Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polonic

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amazon nyolc éve elindított felhő szolgáltatása az AWS (Amazon Web Services) körülbelül azóta áll magányos sziklaként, vetélytárs nélkül, amióta létezik. Amikor a Google 2010-ben elindította  saját felhőszolgáltatását, a legtöbben azt hitték, na majd most. Ehhez…..
Ebben a rovatban többnyire szép lányokat szoktunk bemutatni (na jó, egyszer volt Castle is, de az a nőnap volt). Mai üdvöskénk is volt szép valaha, amint azt dokumentálni fogjuk hamarosan, ám nem mondható, hogy az emberek a szépségéért szeretik jelenleg. Nicki Minaj, születési…..
Gál Tamástól kaptuk a következő e-mailt: „A minap nem is tudom hányadszor néztem meg az egyik kedvenc külföldi énekesnőm videoklipjét, amiben elég komolyan «reklámozzák» a WP-t. Egyből be is ugrott, hogy nálatok nemrég elindult a «Lányok az ablakban» részleg, gondoltam…..
Manapság divat adventolni (ezt a kifejezést nemrég tanultam), azaz az advent valamely hétvégéjén kimozdulni valahová, megnézni a feldíszített utcákat, sétálni a vásári forgatagban, forraltborozni. Magyarán egy kis kirándulás kapcsán előre beszívni a karácsonyi hangulatot,…..
WinMagazin Előny a referenciánál 2013.10.30 08:00:00
Egy évvel ezelőtt nagy dilemmában voltam. Még nem lehetett kapni, de már bemutatták a 8X-et, illetve a Lumia 820-920 párost. Én éppen telefonváltás előtt álltam, nem igazán volt kérdés, hogy haldokló WP7-es HTC-m utódja egy új WP8-as készülék lesz. Sokat rágtam magam, mert a…..
polonic 2013.10.31 21:16:43
Heni a világ legboldogabb embere lehetett akkor, amikor nem olyan rég megszületett a kisfia. Aztán rájött, hogy a teleparkolt járdákon lehetetlen babakocsival közlekedni, ami miatt az úttestre kényszerül. Ez pedig egyáltalán nem veszélytelen, elég csak elolvasni pár korábbi posztot…..
Úgy tűnik, ahogy melegszik az idő egyre inkább hülyülnek meg az emberek. Bár ez csak egy gyenge lábakon álló indok, hogy miért történik ennyi baleset, nem beszélve  a veszélyes majdnem helyzetekről. Gábor terhes feleségével az oldalán találkozott egy teherautóssal, aki…..
polonic 2009.05.27 09:34:08