Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gcsallo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
Rövid időn belül újra jelentkezett unclecooper, nem meglepő módon egy repülős félrefordítással:Ugyanazon csatorna, Discovery Science, csak másnap - június 24-én, talán: Ifjú titán kotnyeleskedik egy amerikai helikopter-hordozó hajón, ami kiképzési feladatot hajt végre,…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Legutóbb megismerkedtünk az angol nyelv kiejtésének múltbéli alakulásával, el­jutottunk időben az Újvilág benépesítéséig. Ez a történés új fejezetet nyitott az angol nyelv történetében,…..
gcsallo 2009.11.24 21:51:49
@windmill: Teljesen jol mondta akkor...
SCHOAL of fish, nem pedig school - bar nem tudom a school mikor kezdett elterjedni.

Engem is tobbszor kijavitottak mar (Angliaban elek, es buvarkodom, tehat temaba vag)

kcs
IdegenNyelvŐr Kanadai városok 2009.11.01 07:15:00
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Néhány hete átnéztük az Amerikai Egyesült Államok tagállamainak és nagyobb városainak kiejtését, most vessünk egy pillantást az északi szomszédjára is, Kanadára. Ahogy korábban is, itt is a…..
Van a kis hazugság, a nagy hazugság és a statisztika. Az állati ürülék jó ízű és jó nyalogatni. Több milliárd légy már csak tudja!  - számomra ismeretlen szerző   A statisztikák olyanok, mint a brit tudósok. Használhatatlanok. Bármiből bármit ki lehet olvasni…..
gcsallo 2009.11.08 23:34:26
:)
Egy gyors körkép a blogokon, avagy ki hogy írja el a „Halloween” szót – mellette linkek és statisztikák. A "sima" hibák   Heloween: 3 comment:com (2x), Mit történik Virággal erasmus útja alatt Linzben? Haloween: 62 Tomco játékbemutató, addlebrained,…..
Az Index-cikkek híresek arról, hogy tele vannak helyesírási hibákkal. Nem olyanokról beszélünk, amikor egy többszörösen összetett mondatban van egy logikátlanság, hanem az óriási bakikról, a soronkénti egy elírásról és a még nagyobb baromságokról (főleg a címekben). Most…..
gcsallo 2009.11.08 22:59:39
@gcsallo: ... hejjdepromotált bolgok miért ...

Csak megtalaltam en is :):):):)
Bikiniszezon Fizuért sportoltam! 2009.05.16 17:44:00
Húúú, totál kikészültem, most bírtam csak nagyjából összeszedni magam a tegnap este után. Nem kell irigyelni! Nem buli volt. Ugyanis az egyik barátnőm munkahelyére, úgy gondoltam beugrom pultoskodni, mert még nem csináltam, mert pörgős, és mert miért ne. Hát anyám! Ez aztán a…..
Ha mást már nem is tennék ki, akkor is félrefordításilag kiemelkedő napnak lehetne a mait nevezni, és ezt Gergőnek köszönhetjük:Az egyik kedvencem, amire sajnos pontos forrasmegjelolest nem tudok adni, mivel mar ezer eve tortent a Discovery musoran:Egy lathatatlansaggal foglalkozo…..
dFactor játék közben is gondol a blogra, köszönjük neki:A Mirror's Edge című játékban futottam bele az alábbi gyöngyszembe.Először nem értettem a problémát, mert azt néztem, hogy "street level access", mi ezzel a baj, ezt tényleg így mondják.Aki középfoknál jobban…..