Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Venza

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
Történelmi tapasztalat: minden diktátorban együtt munkál a túlzott magabiztosság, valamint a bizonytalanság, a félelem a hatalom elvesztésétől és annak következményeitől. Magyarország teljhatalmú ura ma egyszerre mutatja magát határozott, ereje teljében lévő győzőnek, s -…..
Venza 2012.05.22 23:15:35
@Putyilov gyári melós: Szóval ahol sokat költöznek ott kell a regisztráció? Akkor rendben van a dolog, a magyar társadalom legendásan nem mobil. Tehát nem kell regisztráció.
Venza 2012.05.22 23:17:55
@Rwindx: Mondjuk abban, hogy ha valaki két hónappal a választás előtt még nagy ívben sz*rt a politikára, de valamelyik okos politikus a választás előtt két nappal valamivel felhúzza, akkor elmenjen és szavazzon ellene. Ugyanis JOGA van ahhoz, hogy akkor döntsön a szavazatáról, amikor csak akar.
Venza 2012.05.22 23:38:25
@Putyilov gyári melós: Mert a remek amerikás magyar levélben leadott szavazatát a Magyar Posta fogja hozni. Ismerve a postát ki csodálkozna azon ha mondjuk néhány nemfideszes szavazatlevél eltűnne, vagy mondjuk átalakulna.
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
Az Orbán-kormány lassan kabarészámba menő gazdaságpolitikájának újabb remeke, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium számításai szerint az új diákhitel kilenc év múlva egy híján 900 milliárd forintos hiányt okoz majd a büdzsében. Nem először fordul elő, hogy előbb …..
Venza 2012.04.17 21:00:45
@Szobadísz: De ha valakinek lenne pénze kifizetni a tandíjat, de felveszi a diákhitelt és a meglévő pénzét államkötvénybe fekteti, akkor ez a helyzet. Nyilván ezért szerepel a posztban az a mondat, hogy megint a jómódúak járnak jól.
Venza 2012.04.17 21:00:46
@Szobadísz: De ha valakinek lenne pénze kifizetni a tandíjat, de felveszi a diákhitelt és a meglévő pénzét pedig államkötvénybe fekteti, akkor ez a helyzet. Nyilván ezért szerepel a posztban, hogy megint a jómódúak járnak jól.
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
 Magyarországon többek között azért nehéz a Fideszről normálisan írni, mert van egy rakás idióta, akik ezt ész nélkül mindenféle toposzok dobálásával, a legelemibb józan ész és logika szabályait felrúgva, fröcskölődve, hobbiszerűen csinálják. Két cikkben is…..
Venza 2010.10.27 22:05:11
@tevevanegypupu: Nem mondod, hogy ezért is a Gyurcsány a hibás? Sokat olvasgattad az együttműködési nyilatkozatot esetleg Fidesz-tag vagy?
Szőcs úr, a kultúráért felelős államtitkár szerintem a kormány leggyengébb láncszeme, fogalmunk sincs, hogy mit csinál, de össze-vissza beszél mindenféle hülyeséget (giccsadó, pornóadó, finnugor-elmélet és a genetika stb). Egy szép nagy portré az államtitkár úrról itt.…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Venza 2010.07.16 11:40:08
@Lasombra: Igen ám, csak most valahogy arról a pártról van szó amelyik azt hírdette hogy lehet más a politikai. Nem a tétel számít, hanem az hogy ők sem mások. 1 forintot se vegyenek el.
Venza 2010.07.16 11:32:20
@gauche caviar: Igen, de a céges költséget a cég a saját maga által megtermelt pénzből állja. A képviselői ebédet közpénzből fedezik, úgyhogy ne hasonlítsuk a céges ebédhez.
Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként fog bevonulni a történelembe, mint a kékcédulás választás.Egy antidemokratikus húzással megakadályozzák ugyanis a kisebb demokratikus pártok indulását, hogy bebetonozzák magukat a…..
Érvénytelen szavazat 2010 - Vote blank 2010 Áprilisban ismét országgyűlési választásokat tartanak magyarországon.    Szerintünk, ha elmész és akármelyik pártra szavazol, azzal áldásod adod a jelenlegi politikai elitre és az elmúlt 20 évre. nem mész el…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Venza 2009.09.14 17:33:32
@Igazi Trébics: és a kerékpárosnak a közlekedésben való részvételhez semmit sem kell tanulnia, nem kell belőle vizsgáznia. Valószínűleg ez látszik azon ahogy egy jelentős részük közlekedik. Jogaik vannak (bár lehet hogy mivel nem tanulták ezért nem tudnak róla?), csak a kötelességeiket felejtik el a legtöbbször.
Hozhatok egy csésze kávét, teát vagy ásványvizet? - a kérdés szinte minden komolyabb tárgyalás előtt elhangzik. Hogyan illik elfogadni? Miért kínálnak meg bennünket egyáltalán? Mi a protokoll a kávézás során? Néhány alapvető gondolat fekete vérünkről, s a…..
Venza 2009.08.09 21:00:08
@evp 5.5: Azért az általad lenézett dolgok sokat elárulnak egy ember felfogásáról, igényességéről. Gondolom te sem szívesen vennél autót egy strandpapucsos rövidnadrágos kereskedőtől.
autózz! Traffipax márpedig kell! 2009.08.09 12:29:00
Nevada korábban sokáig dolgozott baleseti helyszínelőként és sokmindent látott, amit valószínűleg egyikünk sem nagyon szeretne nap mint nap nézegetni. Érthető, hogy azon háborodott fel, hogy a halálos baleseteket okozó gyorshajtók helyett a kommentelők többsége a sebességmérő…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Pályakezdőként, friss diplomával az ember 80 ezer forintos nettó fizetésre számíthat. Elkeserítő...A pályakezdők viszontagságai akár több oldalt is megérnek, én csak a saját sztorimat mesélném el. A külkerre jártam és az utolsó félévben gyakorlati időt kellett töltenünk…..
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..
Venza 2009.05.20 11:01:08
@akakukk: szerinted hány munkahely biztosít időt, lehetőséget egy rövid zuhanyra munka közben? Főleg olyan helyen ahol öltönyben dolgoznak az emberek.
Ja és úgy egyszerű az irodában tartani az öltönyt ha csak egy van belőle, de általában az ember mindennap másik öltönyt használ.