Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitmondhatnék

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt adom! Jelentkezzél! 2011.04.18 14:37:36
 ..
Mitmondhatnék 2011.05.30 14:08:44
DisillusionDestroyer Montag 2011.04.18 22:18:00
Es ist zehn Uhr. Ich sitze vor dem Computer, und schreibe einen Eintrag zu meinem neuen Blog. Ich mag die deutsch Sprache, aber es bedeutet das noch nicht, dass ich sie benutzen könnte wie ein Muttersprachler, zwar beschäftige ich mich damit, meine Kenntnisse zu erweitern und verbessern. Im Sommer…..
DisillusionDestroyer Az első 2011.04.12 19:25:25
Hogy miért? Mert kell egy napló magamnak, hogy lássam mi folyik bennem és körülöttem. Mint egy adattárat létesíteni az élményeimnek és kiírni magamból majd elolvasni. Újra meg újra míg döntést nem hozok. Ennyi, semmi több. ..
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
Mitmondhatnék 2009.09.09 12:58:19
Mitmondhatnék 2009.09.09 13:04:21
Régebben mindig a hőn imádott visszahívóst küldte, én vettem a piát kaját mindig ha kellett vmi, és ugye a mi lakásunkba voltunk mindig.A kép innenA történet elég kusza, több csavaros fordulatos, végén mégis egyedül marad mindenki... Az egész sztori furcsa, még magam sem…..
Ebben a sztoriban van rocker, de még mindig nincs fesztiválos szakításunk.  A kép innen Íme néhány sztori:1. Egyetemistaként megismerkedtem egy gyönyörű, hosszú hajú, kisportolt testű rocker sráccal. A kezdeti hév után a közös tevékenységeink nagy része…..
Mitmondhatnék 2009.08.11 22:03:06
@Letícia-Charlotte in SBp:

Ismerek egy Kingát, de az nem én vagyok tudtommal. De ha igen akkor Ő az énem.

De visszatérve a névválasztásra nem tudtam, semmi frappánsat és jópofát kitalálni, így ez lett.

@Caddy-Samantha in SBp:
És akkor most jón a megvető lenézés, hogy nézd már de szar? Vagy ha nem ez akkor mi? (a)
Mitmondhatnék 2009.08.11 22:12:45
@Letícia-Charlotte in SBp:

Neked nincsenek n+1. számú énjeid? Mert akartam írni, akkor Ő lenne a 4. énem. De ez már hozzám képest is túl komplex dolognak tűnik.
Mitmondhatnék 2009.08.11 22:27:30
@Letícia-Charlotte in SBp:

Hm, én holnap megyek dokihoz. :$
Fülgyulladás. jeah. Az egészség meg relatív. Nem?
Kezdődik a Sziget, küldjétek a fesztiválos-szigetes szakításokatA kép innenSziasztok!15 voltam, hősszerelmes típusú tinédzser. A hősszerelmest értsd úgy, hogy én hősiesen szerelmes voltam azokba a srácokba, akik rám se néztek. Egy nyári napon megtört a jég, egy fiú - kis…..
Addig mondta a lány, hogy fél a megcsalástól, hogy végül ő csalta meg a fiút. Szörnyű érzés, amikor az ember mérföldkőhöz érkezve az életében visszagondol az eltelt évekre és ráébred: szörnyű hibát követett el, és arról addig fogalma sem volt. Én így jártam. Még az…..
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
 A 17 éves lány romantikus regényt akart első szerelemre, megkapta. Sziasztok! Már edzem egy ideje a bátorságomat, hogy tegye meg felétek első nagy lépését és írjon az első szakításomról. Na jó, ez nem az első, mert ugyebár mindenkinek volt kisiskolás szerelme, akivel a…..
Mitmondhatnék 2009.08.05 19:17:05
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
A szakítás traumájának feldolgozásával nagyon sokan szenvedünk, de a Szakításblogra mi sem voltunk felkészülve. Egy csávó a szakítás pillanatától vezeti gondolatait exéről. Minden bejegyzést tessék elolvasni itt>>A lusta klikkelőknek bemásolok egy random…..