Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gab007

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetemistának lenni nem könnyű. Kiszakadsz az eddigi megszokott környezetedből egy ismeretlen világba. Új város, új emberek, új barátok. Az állami támogatott helyek csökkenésével egyre kevesebben tanulhatnak ingyen. A kollégium elviselhetetlen, az albérletek drágák. A diákmunka alig fizet. A pénz…..
A Fekete Péntek az USA-ból induló hülye mozgalom, amely - mint minden hülyeség - szép lassan elterjed a nagyvilágban. A karácsonyi nagybevásárlások kezdetét jelölő nap ott ez a Fekete Péntek, amely a Hálaadás napját követő péntekre esik, a "fogyasztás ünnepe". Ilyenkor mutogatják a tévében a sok…..
Magyarországon az abortuszok számának csökkenése örömre ad okot sokaknak. Orbán Viktor saját sikerének érzi, ami persze egy demográfiai folyamat eredménye. De föl kell tennünk a kérdést, az abortusz maga rossz dolog? Jó, ha csökken?..
Gab007 2016.11.16 15:03:47
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Baszki, te ilyen idiótán még szaporodsz is?
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
Gab007 2012.09.20 10:03:49
@Muad\\\'Dib: Dolgoztam telekomnál, rengeteg hőst láttam 'harcolni'. _Egy sem_ még egyszer _egy sem_ győzött. Sőt! Kb az ellenség összes stratégiáját/taktikáját ismerve egyszer jómagam is próbáltam megküzdeni ugyenezzel a multival. Hát hadd ne mondjam mi lett a vége..

Szóval nekiesni a banknak/államnak.. Khmm.. nem kimondottan nálam a hendikepp. Ez természetesen nem jelenti azt, hogyha összeállna egy olyan megalapozott, megtervezett és tényekkel alátámasztott stratégia, amivel racionális esély van a győzelembe, nem mennék bele.
De ilyen jelenleg nincs, szóval azt az energiát inkább a szarbólkimászásra fordítom.
Gab007 2012.09.20 10:08:48
@Muad\\\'Dib: Of course! De tudsz olyat? Mert eddig én jobbára csak kineknagyobbafarka versenyeket láttam, eltekintve egy-két egyéni sikerről, amelyek természetesen az én kondícióimra nem vonatkoznak.
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
Mára lassan mindenki közösségi hálózatokhoz értő marketinges lesz, és tutira tudja, hogyan kell egy-egy közösségi hálózatban marketingelni. Azért én feltennék egy nagyon provokatív kérdést mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a közösségi hálózatokat fogja reklámra…..
Mármint nem a műanyag, hanem a plasztikázott nők szépségversenye. (Bár lehet a kettő ugyanaz!) Október 9-én, a szervezők szerint a világon első alkalommal. Ugyan nem néztem utána, de egy cseppnyi kétségem sincs, hogy ilyesmit már lőttek az USA-ban párszor, képviselve és…..
Gab007 2009.07.31 12:37:07
@Prinzessin Erbsen: +1
Természetesen csak ésszel.
Ahogy a villogó aranyfogú, vagy a lilától zöldig tartó összes színben pompázó hajú emberektől hányok, ugyanígy tubusszájra és hőlégballonra fújt mellűeket sem tartom rendeltetésszerű használatának a plasztikai beavatkozásoknak.
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
 Kvantumszámítógép - kevés (hipotetikus) tudományos vívmányról írtak annyi érdekességet és hordtak össze annyi zöldséget, mint a kvantumszámítógépről. A valaha volt legnagyobb informatikai áttörés, avagy humbug, a modern alkimisták aranya? Mindenki derítse ki maga, itt…..
Mint előadó és mint vendég a mai délutánomat a Magyar Ergonómiai Társaság „Szoftver-ergonómia: Intelligens termékek és szoftverek használhatósága”című szakmai napján töltöttem. Az én előadásom a magyar weblapok típushibái 2009-ben címmel került be az…..
Elképzeltem azt a vállalati értekezletet, amikor egy újító lelkületű munkatárs előhozakodik egy olyan hirdetési rendszerrel, mint az AdWords lett: a hirdetések utáni fizetés kattintás alapú, de nem fix az ár, hanem a hirdetők licitálhatnak arra, és ráadásként minél…..
Gab007 2009.01.29 08:07:21
A poszt címét nem én adtam, hanem kopiészt a Fitta által küldött mail subjectjéből - de nem gondolom, hogy vitába kéne szállnom vele.Mindenki tudja, hogy a vállalkozók nagy része nem díjazza, ha kérsz számlát, ilyenkor elgondolkozhatsz, és kereshetsz másikat is, de mi van akkor…..
Kedves olvasóink, kommentelők, vendégposztolók, satöbbi!Ahogyan azt a kiskorú prostikat futtató egyszeri strici mondta az őt kihallgató erkölcsrendészetis nyomozónak: de felügyelő úr, maga is tudja, hogy nem lehet elég korán kezdeni!Régóta felvetődött egy olyan összejövetel…..
Az önkormányzat tervei szerint hamarosan beindul a „Fizikai életfeltételek javítása Pécs keleti városrészében” elnevezésű program. A legsürgősebb beavatkozásra a György-telepen van szükség.A György-telep a város leginkább leértékelt lakóterülete, ahol 40…..
Gab007 2009.01.07 17:47:15
@acel: Nem. 36m2 mindennel együtt. Egyrészt ingatlanokkal foglalkozok, másrészt 36m2-es másfeles lakásban nőttem fel.
Te jól tudod, a költő sose lódit:az igazat mondd, ne csak a valódit, József Attila sorai talán pont annyira igazak (sajnos), mint amennyire igazinak gondoljuk a reklámokat. Ennek oka a napi tapasztalatunk: annyira átbaszós reklámmal találkozunk, hogy már annak sem hiszünk, amelyik…..
Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat…..
A mai Bors hatodik oldalán találtuk az alábbi döbbenetes, drámai, lélegzetelállító, vérfagyasztó, horrorisztikus történetet a fiatal modellről, nem túlzunk, szinte nyárfalevélként reszketett a kezünk közt az újság, miközben fél szemmel faltuk a sztorit (a másik szemünket…..
Jól tudjuk, hogy a leszokás érdekében (legyen szó dohányzásról, drogról vagy akár alkoholról) a legjobb döntés az, ha felkeressük orvosunkat, hogy tőle kérjünk megfelelő segítséget. De emellett vannak más lehetőségek is. Lehet itt próbálkozni újévi fogadalmakkal vagy…..
Gab007 2008.01.19 17:18:27
Azoknak szól az alábbi történet, akik az elmúlt három évben sem figyeltek eléggé. A Homár-klub első szabálya... nem az, hogy nem beszélünk róla, hanemhogy mindig elolvasunk mindent, mielőtt fizetünk. TaZnak ez nem sikerült, úgyhogy 5000 forintjából csak 3388-at sikerült…..
Zsolt most megtanulta, hogyan bünteti a T-Com azt, aki még Rohanó Világunkban is esztelenül ragaszkodik a vonalas telefonhoz. Úgy, hogy ha az ügyfél tényleg akarja, akkor többszázezer forintért áshat maga árkot + nem változtathatja meg drága díjcsomagját + úgy kell fizetnie az…..
Gab007 2007.07.26 19:31:34
The Elf!

Sok esetben jó a gondolatmeneted, de abban nem, hogy miért nem válthat díjcsomagot.
Erről ugyanis egy OSS-nek nevezett 14 éves mobilszolgálatóknak kifejlesztett üzemviteli rendszer tehet, amin egyszerűen nem lehet számlázási módosításokat eszközölni folyamatban lévő műszaki munka esetén.
Zsolt!
Előszöris az ügyfélszolgálaton - zömében - értelmes, és jól képzett emberek dolgoznak.
Hívd fel őket, előtte azért fusd át ezt:
devai.hu/firka/?p=203
Kérd meg az ügyintézőt, hogy a műszaki területtel egyeztetve törölje vissza az áthelyezést, rögzítse a díjcsomagváltást, majd indítsa újra az áthelyezést, szintén a műszaki területtel együttműködve - így vissza tudják hozni abba az állapotba, ahol a díjcsomagváltás előtt volt.
Ha akadékoskodik az üi, higgadtan kérj felettest.
MedIQ Színtévesztő vagy? 2007.04.03 19:23:51
A férfiak 8%-a, míg a nők 0.2%-a színtévesztő. Ennek az az oka, hogy az X kromoszómán öröklődik a jelleg, amiből a férfiaknak csak egy van, így nincs lehetőség a másik X kromoszóma általi kompenzálásra. A színlátásért a szemben a csapok a felelősek, azokból is három…..