Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenike

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rövid Doom-kitérő után folytatjuk a 2012-es évizéit, a legjobb keresőkifejezéseket követően jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos továbbra sincs időnk játékokkal foglalkozni napi 8+ órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk…..
Kenike 2013.01.09 23:21:35
@Sadist: Amikor fel kellett égetni a ganjaültetvényt és a FC3 amúgy eléggé közepes játékzenéje hirtelen átvált a Damien Marley&Skrillex - Make it bun them -re, hát ott sikítva élveztem el. :) Megvannak a maga hibái a játéknak, de eszetlenül hangulatos, gyönyörű és a sztori és a karakterek is nagyon rendben vannak. :)
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Játéktörténelmi esemény volt a napokban: a Grammy-díjakért felelős akadémia nyilvánosságra hozta az 55. Grammy-díj jelöltjeit, és egy videojátékhoz komponált zene is bekerült a jelöltek közé. Tavaly már volt ilyesmi, sőt a Civilization IV főcímzenéje, a Baba Yetu nyert is,…..
IDDQD Bárki lehet Michael Jackson 2010.09.21 14:17:00
Ezek szerint négy hónap kell ahhoz, hogy a hullagyalázásból emlékállítás legyen: egy friss bejelentés szerint olyan MMO készül, amiben Michael Jacksonná válhatunk. A SEE Virtual Worlds közleménye szerint a Planet Michaelben azonban nem az énekes életének sötétebb oldala kerül…..
Oké, elértük a Nirvánát. Tamás képe egyszerűen minden apró részletében tökéletes (ahol a tökéletes alatt azt kell érteni, hogy sokkolóan szar (ahol a szar alatt azt kell érteni, hogy annyira rossz, hogy az már jó (ahol a jó alatt azt kell érteni, hogy fájdalmas))).…..
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
Ebből az egész szlovák cirkuszból – azon kívül, hogy még az arab Hír TV, az Al Jazeera is lehozta – egy dolog ütött meg: Sólyom László látogatása Szlovákia szuverenitását veszélyezteti! – mondta Robert Fico, és közben nem röhögte el magát. Vasból van az az ember. A…..
Bisztő Gyalla a Napi Borzasztó Szóvicc egyik gyémánttengelye, aki még akkor is tolni fogja az égen az Arany Fostalicskát, amikor mi már nem leszünk. Ezt a kétnyelvű képviccét percekig bámultam üres tekintettel, míg megrándult az arcom, leesett, és szomorú lettem. Az istenek nem…..
Kenike 2009.08.05 14:17:52
@Csillagközi doromboló: Ez bizony 10 pontos észrevétel... :)

Amúgy meg ez van akkor, ha az index blogos oldalsávjára kikerül egy poszt innen. Ők (valszeg nem véletlenül) valahogy mindig azokat a képvicceket teszik ki, amelyeken (többnyire jobboldali) politikusok vannak megképviccesítve, és amelyek többnyire az átlagosnál semmivel sem jobb képviccek, az indexről mégis mindenki idecsődül, aki egyébként soha máskor nem nézi a szóviccblogot, ergo nem tudja, hogy ide az emberek a fostalicska jellegű brillírozásokért járnak. Ennek vagy te is a prototípusa, kedves olvasgatok, no meg azoké a csököttagyú fideszes szavazóké (jómagam is az volnék többnyire), akik miatt a nem fideszes szavazók az életbe' nem fognak a fideszre szavazni, inkább otthon maradnak (ami úgy egyébként sztem sokkal szánalmasabb, mint nekem nem tetsző pártra szavazni akár).
"Sárlok, Holmes!" - mondja  Ló Elemér. Tiltakozást fogok bejelenteni a Földművelésügyi Minisztériumban! És valahogy kijárom Demszky Gábornál, hogy a főváros területén helyszíni bírsággal sújtsák a kétnyelvű szóviccelést...
Az azaza úgy tűnik megnyerte a "Nap legkiborítóbb képviccmagyarázata" díjat a fenti műremekkel, pontosabban annak alant olvasható "megfejtésével".  Ne kattintsatok rögtön, érdemes próbálkozni, úgysem sikerül. Annyit segítek, hogy jobbról balra kell…..
"Tudom én, hogy egy kicsit (nagyon) sántít, de én mindig ezt látom magam előtt, miközben Dénagylajos belekezd a nótába" - kezdi Zsolt a mondókáját, és ebben az a gáz, hogy mostantól valószínűleg nekünk is ez a szürreál Paint-csoda fog bevillanni ilyenkor. Pedig én…..
Egyszerűen elnémultam, percek óta levegő után kapkodok, a világ lelassult, én meg mintha harangzúgást is hallanék, miután elolvastam Zsonatan f képviccének megfejtését. Hirtelen minden távolivá vált, Michael Jackson halála sem kavar fel, csak végtelen zsibbadtságot érzek.…..
Kenike 2009.06.26 09:32:55
@Void Bunkoid: Te nagyon "more mature", az fel sem merült benned, hogy egy ilyen képet az ember nem hosszú, gondolkodással töltött órák után, a szexre fordított idő rovására talál ki, hanem csak úgy bevillan, és 10 perc képszerkesztgetés után kész is van? Vagy te a szabadidőd minden egyes percét dugással töltöd? Ha igen, kicsit irigyellek... :D Ha a szóviccelés és a szex kizárná egymást, akkor elég szar életem lenne, de nem teszik... :)
Napiborzasztó-függő-e vagy? Ha a cím olvastán önkéntelenül is arra kezdtél el asszociálni, hogy itt valami bazi nagy L betűn fog álldogálni egy ember, akkor igen. De most mégsem ez fog következni, hanem az, hogy Kenny lerántja rólunk a leplet, miszerint célunk a világuralom, és…..
Kenike 2009.05.26 18:34:02
@balukaaaa teh master: te a puruttyás balukaaaa vagy? :) Ha igen, akkor örömködök, hogy olyan zaccnak sikerült kiokádatnia magát az agyamból, ami még a te, mindenféle testnedvek nem rendeltetésszerű felhasználását ábrázoló videókon edzett ingerküszöbödet (amilyen neked nem tudom, hogy van-e egyáltalán, ha tényleg te vagy az:) ) is nyaldossa... :)