Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Larkin

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messziről el szoktuk kerülni az énekes tehetségkutatókat, de a Fülöp-szigeteki X-Factorban olyat láttunk, amelyhez hasonlót tényleg csak nagyon ritkán. Már alapvetően az ritkaságszámba menő, hogy valaki rögtön az elején egy metáldallal induljon, de ha ez nem lenne elég, akkor…..
Larkin 2012.07.11 16:53:31
@Rokkantnyugdíjaspornósztár: azt én is megnézném:DDDD
Gyula küldte, saját bevallása szerint egy másik site-ról lopta, de hát nyilván ők is valahonnan lopták, úgyhogy tessék, a véleményes hétvégébe belefér: Ez talán még jobb, mint amiket a félrefordított kínai tetoválások blogon lehet találni...
Larkin 2012.06.24 17:15:34
@pocak:úristen tényleg:D magamtól biztos, hogy nem jövök rá:)
Jade első beküldése kerül ki a blogra, ráadásul úttörés következik, mert animéről eddig gyakorlatilag nem volt szó. Próbáltam keresni Naruto nevére a blogon, és nem volt találat, úgyhogyez talán friss. Imádom az animét, nagy kár hogy itthon csak kevés vanés az is…..
Kit rejt a visszafogottan elegáns öltöny?Kit jellemez a bevállalós kérdezési stílus és a mindig derûs hangulat? Hát Wieselmann Pált! Tudd meg te is, hogy mi az amit csak vendége, László Márton Tibor tud a popszakmáról!   ..
Subba NEMZETKÖZI FARKASSZEM! 2011.02.11 11:34:00
A bolygó legjobb és legkészebb pasija, Dirt Nasty debilkedik.   ..
Persze rögtön az első beérkező kép(ek)nél kiderült, hogy a verseny egyik kérdése szabályozatlan maradt, de ezt most tisztázzuk: ha valaki több képet küld be, akkor az mindegyik külön beküldésként indul, tehát Csaba (eddig) két eséllyel rendelkezik a szótár…..
Félrefordítások Teászacskó? 2010.10.23 12:58:00
Véleményes hétvége, ugyebár. Lehet, hogy szigorú vagyok, de Buga B beküldése nekem ide passzol:Ismét egy csodás Viasat3 szösszenet: Műsor: Véznák kontra dagikEgy dagadt fickó egy vézna csaj reggelijét kapja, ami mindenféle gyümölcsből meg müzliből áll, és ez hagyja el a…..
Márton az NCIS-ben talált egy szépet: A minap olyan csodának voltam fültanúja, ami minden bizonnyal sokak tetszését elnyeri majd. A számos csatornán futó NCIS című sorozatban hangzott el a fordítók újabb hihetetlen "hozzáértéséről" tanúskodó mondat.Egy…..
Leginkább azért teszem ki ezt, hogy kiderüljön vele kapcsolatban az igazság (vagy legalábbis megpróbáljuk kideríteni). Én is olvastam annak idején a Ludas Matyiban, és azóta a legkülönbözőbb helyeken jelent meg újra, de sokan kétségbe is vonták az eredetiségét - lehet, hogy…..
Összetett típusú feladat, mint majdnem mindig: odd one out, szókincs, és a már ismert felhasználási módok. Most az Ébrentartókkal ismerkedhetünk meg egy viszonylag veszélytelen formában.KEEP-AWAKESIt is the Keep-awakes who cause you to drink too much coffee, tea, or alcohol before…..
Larkin 2010.10.11 16:59:53
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
Larkin 2009.11.18 19:00:13
@Prince-Sama: pls linket (vagy akár torrent) küldj már részekhez +plusz angol felirathoz:)
A képben minden benne van! uzenetsouthparkbol.hu..
Larkin 2009.07.03 19:06:34
Angol cím: Meet the Quagmires Magyar cím: Isten hozott Quagmire-éknél! Leírás: A Halál segít Peternek, hogy visszajusson tizennyolc éves korába, hogy kiélhesse magát. Azonban emiatt a múltban elszalaszt egy fontos randevút Loissal. Amikor visszatér a jelenbe, rádöbben, hogy Lois…..
Larkin 2009.06.05 15:07:15
     Angol cím: Blue HarvestLeírás: Peter újrameséli a Csillagok háborúja negyedik epizódját. Amikor Leia hercegnőt (Lois) elkapja a gonosz Darth Vader (Stewie), két robotját, C-3PO-t (Quagmire) és R2D2-t (Cleveland) a tattoine bolygóra küldi, hogy segítsenek…..
A botránykeltés a reklámok egy részénél teljesen tudatos technika. A készítők bedobják kis kavicsukat a közvélemény tavába, és nézik, ahogy a felháborodás hullámai szerteviszik az üzenetet ingyen és bérmentve. A hirdetések egy másik csoportjánál csupán a figyelemfelkeltés…..
Larkin 2009.05.01 09:12:21
@köcsögömszéken: Nem az énekkel, hanem a remegéssel volt a bajuk, amit azért valahol meg lehet érteni, és mellesleg tök fölösleges volt bele...:) a Barnardo's meg szerintem is elég hatásos, az Edith Piaf-os sztem faszság volt:D az orangina viszont tényleg bűn az emberiség ellen... xD a Heinznél pedig az a tré, hogy nem tudtak semmi mást, semmi kreatívabbat kitalálni, hogy odafigyeljenek a semmitmondó reklámjukra:/ hát ha magyarból kéne választani melyik a legszarabb....hm hát nem is tudom, nehéz választani:D engem talán azok a kibaszott gyenge mosópor meg öblítő, tisztítószer reklámok irritálnak a legjobban:) röpi meccs közepén - ja, mer perwoll-t használok, itt van, nesze, take this, elhoztam magammal, hátha feljön egy beszélgetés alkalmával meccs közben....kéne tényleg csinálni egy kis hazai "versenyt", mindenki beírná, hogy őt melyik reklám zavarja legjobban aztán a 10 legtöbbet firtatottat szavazásra bocsátanánk:D
Új letöltési oldal van, használd azt mert ez már kuka!  Family Guy 1.évad szinkronos DVDrip letöltés:       Family Guy 2.évad szinkronos DVDrip letöltés:       Family Guy 3.évad szinkronos DVDrip letöltés:     Family Guy 4.évad…..