely során Boban Jankovics szerb kosaras a - Panionios görög csapat játékosaként - 5. személyi hibájára reagálva - ami kiállítást jelentett - belefejelt a kosár alatti tartóelembe. Azonnal lebénult a…..
A május 5-én visszatérő 24 minden idők legjobb tévés akciósorozata, ha pedig csak az első 4 évadot nézzük, akkor simán benne van az all-time top tízben. Az új évadban a fenti trailer alapján pedig minden benne lesz, amiért imádtuk Jack Bauer kalandjait, intrika, akció, suttogva…..
Kirby 2014.04.13 22:10:12
@gójgómitic: Szívemből szóltál, lehet fikázni egyes évadokat, de Jack miatt mindent szeretem. Pont.
Kirby 2014.04.13 22:13:53
@maydayray: :-DDD
Augusztus 9-én Heyang város Henan tartományában egy 11 éves lányt ütött el egy teljesen megrakott 40 tonnás teherautó. A balesetben a lány lába az egyik kerék alá szorult. Bár a helyzete súlyos volt, az emberek nagy meglepetésére nem sírt vagy kiabált, csak eligazította a haját…..
Bár kézenfekvőnek látszik, hogy az RTL Klub egyik zászlóshajóját egy tapasztalt műsorvezetőre bízza (Ördög Nóra szülési szabadságon van-lesz), és a csatorna fregoliemberét, a minden műsorban bevethető Sebestyén Balázst tegyék meg a hamarosan induló X-Fator házigazdájának,…..
Kirby 2013.03.29 15:26:13
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..
Kirby 2009.09.17 17:41:09
@tblv: egyetértek. Arról vitatkozni, hogy rock vs elektronikus zene, olyan mint a PC vs. Mac, vagy Nokia vs Ericsson viták és még sorolhatnám.
Jómagam is tuc-tuc párti vagyok, sajnálom, hogy nincs többé a verdában RiseFM, de hogy őszinte legyek, nekem nagyon bejön a .FM zenei repertoárja.
De egy rádiót senki sem tud utánozni véleményem szerint: a Deejay-t.